עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

עוד אחת מהניוונים הזמניים של IWNET, לא משהו מרגש.

שיא חדש של סטריק הריגות במשחק ללא מוות - 39-0 כבוד :ylsuper:

השיא שלי זה ניוק-48 סטריק (48-0) בWASTELAND

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

השיא שלי זה ניוק-48 סטריק (48-0) בWASTELAND

זה שיא חדש בפרסטיג' החדש, אני עשיתי סטריק של 61 בוויסטלנד, אבל GW.

אף טמבל לא הועיל בטובו להוריד לי את הצ'ופר ואת ההרייר, אז הם פשוט לא הפסיקו להרוג, הסקור של המשחק הזה היה לא היגיוני...113-4 או משהו כזה.. :-\

פורסם

למה פרצוף מעפן?? אני הייתי עושה את זה ;D

פורסם

עם IQ כמו שלי, אפשר להיות חכם בכל מקום :D

פורסם

:lol::facepalm:

אוי לי. :facepalm:

עריכה: אח שלי אמר לי לעשות עוד חיוך כי לטענתו זה (^) מצחיק, אז הנה :lol:

וזה שלי :facepalm:

פורסם

חכמים תהיו בWASTLAND

נראה אתכם חכמים בINVASION

רוצים אתגר? תעשו ניוק בSKIDROW כשמורידים לכם את הAC130 ב15 KS ,וכולם מתקמפרים בB וזורקים מטולים :-*

אני עשיתי את זה לא מעט פעמים :cool2:

פורסם

זה הגיוני רק אם באת לכולם מאחורה (ז"א מ A), לא ככה?

פורסם

ברור שזה הגיוני, עשיתי את זה מספר פעמים, לא בעייה להרוג 5-7-8 אנשים מאחורה, אבל מתישהו באים לריבנג' קיל לא ככה?

פורסם

כן, זאת אחת הדרכים העיקריות שאני מביא טונות של הריירים אבל היו לי רק 10 ניוקים: אני מסתער על ההתחלה, עושה איזה TRIPLE KILL, רץ הורג לי כמה גושים של אנשים, נמצא כבר באיזה 7-9 סטריק, ואז אני רוצה להתחבא כשאני מפעיל את ההרייר אז אני מתחיל לברוח, קולטים אותי רץ ושוחטים אותי. האם לניוקר הסדרתי יש טיפים?

פורסם

לא צריך להיות ניוקר סדרתי.. פשוט קח את הזמן שאתה חוזר לבסיס ותפתח את העיניים שלא יהרגו אותך כי אם תרוץ כמו מטומטם אתה תמות

פורסם

אף פעם אל תפעיל הרייר לפני שאתה במחבוא הולם, אני מכיר את זה שמפעילים תוך כדי תנועה וכו'... פשוט אל תעשה את זה, זה לא בריא לKILLSTREAK :silly:

פורסם

:lol:

לא צריך להיות ניוקר סדרתי.. פשוט קח את הזמן שאתה חוזר לבסיס ותפתח את העיניים שלא יהרגו אותך כי אם תרוץ כמו מטומטם אתה תמות

אני מת בכל מקרה כי פעם ראשונה אני הורג את כולם מאחורה, פעם שנייה הם לומדים וקופצים עלי :-\

פורסם

לכל שונאי הקילסטריקס למינם-בדיוק שמתי לב שהתווסף מוד שנקרא BARBONES של FFA וTDM ללא קילסטריקס..אני בטוח שיש שייראו בזה פינוק.

פורסם

UPDATE נהדר!

הוסיפו barebones, אמנם יש perks (וחבל שכך..), אבל אין KS Rewards, ז"א שאין בוסטרים! BOOSTERS-PWNED! סליחה על ההתלהבות פשוט ש.. חזר לי החשק לשחק.. חבל שאין מוד שלכולם יש SCAR או AK או UMP (או וואטרבר..) וכולם ללא פרקים וללא KS, כך השחקן הטוב מנצח תמיד (בניגוד למטולים או G18 AKIMBO...) ;D

וסחטיין, spiix117 (אתה עומרי..?). חלק מהמשימות ממש בלתי אפשריות על veteran.. בטח חרשת לאללה 8)

ד"א שמתם לב שאחרי העדכון יש יותר לאגים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים