פורסם 2010 במאי 2215 שנים אם יש משהו שאני שונא זה לשמוע את הצעדים של עצמי.כל צעד זה כמו צעקה...אני! פה! אני! פה! אני! פה!מחרפן אותי.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אם יש משהו שאני שונא זה לשמוע את הצעדים של עצמי.כל צעד זה כמו צעקה...אני! פה! אני! פה! אני! פה!מחרפן אותי.אז אתה שם נינג'ה, אבל אני שומע אותך גם ככה 8)
פורסם 2010 במאי 2215 שנים ג'וני, גם שחכת לציין שאתה שומע את הצעדים של עצמך ושל כל הקבוצה שלך כאילו כולם נינג'ות. אגב, הייתה לי פעם עבודה שמבוססת על SPAS-12 ונועדה לצעוק "אני פה!": riot shield, spas 12, עם scavanger, lightweight ו scammbler
פורסם 2010 במאי 2215 שנים כן, זה קרה לי גם אתמול... ואז החלטתי לע לעשות קרבות כשכולי סטלה בטלה. מה?! ??? :nixweiss: לא הבנתי כלום
פורסם 2010 במאי 2215 שנים ה G5 הזה תותח!! שמתי את כל המשקולות הכי כבדים כדי שיהיה יציב ואני מפציץץץץץ
פורסם 2010 במאי 2215 שנים ה G5 הזה תותח!! שמתי את כל המשקולות הכי כבדים כדי שיהיה יציב ואני מפציץץץץץ**"כבדות"בהחלט, ככה עבדתי איתו, ועכשיו אני עובד עם הG9 גם כן עם כל המשקולות הכבדות, זה פשוט יותר נח, אגב, איזה רגישות ? 1 2 3??
פורסם 2010 במאי 2215 שנים הכל תלוי מה שמגדירים גם בוינדוס.בG5 שלי למשל שמתי את סט המשקולות הכבדות, כולן.אני משתמש ב2000DPI יחד עם רגישות 80% בוינידוס. זה בערך לחצות את כל המסך 24'' הזה בתוך 2 ס''מודוד, אפשר להגיד 5 דרגות לא 3
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אני מכיר רק שלושה מצבים :-\בG9 יש לי חמישה, אני מפספס משהו? דוד??סוס?לול?? :-*
פורסם 2010 במאי 2215 שנים חבר'ה, בואו לא נגלוש לנושאים אחרים שוב.ד"א, השתמשתי קצת ב FAL-וואו, OMG, רובה אכזרי, הורג ב-2 יריות כמעט מכל מרחק, גם לא צריך לירות מהר, רק מדוייק. headshot אחד הורג. פשוט רובה מעולה. אגב אני גם מת על ה M4A1, גם כן אחלה של רובה לכל טווח (לטווח רחוק מומלץ ACOG או אפילו טרמי).
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אני מכיר רק שלושה מצבים :-\בG9 יש לי חמישה, אני מפספס משהו? דוד??סוס?לול?? :-*ה G5 מגיע עם 3 מצבים אבל שאתה מתקין את התוכנה אתה יכול לתכנת לך עוד 2 אם אתה צריך.. סליחה על החריגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.