פורסם 2010 באפריל 1415 שנים לא פתחתי שום פה לשטן הרי, אני השטן > לא סתם, אבל באמת הבעיות נגמרו התחלתי להשתמש בFAL. הוא הרובה הכי חזק במשחק אבל הרבה אנשים לא אוהבים אותו בגלל שהוא לא אוטומטי, אז זהו, שאני יורה בו כמו באסולט Sniper עד כמה שזכור לי אתה לא דגדגן מה הקטע עם השם? תפסיק לחיות באשליה, אתה לא יורה כמוהו ולא זז כמוהו.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים השבוע האחרון מפוצץ בלאגים..שום דבר לא השתנה.כל השבוע שחקתי עם M4 ומשתיק,עכשיו חזרתי לתבורי שלי והבאתי ניוק ב 4 דקות בול.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים לא הבנתי למה אתה עם ה M4 המעפן הזה.. ומה זה תבורי בדיוק? אני רוצה לסיים אלף head shoots יש לי לבנתיים: tavor scar h intervntion ושיראללל זה תבורי
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים השבוע האחרון מפוצץ בלאגים..שום דבר לא השתנה.כל השבוע שחקתי עם M4 ומשתיק,עכשיו חזרתי לתבורי שלי והבאתי ניוק ב 4 דקות בול.איך התבור כיף? אני זוכר שבמשחק הוא לא היה כל כך נוח (סינגל)
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים איך התבור כיף? אני זוכר שבמשחק הוא לא היה כל כך נוח (סינגל)נשק חייתי ביותר, אחד האהובים עליי
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים טוב עד שאני אקבל אותו אני צריך לחרוש על איזה נשק? או להגיע לשלב כלשהו בטח
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אני לא מת על התבור, אצלי זה או FAL או UMP45 ולפעמים גם AK אבל אני יותר אוהב את הFAL
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים נו ברור silenced..is beast it just beast man!למרות שאני לא אוהב את הIRON SIGHT של הסקאר
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים יש ל SCAR את הכוונת האדומה..שתי הסוגים ממש אהבתי, חבל שאין משתיק עם הכוונת יחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.