פורסם 2010 במאי 2015 שנים רגע, והכינוי של DIO זה HOLY DIVER? מאיפה זה קשור לשם DIO? במקום לשחק כל היום תקרא קצת אודות הרוק אנד רול הוא מאבות הרוק הכבד ונחשב לאגדה וזה אחד השירים הגדולים שלו
פורסם 2010 במאי 2015 שנים כמה עוצמה... כבר לא כותבים שירים כאלה :'( גם לא יכתבו....*sigh*טוב חבר'ה עם כל הכבוד לאגדת הרוק ששרה עכשיו בשמיים, בואו נתעסק בCOD MW2
פורסם 2010 במאי 2015 שנים כן. רק DAVER צירף לינק באיכות טרנזיסטור. (קצת יתר סביל) אממ, נכנסתי לאיזה סרבר פרוץ.. אתה כותב כאילו יש אפשרות בחירה של סרבר פרוץ.. נקלעים לסרבר כזה
פורסם 2010 במאי 2015 שנים חחח לא נורא ואתה מוזמן לקרוא לי בשמי (דור) ד"א, אני היחיד שלא נפל על האקרים שהקפיצו אותו 84621 רמות?
פורסם 2010 במאי 2015 שנים חחח לא נורא ואתה מוזמן לקרוא לי בשמי (דור) ד"א, אני היחיד שלא נפל על האקרים שהקפיצו אותו 84621 רמות? גם אני לא, אבל זה בטח כי אני לא משחק הרבה [עומד לסיים את הפרסטיג' השני].
פורסם 2010 במאי 2015 שנים האם זה אפשרי שאני משחק ב-FFA ,עושה nuke ובמהלך העשר שניות שהוא מגיע כל שאר המשתתפים יוצאים מן המשחק? The best or easiest way to get a nuke:
פורסם 2010 במאי 2015 שנים הכל אפשרי, אבל לא סביר אני מעדיף stopping power על פני cold blooded, מקסימום יש לי OMA.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים יש לך ניצחון אוטומאטי (קרה לי ב DOM שכל הקבוצה השנייה עזבו פתאום).ד"א אם אני משיג ניוק ב FFA ומפעיל אותו ב 1450 נקודות, מותר לי להרוג מישהו או שהמשחק יגמר לפני שהניוק קרה? ז"א מותר לי להרוג מישהו בספירה של ה 10, 9?כי בניוק שלי ב subbase זה מה שקרה, הרגו אותי לפני הסוף כי לא רציתי להרוג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.