פורסם 2010 במאי 615 שנים איך אני מעביר את ההתקדמות שלי ממחשב קודם שהותקן בו mw2 למחשב בעל התקנה חדשה?
פורסם 2010 במאי 615 שנים ב SP? אני לא חושב שזה אפשרי. הרי המידע שמור על ה HDD. מצד שני, יכול להיות שהוא שמור על השרתים של סטים, שבעצם הוא שמור במשתמש ולא במחשב. בכל מקרה, נסה להתחבר. אם לא ילך-לא נורא
פורסם 2010 במאי 615 שנים מישהו פה משחק ב FFA? חסר לי אנשים נורמאלים לשחק איתם שם אם כן תגידו אשמח להוסיף מישהו שיחקתי איתך לפני כמה שעות...
פורסם 2010 במאי 615 שנים או אז יש נורמאליםriplet שיחקנו עכשיו איך מוסיפים לסטים , כלומר מה השמות של מי שרוצה
פורסם 2010 במאי 615 שנים או אז יש נורמאליםriplet שיחקנו עכשיו איך מוסיפים לסטים , כלומר מה השמות של מי שרוצההוסיפו את חברי HWzone לסטים, כדי שנוכל לשחק ביחד:כינוי בפורום: G-Man ------- כינוי בסטים: guynavonכינוי בפורום: Daedra------- כינוי בסטים: nirnavon2004כינוי בפורום: Kolshamen------- כינוי בסטים: KOLSHAMENכינוי בפורום: NocWis------- כינוי בסטים: NocWisכינוי בפורום: steaKhouse------- כינוי בסטים: edeNF2kכינוי בפורום: Ironhide------- כינוי בסטים: matanphrenkel0786כינוי בפורום: Bashash------- כינוי בסטים: Bashashכינוי בפורום: TicTacToe------- כינוי בסטים: tictactoe88 כינוי בפורום: °FullGaz°------- כינוי בסטים: anthraxtrooperכינוי בפורום: LOL------- כינוי בסטים: kerenorfכינוי בפורום: Xtazy-Mike------- כינוי בסטים: Mike_The_Chemistכינוי בפורום: Shugi------- כינוי בסטים: gogi751כינוי בפורום: Daver------- כינוי בסטים: Daver15כינוי בפורום: WarNet------- כינוי בסטים: asafyosopovכינוי בפורום: cky4life------- כינוי בסטים: bkb2lifeכינוי בפורום: forgid------- כינוי בסטים: OFogBirdכינוי בפורום: Reza------- כינוי בסטים: noambaumכינוי בפורום: realmagic------- כינוי בסטים: realmgicכינוי בפורום: mrbig------- כינוי בסטים: Zaken1479כינוי בפורום: ™Igrosh------- כינוי בסטים: umpalumpa21כינוי בפורום: yotam360------- כינוי בסטים: yotamnissכינוי בפורום: assaf181 ------- כינוי בסטים: assaf181 כינוי בפורום: Tzafrir------- כינוי בסטים: tsafrir6576@msn.comכינוי בפורום: Reza------- כינוי בסטים: noambaumכינוי בפורום: joniar------- כינוי בסטים:JONIAR2 כינוי בפורום: Cha0stAlker------- כינוי בסטים:fogridעמוד הפורום בסטים (כולל שחקנים לא בהכרח של Call Of Duty):http://steamcommunity.com/groups/HWzone
פורסם 2010 במאי 615 שנים שחכת איזה שם של שחקן אחד משמו, DJ משהו... הכינוי בסטים: dj_electric_HWZ COPY PASTE מהדף הראשי, גם אני לא מופיע שם
פורסם 2010 במאי 615 שנים ננעלתי על המטרה בשכיבה וכששחררתי,שני מסוממים היו מולי ואחד קיבל פגיעה היום אי אפשר לשחק.. הוא מראה ארבעה פסים ירוקים תקינים אבל יש לאגים בדיוק לפני חודש.. חברה של זונות.. קודם שיתקנו את התקלות ואחרי זה ידרשו כסף למפות מחורבנות!
פורסם 2010 במאי 615 שנים מחבר אתם לא מופיעים ברשימה כי לא ביקשתם.כדי לא לפגוע בפרטיות, עשיתי את זה מסודר וביקשתי שמי שמעוניין להיות שם שישלח אלי פרטית.
פורסם 2010 במאי 615 שנים איך אני מעביר את ההתקדמות שלי ממחשב קודם שהותקן בו mw2 למחשב בעל התקנה חדשה?יש אפשרות בסטים של גיבוי מידע שנמצא על המחשב, חפש אותה.
פורסם 2010 במאי 615 שנים אני בד"כ בFFA, לפעמים גם עם דגדה ביחד.הניק שלי במשחק: LostZealotלמה לא lost spirit? לא ידעתי מי אתה. אגב הכינוי שלי הוא guyhhh ;D
פורסם 2010 במאי 615 שנים איזה משחק מצחיק היה לי הרגע! בעבודה הרגילה החלפתי לSPAS ונשארתי רק איתו, היו מרחקים שהייתי צריך 2 מכוונות ממש טוב בשביל להרוג והנובים לא פגעו! ממרחקים בלי LIGHTWEIGHT וMARATHON הבאתי הרייר עם סכין אחד וSPAS 6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.