עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני משחק בקלאן ונמצא בקהילת ויגיימס משחקים שם תחרותי

לפי חוקי CB וESL... נהנה מכול רגע.

החוקים:

http://clanbase.ggl.com/rules.php?lid=10093

כרגע אנחנו בטוח על מקום שלישי שם ואולי יותר :), בליגה הישראלית. לגבי ליגה העולמית נפתיע.

שם הקלאן eNigmatic.

המשחק תחרותי קיים רק על S&D, בהתחלה היה לי קשה כי אני שחקן TDM, אבל לאט לאט התרגלתי.

היתרונות של S&D זה להפעיל את המוח במחשבה איפה היריב נמצא באותו זמן להבין בערך את הזמנים של התנועה שלו ממיקום למיקום.

היתרונות של תחרותי זה שמשחקים עם אנטי ציט UAC2 שמצלם אותך בזמן המשחק ככה שאם תפעיל ציטים זה יתפוס :), היה מקרה של אחד בקהילה שהשתמש בWH וסולק מבוייש מאוד.

מידי פעם יוצא לי לשחק בפאבליק והרמה מתדרדרת מיום ליום עם כמות האקרים...

פשש נשמע ממש טוב

מה אתם אומרים על זה חבר'ה?

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני משחק בקלאן ונמצא בקהילת ויגיימס משחקים שם תחרותי

לפי חוקי CB וESL... נהנה מכול רגע.

החוקים:

http://clanbase.ggl.com/rules.php?lid=10093

כרגע אנחנו בטוח על מקום שלישי שם ואולי יותר :), בליגה הישראלית. לגבי ליגה העולמית נפתיע.

שם הקלאן eNigmatic.

המשחק תחרותי קיים רק על S&D, בהתחלה היה לי קשה כי אני שחקן TDM, אבל לאט לאט התרגלתי.

היתרונות של S&D זה להפעיל את המוח במחשבה איפה היריב נמצא באותו זמן להבין בערך את הזמנים של התנועה שלו ממיקום למיקום.

היתרונות של תחרותי זה שמשחקים עם אנטי ציט UAC2 שמצלם אותך בזמן המשחק ככה שאם תפעיל ציטים זה יתפוס :), היה מקרה של אחד בקהילה שהשתמש בWH וסולק מבוייש מאוד.

מידי פעם יוצא לי לשחק בפאבליק והרמה מתדרדרת מיום ליום עם כמות האקרים...

פשש נשמע ממש טוב

מה אתם אומרים על זה חבר'ה?

מה אתה גיי ? :lol:

כשייצא COD BO אז נחשוב על משהו.

שבת שלום.

פורסם

שבת שלום.

U MAD? :screwy:

לדעתי אלה באמת משחקים יותר טובים מפאבליק, MW2 בשיאו, אין טיוברים, אין צ'יטרים, אין נובים בכללי, לא תרגיש טוב אם אנחנו נעלה אותם למקום הראשון?

פורסם

שבת שלום.

המשחק הזה יהיה טוב רק לסינגל, אפשר לראות טוב לפי מבחר הנשקים שיש שם...

פורסם

^

האמת היא שגם אני בכלל לא אופטימי לגבי הכותר הבא, אין מה לעשות, זה לא IW,

פורסם

לבוא בגישה פסימית בטח לא יעזור

אני אומר הפוך, הזדמנות של טרייארק להפתיע בואו נחשוב חיובי

פורסם

:hizuk:

יש לי תחושה שהפעם זה יהיה להיט, ובצדק. Treyarch(ככה כותבים את זה?) ראו את כל הטעויות ש IW עשו, ופשוט תיקנו. כמו שראינו בסרטון.. "Oh and WE, have dedicated servers :D"

זה היה גדול.. :lol:

פורסם

איפה הטעות?

מדובר במשחק היריות הכי נמכר בהיסטוריה.

פורסם

ואני מכריח את עצמי לחשוב שהמשחקיות והפיזיקה של המשחק תיהיה כמו MW2..

פורסם

איפה הטעות?

מדובר במשחק היריות הכי נמכר בהיסטוריה.

והמאכזב ביותר. ובחברה שמאכילה חרא יותר מחלב.

פורסם

:hizuk:

יש לי תחושה שהפעם זה יהיה להיט, ובצדק. Triteck (ככה כותבים את זה?) ראו את כל הטעויות ש IW עשו, ופשוט תיקנו. כמו שראינו בסרטון.. "Oh and WE, have dedicated servers :D"

זה היה גדול.. :lol:

triteck?? מה זה שילוב של crytek וtreyarch?

והמון פעמים מזמינים אותי לגאטרים וכאלה, נראה לי דווקא סבבה להיצטרף לאחד, ואולי אפילו שS6 יגיעו למקום הראשון

פורסם

triteck?? מה זה שילוב של crytek וtreyarch?

והמון פעמים מזמינים אותי לגאטרים וכאלה, נראה לי דווקא סבבה להיצטרף לאחד, ואולי אפילו שS6 יגיעו למקום הראשון

אין חשק עזוב ,אין כבר את הלהט של לפרק אנשים ,

חוץ מזה ג'וני, אחרי סקר קטן אני נאלץ להכריז בזאת שאתה מתבקש להסיר S6 ,אני אוהב אותך וזה לא אישי אבל זו החלטה כוללת, לא מתאים מה שעשית, לא כי אני פלצן או משהו כזה, פשוט החלטה כוללת... סוריי

פורסם

פשוט כפויי טובה, "החלטה כוללת" עלאק, בטח סיימון אמר לך-אמרתי לג'וני להוריד את הטאג ואתה אמרת לו, טוב אני אגיד את זה בפורום

פשוט כפויי טובה... עכשיו גם אם אתם אומרים שאני יכול להשאיר את הS6, אני אתבייש לשים אותו :pissed: :pissed: :pissed:

לפחות עכשיו אני אהיה בקלאן רציני, ולא סתם איזה חרא שכל אחד יכול להצטרף ואין שום דברים של קלאן אמיתי, כמו גאטרים.

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

וסיימון, אתה כביכול מנהל הקלאן בגלל המכירה הקבוצתית, אז רצו להלל את שמך, אבל אני לא קניתי את המשחק מהמכירה הקבוצתית

אז אני לא שם פס עלייך

פשוט חבורה של כפויי טובה, ולא רק לגביי, אלא לגבי כל כך, לדוגמא דגדה, איזה מישהו קרע אותך עם UMP, מה אתה אומר לו נוב קאמפר? הוא לא התקמפר בגרוש, הוא פשוט קרע אותך

פורסם

להזכיר לך איפה אתה נמצא ואת חוקי הפורום בדרך?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ג'וני אתה חושב שאתה כלכך בוגר אבל אתה לא , עכשיו אתה נזכר להגיד את כל הלכלוך הזה, אם לא היה לך טוב למה לא קמת והלכת? בחיאת, אתה זה שמבייש אותנו אז תעשה לכולם טובה ואל תלכלך

עכשיו אתה יכול לחזור ל FXP ולעשות PCW עם הילדי נזלת, רק תזכור לא ללכלך עליינו יותר מדי עם הילדים בני ה 9 שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים