פורסם 2010 באפריל 515 שנים 15000 הריגות ו-4100 מיתות?!?! אתה מטורף!אצלי יש איזה 1000 מיתות יותר מאשר הריגות :'(כמו שאמרתי, כל אחד שיאפס את המונה עכשיו ,בזמן שהוא כבר יודע לשחק יגיע לאחלה יחס K\D ,זו לא חוכמה ;D
פורסם 2010 באפריל 515 שנים Modern Warfare 2 | Comparison Overgrown http://www.gametrailers.com/video/stimulus-package-modern-warfare/64036Modern Warfare 2 | Comparison Crash http://www.gametrailers.com/video/stimulus-package-modern-warfare/64059COD4 עדיין נראה מצויין
פורסם 2010 באפריל 515 שנים Simon ,תודה על הלינקים אתם חושבים שבחבילה הבאה יוסיפו עוד מפות מקוד4? אני מקווה שיחזירו Strike , Crossfire
פורסם 2010 באפריל 515 שנים תאה מתכוון לחבילה שאחרי STIMULUS PACK??אם כן אז לא חושב, כמה נמוך אפשר לרדת, גם ככה זה לא הכי מומלץ לחזור אחורה, זה אומר משהו על המשחק הנוכחי, אני מקווה שזה יקרה,לא נראה לי.
פורסם 2010 באפריל 515 שנים איך בדיוק מאפסים את המונה הריגות/מיתות? כיוון שהיחס שלי שלילי מאוד, בגלל החודש הראשון שלי שהייתי סופר נוב
פורסם 2010 באפריל 515 שנים תאה מתכוון לחבילה שאחרי STIMULUS PACK??אם כן אז לא חושב, כמה נמוך אפשר לרדת, גם ככה זה לא הכי מומלץ לחזור אחורה, זה אומר משהו על המשחק הנוכחי, אני מקווה שזה יקרה,לא נראה לי.חבל שאין משימות SPECOPS לצוות של 4 שחקנים למשל כמו נאצי זומבי בCODWAW שלדעתי היה מאוד מוצלח.
פורסם 2010 באפריל 515 שנים לא יודע מה איתכם, אבל אצלי גם עכשיו, כשאני כבר לא סופר-נוב, עדיין מידי פעם יש לי איזה משחק שאני פשוט לא מצליח כלום חוץ מלמות..
פורסם 2010 באפריל 515 שנים לא יודע מה איתכם, אבל אצלי גם עכשיו, כשאני כבר לא סופר-נוב, עדיין מידי פעם יש לי איזה משחק שאני פשוט לא מצליח כלום חוץ מלמות.. קורה לכולם לי יש משהו כמו 20K יותר להריגות
פורסם 2010 באפריל 515 שנים לא יודע מה איתכם, אבל אצלי גם עכשיו, כשאני כבר לא סופר-נוב, עדיין מידי פעם יש לי איזה משחק שאני פשוט לא מצליח כלום חוץ מלמות..עכשיו אני רגוע...תודה על הוידוי גבר
פורסם 2010 באפריל 515 שנים וגם אני..אגב, כל המקצוענים פה. כמה זמן לוקח לכם לעשות פרסטיג' שלם? כמה שעות?
פורסם 2010 באפריל 515 שנים כן, יש ימים שאני עושה כל היום 30/5 ויש ימים של 10/20. זה קורה בגלל שבכל סגנון אתה תלוי גם בקבוצה, ואם הם כ"כ נובים אז גם אתה נדפק. בגלל זה אני אוהב FFA, ששם אתה פחות תלוי במזל ובסטטיסטיקה ויותר בעצמך (למרות שגם שם יש קצת סטטיסטיקה לדוגמה אם מישהו מתקמפר ממש טוב או איזה RPG עם lightweight ו marathon וכו').
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.