פורסם 2010 במרץ 2515 שנים מחבר יש לי בעיה ב call of duty mw2 אני משחק בפרוץ ואני לא מוצא אף אחד ברשת לשחק איתו במולטיפלייר עזרה בבקשה ואם אסור לכתוב על הפרוץ אז לא ידעתי ותנעלו בבקשה!אסור לדבר על הפרוץ.טוב, חבר'ה- אני נאלץ לנעול את הדיון, מה לעשות... אני רגיש לאנשים שאומרים "בבקשה".
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים ואו, סיימון נתת אותה בשיחוק! כולם לקחת קוד עכשיו!!!ROTFLMAO!! אתה צריך לעבוד בשיווק/יח"צ
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים ואו, סיימון נתת אותה בשיחוק! כולם לקחת קוד עכשיו!!! ROTFLMAO!! אתה צריך לעבוד בשיווק/יח"צ המשווק המזמר
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל: קוד VIP להורדת חבילת המפות לפני כולם !!! OMG OMG OMG :lol: :lol:
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים פףףף...כשייצא MW3, החבר'ה בקלאן מוזמנים לתפוס עמדותסיימון אתה תיקח את ארקדיה, אני אכסה את באג באיזור המרכז, דגדה, אתה תיקח את טאוור רקורדס,כל ילד שאתם רואים שקונה את המשחק, ישר להתקשר 100, אנחנו צריכים למגר את התופעה של ילדים שהורסים את המשחק...(כן, המשחק הזה הוא 18+)זה יחסוך לנו הרבה כאב ראש.
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים פףףף...כשייצא MW3, החבר'ה בקלאן מוזמנים לתפוס עמדותסיימון אתה תיקח את ארקדיה, אני אכסה את באג באיזור המרכז, דגדה, אתה תיקח את טאוור רקורדס,כל ילד שאתם רואים שקונה את המשחק, ישר להתקשר 100, אנחנו צריכים למגר את התופעה של ילדים שהורסים את המשחק...(כן, המשחק הזה הוא 18+)זה יחסוך לנו הרבה כאב ראש.חחהזכרת לי את באטלפילד שעל האריזה הישראלית כתוב לגילאי 16+ וכשפותחים אז על הדיסק רשום 18+
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים אתה נחמד אתה... פףףף... כשייצא MW3, החבר'ה בקלאן מוזמנים לתפוס עמדות סיימון אתה תיקח את ארקדיה, אני אכסה את באג באיזור המרכז, דגדה, אתה תיקח את טאוור רקורדס, כל ילד שאתם רואים שקונה את המשחק, ישר להתקשר 100 להכות בו עם עכבר עד אובדן הכרה, לתלות מהבהונות ע"י כבל של מיקרופון ולשרוף את העותק שלו. אנחנו צריכים למגר את התופעה של ילדים שהורסים את המשחק... (כן, המשחק הזה הוא 18+) זה יחסוך לנו הרבה כאב ראש. קבל תיקון קטן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.