פורסם 2010 במאי 315 שנים אתם חיילים טובים כל הכבוד חחחחחחחח כן הא? אחרי הימים הנוראיים במשחק הזה אני ממש לא הולך לקנות את המפות, להפך , זה דווקא יכול רק לעזור לנו, כל הילדים המשוגעים האלה ייהנו להם במפות החדשות ואנחנו נתבודד במפות ישנות, כמובן שלא תמיד ,אבל זה יקרה הרבה
פורסם 2010 במאי 315 שנים כן, יש בזה משהו, אבל אין ברירה. ככה זה, אני לא לוקח קשה, בזמן הפנוי שאין לי אני משחק קצת, לא יותר מזה. מגוון קצת עם COD4 ,יש לי ולסימון עכשיו עוד כמה משחקים על הכוונת , :jump:
פורסם 2010 במאי 415 שנים חבריי אתם נכנסתם פה לשיחה על קילסטריק של 25?תצפו קצת בסרטונים של MACHINIMARESPAWN ביוטוב, תראו לדוגמא קילסטריק של 56, או משחקי דומיניישן של 88-2 וכו'... המשחק הזה לא קשה כמו שאתם חושבים.
פורסם 2010 במאי 415 שנים לא חושב שמישהו התלונן על רמת הקושיקח בחשבון ש:1. הם משחקים באקסבוקס 2. כמות המטוליסטים שם מאוד נמוכהנראה אותם משחקים נגד חבורת גרין נזלת ישראליתישראלים פשוט משחקים מגעיל
פורסם 2010 במאי 415 שנים יש לי ולסימון עכשיו עוד כמה משחקים על הכוונתאיזה?לא חושב שמישהו התלונן על רמת הקושיקח בחשבון ש:1. הם משחקים באקסבוקס 2. כמות המטוליסטים שם מאוד נמוכהנראה אותם משחקים נגד חבורת גרין נזלת ישראליתישראלים פשוט משחקים מגעיל+1
פורסם 2010 במאי 415 שנים חבריי אתם נכנסתם פה לשיחה על קילסטריק של 25?תצפו קצת בסרטונים של MACHINIMARESPAWN ביוטוב, תראו לדוגמא קילסטריק של 56, או משחקי דומיניישן של 88-2 וכו'... המשחק הזה לא קשה כמו שאתם חושבים.חוץ מזה שגם את זה כבר עשיתי, ועוד הרבה עשו, תאמין לי, כשהיו משחקי דומיניישן טובים, היתי עושה סקורים רצחניים, היום כבר אין חשק אפילו לנסות, הגענו למצב שכל סיבוב מישהו אחר מהקבוצה שלנו עושה ניוק ,היה לי גם משחק עם 115-11 ,לא רע בכלל, קיבלתי שלושה צ'ופרים בוויסטלנד ,זה פשוט גן עדן לצ'ופרים, חוץ מזה שאתה הקילסטריקס שהם עושים במשינמה הם עושים בעזרת KILL STREAK REWARD אחר5-7-11 ,זה הרבה הרבה יותר קל ,וגם העובדה שסימון ציין ,זה אקסבוקס, עולם אחר.
פורסם 2010 במאי 415 שנים מי שרגיל ל XBOX בצורה כמעט מושלמת הרבה יותר טוב מכל האחרים: שיחקתי בו איזה שבועיים, ואם יש אויב ממרחק לוקח לשנינו איזה 4 שניות עד שמכוונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.