עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

עצוב שיש במשחק עדיין RIOTFAGS ויש עדיין NOOBTUBERS ויש עדיין קאמפרים... זה דיי מתחיל לשגע אותי, והם בתמימותם שואלים מה גרוע...

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא בתמימותם, הם שואלים כדי להרגיז. אם אח שלי מתקמפר ואומרים לו "fucking caper" הוא אומר "camping is good" :lol:

כנ"ל לגבי הפעמים הנדירות שהוא משתמש בעבודה "for hard times", שכוללת מטול וסטינגר :P

פורסם

רק אותי זה מצחיק כשקבוצה מפסידה בדומולישון אז תמיד יש איזה אחד שמתחיל להתרגז בצ'אט ולכתוב NOOB TEAM FUCKERS וכאלה?

דרך אגב אני kira במשחק, אם מישהו רואה אותי שיגיד ;)

פורסם

אצלנו זה בד"כ raped :lol:

פורסם

איזה ביאוס, אין כבר מה לשחק, הBC2 שלי נמכר, גם ככה לא היתי משחק בו, והMW2 פשוט מזעזע, כבר אי אפשר למצוא משחק נורמלי, בקיצור, אין מה לשחק.

צריך למצוא תחביב אחר, חבל.

פורסם

יש שחקנים מסויימים שאני פוגש... שבא לי לעשות להם דברים שאסור לרשום כאן בפורום.

הם שונאים מאוד את הקלאן שלנו, הם נובטיוברים רציניים ויעשו הכל כדיי להרגיז בכוונה.

פורסם

נראה לי שבדיוק עכשיו שיחקנו מול כמה כאלו.

פאתטים :facepalm:

פורסם

במגרש המשחקים שלהם... הם מרשים לעצמם לעשות הכל... ולכן אני אומר... אולי נתקדם ל...

HardCore?

פורסם

count me in

פורסם

במגרש המשחקים שלהם... הם מרשים לעצמם לעשות הכל... ולכן אני אומר... אולי נתקדם ל...

HardCore?

לצערי, זה היה משעמם לחלוטין :P

פורסם

אני משחק ב hardcore רק מתי שאני צריך להשיג הרבה הריגות עם אקדח, שכן יריה - שלוש יריות (תלוי במרחק) הורגות. סתם ככה זה שקט ומשעמם.

פורסם

שבוע טוב אנשים!

תגידו שווה לקנות את המשחק?

נורא בא לי לשחק במולטיפלייר השאלה היא האם זה שווה...

יש שרתים ישראלים? המשחק יציב (לא קורס)? מה אתם אומרים?

תודה.

פורסם

שרתים? מה זה שרתים?

אתה נכנס למולטי, בוחר סגנון משחק

ואז מקווה שיצרפו אותך לאיזה משחק, אם לא אתה הולך להתייבש שעות, אם אחרי שהתייבשת אתה נכנס ללובי של משחק מסויים תקווה שאתה עובר את כל השלבים בדרך

1 - לא תיזרק שוב ללובי הראשי שבו בוחרים משחק

2 - שאם אתה עם חברים אתה תשאר איתם

3 - שהטעינה של המשחק לא תכנס לTIME-OUT מה שיגרום לסעיף מס' 1 לקרות

4 - שלכולם יהיה פינג סביר על אחת כמה וכמה להוסט כי עם פינג חרא אתה תשחק עם לאגים נוראיים או שסעיף מס' 1 יכול להתרחש

5 - אחרי שנכנסת למשחק תשלב אצבעות ותקווה שאין צ'יטרים

6 - אין צ'יטרים המצב טוב, יש טיוברים, תזהר לא להחשף או שתחטוף רימון ממטול על יידי מישהו ללא כשרונות קליעה

מערכת IWNET בוחרת את ההוסט, והיא עושה זאת בצורה ממש לא טובה, בדרך כלל ההוסט הוא זה שנבחר עם החיבור ה"פעיל ביותר" והוא בדרך כלל מוריד משהו והורס לכולם.

בהצלחה :hi:

mw2_iwnet7.jpg

פורסם
:lol: NUFF SAID!
פורסם

indeed

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים