עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אז לא הבנת אותי

בזמן שהמערכת מחליפה הוסט, אם יש לך נניח צ'ופר באוויר, הזמן שליטה בו מתבזבז עד שהמשחק מתחדש.

במילים אחרות - אתה יכול להזמין צ'ופר (או הארייר, או UAV או AC) ולהשתמש בו בקושי עשר שניות כי החליפו הוסט.

נכון לא הבנתי-אבל אני דווקא ממש אוהב שזה קורה כשיש צ'ופר לאויב :smile1:

אתם לא מבינים מה קרה לי עכשיו!!! התחלתי לטעון RPD ואז היה הוסט מיגריישן!! זו היתה טעינה של חצי שנייה! :D

אהה וISR-יש לי עצה בשבילך-נכון אתה כמעט תמיד רק עם הRPD? אז אל תקח Slight of hand או Scavanger

קח OMA PRO שזה גם מחליף יותר מהר מהטעינה וגם נשק אינסופי

• תגובות 8.3k
  • צפיות 640.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עוד ניוק ;D

mznamn2fdwdo.png

Rundown עם AK מושתק, slight of hand stopping power ו ninja כמובן ;D

התוצאה סופית הייתה 32-2.

פורסם

ואני עדיין בלי זכרונות :'(

פורסם

נכון לא הבנתי-אבל אני דווקא ממש אוהב שזה קורה כשיש צ'ופר לאויב :smile1:

אתם לא מבינים מה קרה לי עכשיו!!! התחלתי לטעון RPD ואז היה הוסט מיגריישן!! זו היתה טעינה של חצי שנייה! :D

אהה וISR-יש לי עצה בשבילך-נכון אתה כמעט תמיד רק עם הRPD? אז אל תקח Slight of hand או Scavanger

קח OMA PRO שזה גם מחליף יותר מהר מהטעינה וגם נשק אינסופי

מה זאת אומרת נשק אינסופי?

פורסם

כמות בלתי מוגבלת של תחמושת, רימונים למיניהם.

פורסם

מה זאת אומרת נשק אינסופי?

זאת אומרת שכל פעם שהוא רוצה לחדש את מלאי הנשק-הוא מחליף לאותה העבודה וזה מחדש את הכל-זאת אומרת-כמות נשק בלתי מוגבלת.

פורסם

שכוייך לסיאניד על התמונה הזאת וCHAOSSTALKER,נהנתי מאוד מהעקיצה,היתי כותב תגובה אבל חראם על 3 עמודים בת'רד.אקיצקיצ אני אתקין היום או מחר את המשחק ונראה מה אפשר לעשות,יש לי קצת הפוגה ממבחנים אז יהיה לי קצת זמן אבל בעיקרון קצת מאסתי במשחק בזמן האחרון..אולי אם נוציא כבר ניוק סוף סןף תחזור לי המוטיבציה :D

פורסם

נשבר לי כבר שאני מנסה להתחבר לחבר וזה כותב לי attempting... זה מעלה לי את העצבים

פורסם

שכוייך לסיאניד על התמונה הזאת וCHAOSSTALKER,נהנתי מאוד מהעקיצה,היתי כותב תגובה אבל חראם על 3 עמודים בת'רד.D

לא הבנתי למה אתה מתכוון.

אגב זה ציאניד

פורסם

נשבר לי כבר שאני מנסה להתחבר לחבר וזה כותב לי attempting... זה מעלה לי את העצבים

תראה לי בן אדם אחד שזה לא מפריע לו :nixweiss:

פורסם

שכויך זה כל הכבוד ביידיש מדוברת,והכוונה היתה להחמיא לך על הHOST MIGRATION הזה שהעלית... ;D :kopfpatsch: ;D

פורסם

אה אחלה. :xyxthumbs: מקווה לראות אותך במשחק בקרוב, אגב אל תצפה לשינוי כלשהו בשחקנים או במערכת.

פורסם

זאת אומרת שכל פעם שהוא רוצה לחדש את מלאי הנשק-הוא מחליף לאותה העבודה וזה מחדש את הכל-זאת אומרת-כמות נשק בלתי מוגבלת.

זה באג במשחק או בכוונה?

תוסיפו אותי בסטים... כבר אין לי כח לשחק עם מטוליסטים

havoc_il

פורסם

זה באג במשחק או בכוונה?

חחח בטח שזה בכוונה.

הפרק OMA מאפשר לך לשנות עבודות בזמן המשחק בלי למות, אז אם אתה משנה עבודה מלאי הנשק שלה מלא מן הסתם.

אז כשנגמר לך הנשק תשנה עבודה-או "תשנה" עבודה לאותה העבודה שלך והנשק יתמלא. סליחה... טעות שלי-הנשק יתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים