פורסם 2010 במאי 1915 שנים AC130 בכל המפות מלבד HIGHRISE שזה קטסטרופה שם אם אתה נופל על הצד בלי החור בגג ;Dחוץ מזה AC130,אפילו בסקידרו
פורסם 2010 במאי 1915 שנים צ'ופר קל מידי, לא מאתגר בשיט, כבר לא מרגש אותי,אז עברתי באופן קבוע לAC130, כשאתה לומד אותו הוא פשוט אכזרי, 8 אנשים מרוסקים בקלות,
פורסם 2010 במאי 1915 שנים אנשים אני חייב שתאמנו אותי... אני מנסה כמה ימים להגיע לניוק אבל אפילו לפרדטור קשה לי להגיע איך אתם עושים את זה, עזרו לי לפני שאני יוצא מדעתי.
פורסם 2010 במאי 1915 שנים דבר ראשון, אתה תמיד מוזמן לאימונים של הקלאן בפרייבט, ששם אתה הכי צריך להוכיח את הסקיל שלך.דבר שני צריך להיות זהיר ומאופק, לרוץ באמוק לא עוזר במקרה שכזה. כמו כן פשוט צריך להיות מדוייק ולהשתמש בכלים הנכונים.נ.ב הנה מקרה של מחסור בסקילhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461098.0פשוט בושה קלאן DX
פורסם 2010 במאי 1915 שנים תוסיף גם אותי:[LBGC]CounterFeit[CsJ]זה לא שם משתמש של סטים, זה משתמש של STEAM COMMUNITY
פורסם 2010 במאי 2015 שנים ^ בטח מחר בערב, חבר'ה, עשיתי את זה!! איפסתי את המשתמש, תוך שעתיים של משחק אני כבר בLEVEL 21 יש לי VECTOR מושתק ,UMP מושתק ,SCAR-H מושתק .SPPRO וכו'.... אני חושב שזה הרבה הרבה הרבה יותר מהר מכשהתחלתי לשחק. זה ממש ממש כיף, לא מצטער על כלום...תנסו את זה, מה גם שאני יודע להחזיר את המצב בדיוק איך שהיה, לא פרסטיג' אחרון או משהו, ממש העתק של המצב שהיתם בו אתם, אחד ואחד מכם....
פורסם 2010 במאי 2015 שנים אחרי שנכנסתי לכמה שרתים שהעיפו אותי שלושה פרסטיג'ים למעלה איפסתי גם...חרשתי קצת אתמול ועכשיו אני רמה 50.אתמול בלילה לפני השינה נכנסתי לאיזה SND נחמד - ושוב פעם הקפיצו אותי לרמה 70.יקח אותם אלוהים הלוואי ימותו לאט הטמבלים האלה :'(יש לכם שיטה איך לא להידפק בשרתים כאלה?ניסיתי לצאת דרך ctrl+alt+del לפני שהסטים ייעדכן אבל כשנכנסתי בחזרה ראיתי שאני עדיין רמה 70 ככה שזה לא עוזר.יש פיתרון נגד הדפוקים האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.