פורסם 2010 במרץ 1515 שנים אני לא רוצה לפתוח את הפה מוקדם מידי אבל לי זה היה נראה די ברור שהDLC לא יעלה כסף לPC.לא היה נראה לי הגיוני בכלל שהם ידרשו עליו כסף אחרי כל מה ששחקני הPC עברו בחודשים האחרונים...
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים בנוגע ל DLC , פתחתי דיון בפורום הראשי והמנהל שם ענה: Well from the last map pack which the pc was not charged for, I don't think you have anything to worry about http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=293736 אז יש לי הרגשה טובה שהמפות לא יעלו לנו כסף חדשה משמחת ... בכל אופן, לא תכננתי לפרסטג' שוב, אין לי כח לזה, עד שהשגתי הכל בכוחות עצמי? 100000 KILLS 44000 DEATHS לא מוותרים על זה בקלות, בכל אופן, אני נשאר ככה, שיקראו לי מחמוד מצידי ;D
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים המונה הריגות מיתות מתאפס בפרסטיג'?! אמן-עכשיו אני עושה אחד(בעכשיו אני מתכוון לסופש-סינדרום "יש עבודה-מוחקים את MW2" מכה שנית) בכל מקרה מייק כל מה ששחקני PC עברו בחודשים האחרונים מגיע מחוסר אכפתיות/תאוות בצע של אינפינטי/אקטיביזיון ככה שלא מכאן ראיה. כל המגמה עד כה עם 2MW היתה שזה 2MW ואפשר לירוק על הצרכנים כמה שרוצים-גם ככה הם ירוצו לקנות אותו-ע"פ ההגיון הזה אין סיבה שלא נאכל אותה גם בDLC אלא אם כן מישהו שם ייתקף ייסורי מצפון קשים ויחליט לערוק לצד של הטובים.(אהמ,וינס זמפלה וג'ייסון ווסט,אהמ) טוב בחזרה לעבודה. מכין כתב תביעה על ילדי הנזלת בMW2 ובכלל. ועל ערסוואטים שמדברים בקול רם/משמיעים מוזיקה בפלפון באוטובוס.
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים למה אני לא מצליח לשחק באונליין בשעות הערב?יש עומס או משהו?גם אצלי לפעמים.אין לי בכלל לאגים בלילה (בסביבות 2 לפנות בוקר).
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים מישהו מכיר אולי חנות טובה בחו"ל שאפשר להזמין ממנה? או מוכר מומלץ בebay?המחירים בארץ לא משהו.
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים באיביי הכל לא עולה על 35$. מה הבעיה להכנס ולהזמין? תוודא דאתה מזמין ל PC. אתה יודע במקרה אם CDKey שנותנים להפעלה דרך Steam עובד גם בהתקנה דרך DVD?
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים מזה יש לי בעיה בסטים עכשיו... זה עושה לי SYNC כל פעם שזה נכנס וזה לא נותן לי להכנס למולטי..
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים גם לי יש משהו דומה.בהתחלה נכנס אחרי שעה ואז זרק אותי מלובים כי "קונקשן טו סטים לובי פיילד" או משו בסגנון. ועכשיו בכלל לא רוצה לעלות ונותן הודעה שהסינק נכשל.אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נמאס!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.