פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים מחבר אני אשמח ליחס לשאלה שלי אפשר או אי אפשר לפתוח שרתים? (כל השרתים מבוססים שרתי ACTIVISION?) והשאלה הכי חשובה, כמה הפינג שלכם בשרתים? * כדי לשחק אתה בוחר ב-Find Game, בוחר את סוג המשחק וזה מייד מצרף אותך לשרת. אפשר ליצור משחק בעצמך ע"י Private Match ולהזמין אנשים. * הפינג לא מוצג כמספר, אלא כרמות קליטה (כמו האייקון של הקליטת רשת אלחוטית עם ה-4 קווים). עד עכשיו בשרתים שהייתי הייתה לי קליטה של 3 מתוך 4, לא הרגשתי שום לאגים, פעל מעולה.
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים * הפינג לא מוצג כמספר, אלא כרמות קליטה (כמו האייקון של הקליטת רשת אלחוטית עם ה-4 קווים). עד עכשיו בשרתים שהייתי הייתה לי קליטה של 3 מתוך 4, לא הרגשתי שום לאגים, פעל מעולה. בשורות טובות בהחלט... החלטתי שאני בורח היום מהלימודים בערב וחוזר לת"א כדי לשחק במשחק...
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים סתם תופס מקום בארון, וגם אני מאבד את זה הרבה פעמים (וגם הדיסקים עם הזמן נהרסים לצערי) לא בעייה, אני יוצר מראש 2 קבצי ISO שישבו טוב טוב במחשב שלי...
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים אנשים פשוט לא קוראים ועוקבים... לא יהיו שרתים ישראלים. * כדי לשחק אתה בוחר ב-Find Game, בוחר את סוג המשחק וזה מייד מצרף אותך לשרת. אפשר ליצור משחק בעצמך ע"י Private Match ולהזמין אנשים. * הפינג לא מוצג כמספר, אלא כרמות קליטה (כמו האייקון של הקליטת רשת אלחוטית עם ה-4 קווים). עד עכשיו בשרתים שהייתי הייתה לי קליטה של 3 מתוך 4, לא הרגשתי שום לאגים, פעל מעולה.
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים אנשים פשוט לא קוראים ועוקבים...לא יהיו שרתים ישראלים.לא יהיו ? למה לא ?כי אם אין מולטי טוב,מה שווה לקנות את המשחק ?
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים לא יהיו ? למה לא ?כי אם אין מולטי טוב,מה שווה לקנות את המשחק ?לא כי זה הכול על שרת של המשחק +הוסט של אותו אחד שפתח. בישראל אלו שיש להם העלה דיי גבוה יוכלו לפנק אותנו. (מקווה שיעבוד טוב עם ישראלים חח)
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים טוב נו זה בדיוק כמו שחשבתי .....הוא קצר בתרוף איזה בסה....אנשים גמרו אותו ב 7 שעות ?אז אני בטח יגמור אותו ב 5 שעות ;Dטוב נו זה עדיין יהיה כייף רק שעכשיו אין לי WIN במחשב וה WIN 7 החדש לא עובד ליGOOD DAM IT !!!
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים חחחח זה כאילו נחתת מכוכב אחר או שהיית בתרדמת בכמה חודשים האחרונים.IW החליטה לשנות את המולטי וליצור רשת משלהם שנקראית IWNET שמשדכת בין שחקנים לשרתים , לפי הרמה שלהם , פינגים וכד'.הם הסירו את אופציית הDedicated Servers שהיא הייתה האופציה הטובה ביותר להקמת שרתים אישיים.לפי מה שאני מבין , כל השרתים הם של IW....המולטי עדיין טוב ובגללו ובגלל הסינגל שווה לקנות את המשחק...gameon , יש 18 משימות במשחק אבל הן יותר קצרות מהמשימות בMW 1 , בסה"כ הוא באותו אורך כמו MW1
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים טוב נו זה בדיוק כמו שחשבתי .....הוא קצר בתרוף איזה בסה....אנשים גמרו אותו ב 7 שעות ?אז אני בטח יגמור אותו ב 5 שעות ;Dטוב נו זה עדיין יהיה כייף רק שעכשיו אין לי WIN במחשב וה WIN 7 החדש לא עובד ליGOOD DAM IT !!!פחות מ7 שעות אתה לא תצליח לסיים. אני מבטיח לך. אם אתה רוצה אני מוכן גם להתערב איתך כספית.
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים הרגע קניתי את המשחק ב 30.6$. אני בטוח שאחד הדילים הכי טובים ברשת מקבל מחר, אני מקווה שאני לא אתאכזב.
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים חברים , מצטער על הבורות אבל מכל ההמולה , לא הבנתי איפה אפשר לקנות Hard Copy של המשחק במחיר הטוב ביותר.האם פי סי גיימס , הוא האלנטרנטיבה הזולה ביותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.