עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חשבתי שזה מובן מאליו שאם רואים אויב לא מפסיקים ליר(א)ות.. :cool2:

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ACTIVISION פרסמו את המחיר של ה DLC ל XBOX 360, זה יהיה 15$ ל 5 מפות (3 חדשות + 2 מחודשות), בקרוב ה DLC יגיע ל גם למחשב ול PS3 ויש לי הרגשה שהם לא הולכים לשנות את המחיר (תאשימו את IWNET) :screwy:

פורסם

עוד אי אפשר לדעת כלום. נחכה ונראה.

פורסם

לפי דעתי זה יהיה מהלך שגוי מצידם לקחת כסף - גם ככה השם הטוב שלהם נרמס ע"י המערכת הדפוקה שלהם.

אני את הכסף שלי שמתי על BC2 (הזמנתי היום)

פורסם

איפה הכי כדאי לקנות את המשחק?

פורסם

נראה לי שארקדיה הכי זולים. 200 ש''ח.

פורסם

מישהו רוצה למכור את המשחק שלו?

לקנות דרך סטים ב-60 דולר זה ממש מוגזם למשחק עם כל כך הרבה פאקים...

גם 200 שקל בארץ זה יותר מדי.

פורסם

אני אמכור לך - דבר איתי בפרטי

פורסם

בדיוק קראתי בפורום של rz king על התפתחויות מעניינות ביותר עם המשחק הזה ועם המערכת הדפוקה של iwnet

הבלוג שלו הוא התוצאה הראשונה בגוגל כשרושמים rzking co cc

נסתדר בלי המקורי :P

פורסם

אתם לא תאמינו מה קרה עכשיו..

הצטרפתי למשחק עם דגדגן ופתאום אני רואה אותו ועוד איזה בחור עם שם קצר שחור ושתיים כאלה | אדומים מצדדי השם שהתחיל ב B אם אני לא טועה (משהו כזה: | Bxxx | ) , שתיהם רמה 70 פרסטיג' ראשון.. :-X

דיברתי עם electric והוא אמר לי שזה קרה לו, איזה האקר עשה שכל פעם שיהרגו אותו מקבלים 999999 XP ועולים מלא דרגות, בקיצור סביר להניח שזה קרה לדגדגן.. :-\

דגדגן-כלום לא קרה, אתה תמיד יכול להוריד איזה האק ולסדר את הרמות שלך למה שהיה קודם (רק לפני זה תוודא שלא תקבל באן בגלל זה!).

Done.

פורסם

אתם לא תאמינו מה קרה עכשיו..

הצטרפתי למשחק עם דגדגן ופתאום אני רואה אותו ועוד איזה בחור עם שם קצר שחור ושתיים כאלה | אדומים מצדדי השם שהתחיל ב B אם אני לא טועה (משהו כזה: | Bxxx | ) , שתיהם רמה 70 פרסטיג' ראשון.. :-X

דיברתי עם electric והוא אמר לי שזה קרה לו, איזה האקר עשה שכל פעם שיהרגו אותו מקבלים 999999 XP ועולים מלא דרגות, בקיצור סביר להניח שזה קרה לדגדגן.. :-\

דגדגן-כלום לא קרה, אתה תמיד יכול להוריד איזה האק ולסדר את הרמות שלך למה שהיה קודם (רק לפני זה תוודא שלא תקבל באן בגלל זה!).

Done.

מזה אני מפחד בדיוק, אני לא אוהב להתעסק עם השטויות האלה. אני אשלח הודעה ל IW . מקווה שבזה הם יעזרו לי

:( :( :( :(

אני נראה כמו מחמוד הצ'יטר עכשיו :o

עריכה:

מקסימום אני אפתח משתמש חדש...

נתחיל הכל מההתחלה :(

פורסם

חחח... אתה יכול לשלוח מייל לIW , לפרסם הודעה בפורום שלהם או אפילו לשלוח ה"פ לרוברט באולינג (או בטוויטר שלו) , מה שבטוח זה שמIW לא תקבל תגובה , אולי ממשתמשים בפורום שלהם... :lol:

פורסם

יש גם גישה נוספת דגדה, אתה תמיד יכול להגיד לעצמך "פאק איט, זאת לא אשמתי ולא מעניינות אותי התגובות של אחרים לזה, אמשיך לשחק כמו שאני יודע"

פורסם

^

כאן יש גם יתרון וגם חסרון. יתרון-אתה נהנה כרגיל.

חסרון-יכול להיות שלא תהנה שאתה לא יכול "לפרסטג'" שוב.

אני אומר פשוט תמשיך לשחק כרגיל, אם תרצה לעשות פרסטיג' ולהתחיל מהתחלה קנה חדש. :xyxthumbs:

פורסם

בנוגע ל DLC , פתחתי דיון בפורום הראשי והמנהל שם ענה:

Well from the last map pack which the pc was not charged for, I don't think you have anything to worry about

http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=293736

אז יש לי הרגשה טובה שהמפות לא יעלו לנו כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים