עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אתה לא יודע מה זה בלינג? בלינג זה perk, בperks הכחולים יש בלינג, מאפשר לך לשים 2 תוספות לנשק, ויש בלינג פרו,מאפשר לשים 2 תוספות גם לנשק משני

• תגובות 8.3k
  • צפיות 642.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כשאתם אומרים 'תבור', אתם מתכוונים לtar-21?

פורסם

דאאה אגב יש אנשים שמחפשים פרטנר לסבוטז'?

פורסם

אני הכי אוהב את הפצצות, למרות שגם HQ לא רע. אז כן אני מחפש איזה פרטנר

פורסם

נשק חייתי ביותר, אחד האהובים עליי

אמנם יש לו fire rate קצת יותר גבוה מל SCAR, אבל SCAR הרבה יותר מדוייק לטווח רחוק. אתה מרסס בו, או שאתה יורה 2-3 יריות כל פעם?

פורסם

סקאר הוא מלך לטווח הרחוק, גם בזכות RECOIL יחסית לא גבוה

לדעתי הוא אפילו יותר טוב מACR לטווח הרחוק, כי דווקא לטווח הרחוק הכדורים של הACR כל כך חלשים שזה פטתי, הסקאר יכול להוריד אנשים כמו בוטנים.

אגב התבור גם לא כזה טוב לטווח הארוך מאוד, לדעתי אפילו ממש גרוע, בקרבות פנים מול פנים הוא משמיד, לא פחות מאשר הAK47 שגם מרנתס בפנים מול פנים.

פורסם

אני אישית מעדיף FAL לטווח קרוב או רחוק. במיוחד רחוק. אני מוריד איתו צלפים ששמים את הכוונת עלי ממרחק עצום בWasteland

פורסם

לצלפים רחוקים אני משתמש בקלאס שנראה The Poof!

זורק רימון עשן, טוען מהר את הקלאס וזורק רימון עשן נוסף, נכנס לתוך הענן עשן ועם אינטרבנשן ראיה טרמית מוריד אותו.

פורסם

פפפ

אתה בחור שימושי

עכשיו הבנתי למה אתה כ"כ אוהב OMA

פורסם

בודאי, יש כאלה שיחליפו לסקנבג'ר במקומי ואני מבין אותם, זה PERK הרבה יותר טוב כשאתה לא רוצה להפסיק בלחימה שוטפת.

אבל כשאתה יכול בוזמנית להחליף לכל נשק אפשרי ולשלוט גם בשני קליימורים ושני C4ים, אז למה לא

פורסם

כמה זמן לוקח להחליף עבודה עם OMA pro?

חוץ מזה למה רק 2 clays/C4? זו הייתה סתם דוגמה או שיש איזו הגבלה?

פורסם

שני קליימורים ושני C4 זאת הכמות המקסימאלית שאפשר, ברגע שתניח קליימור שלישי הראשון יתפוצץ, כנ''ל C4

אגב שאני אומר שניים ושניים אני מתכוון לארבעה בו זמנית, כאשר הקלאס שאתה נשאר איתו ביד הוא זה עם הC4 בשביל להפעיל, הקליימורים יעשו את העבודה לבד.

אגב אפרופו קלאסים תמיד אפשר ללכת עם הALL ROUNDER שכולל רוס''ר כמו TAR-21 או SCAR-H או UMP45, שמוצמד אליהם משתיק

להשתמש בPERKS של SCAVANGER, STOPPING POWER ו-NINJA, עובד אחלה :xyxthumbs:

לגבי זמן טעינה של הOMA PRO, לדעתי הוא יחסית קצר, אםשר תוך כדיי קרב ממרחק בינוני להתחמש שוב בלי בעיה, אגב כבר היו לי בעבר כמה מקרים ממש טובים שבהם הופיע מולי רובה אוטומאטי ועל ידי תפיסת מחסה הצלחתי להחליף לקלאס התגנבות ולשתק אותו מהר, מאוד יעיל.

מה גם במקרה של סכנה ממשית לך ולקבוצה שלך, תמיד אפשר להחליף לקלאס נ''מ שכולל COLD BLOODED ולהוריד את הצ'ופר\הרייר\פייבלואו\מהשזהלאיהיה

פורסם

איך להוריד? הרי אין לך רובה משני, מה עם יריות?

פורסם

נכון, קלאס נ''מ זאת הקרבה נכון כי צריך סטינגר. לכן אני משתמש בנשק עם משתיק בנוסף לכל מה שכולל הקלאס שזה סקאבנג'ר לתחמושת, COLD CLOODED PRO ו-NINJA

פורסם

אבל אם מה שיש למעלה זה רק הרייר אז אני משתמש בRPD ומוריד אותו ביריות בלבד

או UAV או Attack helicopter

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים