עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

15000 הריגות ו-4100 מיתות?!?! אתה מטורף!

אצלי יש איזה 1000 מיתות יותר מאשר הריגות :'(

כמו שאמרתי, כל אחד שיאפס את המונה עכשיו ,בזמן שהוא כבר יודע לשחק יגיע לאחלה יחס K\D ,זו לא חוכמה ;D

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך בדיוק מאפסים?

פורסם

COD4 (לדעתי ולדעת רבים בGT) נראה עוד יותר טוב מMW2...

פורסם

Simon ,תודה על הלינקים :xyxthumbs:

אתם חושבים שבחבילה הבאה יוסיפו עוד מפות מקוד4?

אני מקווה שיחזירו Strike , Crossfire

פורסם

תאה מתכוון לחבילה שאחרי STIMULUS PACK??

אם כן אז לא חושב, כמה נמוך אפשר לרדת, גם ככה זה לא הכי מומלץ לחזור אחורה, זה אומר משהו על המשחק הנוכחי, אני מקווה שזה יקרה,

לא נראה לי.

פורסם

איך בדיוק מאפסים את המונה הריגות/מיתות?

כיוון שהיחס שלי שלילי מאוד, בגלל החודש הראשון שלי שהייתי סופר נוב :smile1:

פורסם

תאה מתכוון לחבילה שאחרי STIMULUS PACK??

אם כן אז לא חושב, כמה נמוך אפשר לרדת, גם ככה זה לא הכי מומלץ לחזור אחורה, זה אומר משהו על המשחק הנוכחי, אני מקווה שזה יקרה,

לא נראה לי.

חבל שאין משימות SPECOPS לצוות של 4 שחקנים למשל כמו נאצי זומבי בCODWAW שלדעתי היה מאוד מוצלח.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אצלי גם עכשיו, כשאני כבר לא סופר-נוב, עדיין מידי פעם יש לי איזה משחק שאני פשוט לא מצליח כלום חוץ מלמות..

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אצלי גם עכשיו, כשאני כבר לא סופר-נוב, עדיין מידי פעם יש לי איזה משחק שאני פשוט לא מצליח כלום חוץ מלמות..

קורה לכולם ;)

לי יש משהו כמו 20K יותר להריגות :smile1:

פורסם

עכשיו אני רגוע...

תודה על הוידוי גבר

פורסם

אם זה עושה לך טוב- גם אני

פורסם

וגם אני..

אגב, כל המקצוענים פה. כמה זמן לוקח לכם לעשות פרסטיג' שלם? כמה שעות?

פורסם

כן, יש ימים שאני עושה כל היום 30/5 ויש ימים של 10/20. זה קורה בגלל שבכל סגנון אתה תלוי גם בקבוצה, ואם הם כ"כ נובים אז גם אתה נדפק. בגלל זה אני אוהב FFA, ששם אתה פחות תלוי במזל ובסטטיסטיקה ויותר בעצמך (למרות שגם שם יש קצת סטטיסטיקה לדוגמה אם מישהו מתקמפר ממש טוב או איזה RPG עם lightweight ו marathon וכו').

פורסם

אז אני תוהה, לקנות או לא לקנות את החבילת מפות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים