עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אין בעיה, אני ודגדה נעשה את זה ב17.5 שניות, למה לא :)

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קניתי MW2 לפני כמה ימים דרך ebay, ובינתיים המשחק עוד לא איכזב אותי.

המולטי מהנה מאוד ואני עוד לא סובל מMapathy לשמחתי.

מה שכן קצת מתסכל, הוא שיש הרבה פעמים שהמערכת מחליפה Host באמצע וזה דיי מציק, מה גם,

שדיי קשה למצוא משחקים בשעות מסוימות ביום ובמיוחד אם הGame Mode פחות נפוץ כמו 3rd Person, Domination וSnD.

פורסם

אין בעיה, אני ודגדה נעשה את זה ב17.5 שניות, למה לא :)

תוך 10 דקות של אימונים, הגענו ל23 שניות ,עוד מעט חוזר הביתה, אנחנו נשבור את השיא הזה, ;D

פורסם

סוף סוף המחשב עבר פירמוט.סוף עידן הריסטים :smile1:

פורסם
:yelclap:ממש יציאה מעבדות לחרות!
פורסם

סוף סוף המחשב עבר פירמוט.סוף עידן הריסטים :smile1:

יפה אחי, לא דיברת איתי, הסתדר העניין שדברנו עליו?

פורסם

הסתדר מצויין.חוץ מזה שהוא פתח לי windows.old עם כל התכנים של הוינדוס הקודם.. הבעיה נפתרה.

פורסם

תוך 10 דקות של אימונים, הגענו ל23 שניות ,עוד מעט חוזר הביתה, אנחנו נשבור את השיא הזה, ;D

אתה תראה שכל חצי שניה כאן הופכת להיות הרבה יותר קשה...

פרסם SS כשתגיע לתוצאה שלנו :)

פורסם

טוב האבוק, עצרנו ב21 שניות, עשיתם אלחה חרישה, הכבוד הוא שלכם.

פורסם

;D

לך לישון... עוד מעט 4

תראה שזה לא יעזוב אותך בשקט, אתה תמשיך לנסות לשבור את השיא שלנו

פורסם

אני צריך דחוף את הDLC הזה..וזה סימן מובהק לכך שאקטיביזיון יגבו עליו כסף..נראה אם נוכל לעמוד בפיתוי ולא לקנות.

פורסם

נראה לי שיש לי בעיה טכנית עם המשחק.

לפני כמה ימים קיבלתי אותו במתנה, התקנתי ויש בעיה. המשחק עולה ועובד אבל בכל מקום שיש כתוביות על המסך (אם בתפריטים ואם בזמן המשחק עצמו כשיש כתוביות של מה שהדמויות אומרות) אז במקום אותיות רואים על מיני ריבועים וצורות לא ברורות.

הקונפיגורציה שלי קצת ישנה אבל עדיין עומדת בדרישות המינימום של המשחק, כך שלא נראה לי ששם הבעיה. כמו כן, קנו לי את זה בבאג וזה נראה כמו יבוא לא מסודר - אין חוברת בעברית, אין טלפןן של תמיכה בארץ וכ"ו כך שאין בדיוק למי לפנות.

האם מישהו מכיר את הבעיה ? האם נתקלתם בכזה דבר ?

פורסם

לא נשמע כמו משחק מבאג אלה יותר כמו מתילאנד...

המשחק בשפה זרה?!?!

פורסם

לפני כמה ימים קיבלתי אותו במתנה, התקנתי ויש בעיה. המשחק עולה ועובד אבל בכל מקום שיש כתוביות על המסך (אם בתפריטים ואם בזמן המשחק עצמו כשיש כתוביות של מה שהדמויות אומרות) אז במקום אותיות רואים על מיני ריבועים וצורות לא ברורות.

הקונפיגורציה שלי קצת ישנה אבל עדיין עומדת בדרישות המינימום של המשחק, כך שלא נראה לי ששם הבעיה. כמו כן, קנו לי את זה בבאג וזה נראה כמו יבוא לא מסודר - אין חוברת בעברית, אין טלפןן של תמיכה בארץ וכ"ו כך שאין בדיוק למי לפנות.

לאיזו שפה מוגדר הSTEAM אצלך? אני חושב שזה קורה שהיא לא על אנגלית...

פורסם

נסה לעדכן/התקן מחדש דרייברים לכ"מ, אם לא עובד נסה להשתמש בגרסא ישנה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים