פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים 15 שנ'?הגזמת... ומה אם אני רוצה להתאפס על עצמי שנייה?נו, אז ב15 שניות אתה יכול להתאפס על עצמך 15 פעמים.וברצינות - תתמודדו עם זה. זה חלק מהמשחק וזבש"כם שאתם לא מצליחים להתמודד עם מישהו שמתקמפר, זה שקול לאלו שמתלוננים על מי שמשתמש במטול.
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים יאללה תבואו...מה הניק שלך?אני ELITE_SNIPER למי שמזמיןתיקון: זה TZAFRIR בסטים
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים היה נחמד הערב ב- PARTY, מצטער שהייתי חייב לעזוב מוקדם - אילוצים בכל מקרה היה שם שחקן שהצהיר שמישהו משחק לו את המשחק - כאילו בוט...האם אנחנו עדים לניצנים הראשונים שלי וירוסים ב- STEAM ?
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים עדיין לא סיימתי את הסינגל, אבל פשוט WOW!הסינגל פשוט מדהים עד עכשיו ( אמצע האקט השלישי ).עשו עבודה מעולה בסינגל, אולי עוד נרכוש את המקורי.
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים אכן היה PARTY חמודאבל אני לא הכי נהנה שאני משחק מהמחשב נייד כי זה לא נוח וגם העכבר דיי מסריח(משהו MULLER ב40 שקל :-\)יום ראשון אני יחזור מהבסיס ואז נשחק כמו שצריך :]
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים ok יש פריזים מציקים במשחק,כשיש עומס המשחק מתחיל להציק בפריזים ננסה להגדיר בRIVATUNER 750@4400
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים היה נחמד הערב ב- PARTY, מצטער שהייתי חייב לעזוב מוקדם - אילוצים בכל מקרה היה שם שחקן שהצהיר שמישהו משחק לו את המשחק - כאילו בוט...האם אנחנו עדים לניצנים הראשונים שלי וירוסים ב- STEAM ? כשיש לאג ממש ארוך אז כל מה שאתה עושה קורה בדיליי של כמה שניות, אז יכול להיות שזה היה רק נדמה לו...
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים לצערי אני לא שיחקתי. כל פעם שנכנסתי למשחק חטפתי ארטיפקטים והמחשב נתקע. נראה לי הכ. מסך שלי אוטוטו נשרף
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר יופי GMAN, יופי! היית חייב להרוס? עוד הריגה אחת! פעם שניה שאתה מגיע לרצף 24 וחסרה לך אחת... אכזרי. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.