פורסם 2010 באפריל 1215 שנים איך שיחה על משחק הפכה לשיחה על סקס? בואו נדרדר את כל הפורום! תגידו כמה זמן אתם חושבים כדי להשאר ברמה 70 לפני עוד פרסטיג'?
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים תן להגיע ל 70?איזה סקס? על מה אתה מדבר, יש מצב שיש לי כמה קונדומים מתקופת הכיבוש הבריטי במגירה. זעמק.
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים תן להגיע ל 70?איזה סקס? על מה אתה מדבר, יש מצב שיש לי כמה קונדומים מתקופת הכיבוש הבריטי במגירה. זעמק.טוב, אם היית אז, מן הסתם שאין לך סקס... בגיל מסויים זה דועך...
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים חברים יקרים:די להספים את הדיון הוא גם ככה באורך הגלות!!!לא נעים לבדוק הודעות חדשות ולגלות תגובות שלא קשורות למשחק
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים שמה עשינו?! חברים יקרים: די להספים את הדיון הוא גם ככה באורך הגלות!!! לא נעים לבדוק הודעות חדשות ולגלות תגובות שלא קשורות למשחק תגיד תודה, בדרך כלל בספאם אתה סתם נכנס ומתבעס. כאן אתה גם צוחק קצת על תקופות היובש של אחרים
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים שמתם לב למשהו? הדבר הכי מצחיק במשחק זה להסתכל לדגדגה על השמות הקודמים NO I AM NOT CHEATER NOOB AKIMBO NOOB SKIP PLEASE CAMP+TUBE=NOOB NEXT MAPPPPֱֱֱֱ
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים חברים יקרים:די להספים את הדיון מסכים איתך ב 100%.חבר'ה, אמנם יש קצת צחוקים והכל, אבל זה מגיע לרמות כאלה שזה כבר נחשב ספאם. אם אין לכם משהו קשור לכתוב-אל תכתבו. ומספיק כבר עם המשפטים המטופשים האלה שכאילו בכוח לנסות להדחף לחתימה של מישהו. פשוט די. זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב.
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים טוב , עכשיו זה רשמי , שני ראשי IW לשעבר ,ווסט וזמפלה , הודיעו באופן רשמי שהם פותחים סטודיו חדש בשם Respawn Entertainmentושהמפיצה הבלעדית שלהם תהיה לא אחרת מEAhttp://www.gametrailers.com/news/west-zampella-form-respawn/1970זה נראה כרגע כאילו עיקר המחלוקת הייתה על הכותר הבא של IW כאשר החבר'ה האלה רצו לפתח כותר חדש ואילו אקטיוויז'ן דרשו MW3...עריכה:בEBC ציינו בפרק האחרון (שודר אתמול בלילה) שחבילת המפות לPC גם תעלה 15$ (זה מה שהם אמרו , אין מקור רשמי)
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים זה רק אני או שבזמן האחרון הבעיות בIWNET נעלמו לגמרי. אולי פעם או פעמיים איזה באג קטן כמו בכל תוכנה לא של חייזרים עריכה: אולד סקול זה חרא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.