פורסם 2010 במרץ 1515 שנים ACTIVISION פרסמו את המחיר של ה DLC ל XBOX 360, זה יהיה 15$ ל 5 מפות (3 חדשות + 2 מחודשות), בקרוב ה DLC יגיע ל גם למחשב ול PS3 ויש לי הרגשה שהם לא הולכים לשנות את המחיר (תאשימו את IWNET)
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים לפי דעתי זה יהיה מהלך שגוי מצידם לקחת כסף - גם ככה השם הטוב שלהם נרמס ע"י המערכת הדפוקה שלהם.אני את הכסף שלי שמתי על BC2 (הזמנתי היום)
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים מישהו רוצה למכור את המשחק שלו?לקנות דרך סטים ב-60 דולר זה ממש מוגזם למשחק עם כל כך הרבה פאקים...גם 200 שקל בארץ זה יותר מדי.
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים בדיוק קראתי בפורום של rz king על התפתחויות מעניינות ביותר עם המשחק הזה ועם המערכת הדפוקה של iwnet הבלוג שלו הוא התוצאה הראשונה בגוגל כשרושמים rzking co cc נסתדר בלי המקורי
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים אתם לא תאמינו מה קרה עכשיו..הצטרפתי למשחק עם דגדגן ופתאום אני רואה אותו ועוד איזה בחור עם שם קצר שחור ושתיים כאלה | אדומים מצדדי השם שהתחיל ב B אם אני לא טועה (משהו כזה: | Bxxx | ) , שתיהם רמה 70 פרסטיג' ראשון.. :-Xדיברתי עם electric והוא אמר לי שזה קרה לו, איזה האקר עשה שכל פעם שיהרגו אותו מקבלים 999999 XP ועולים מלא דרגות, בקיצור סביר להניח שזה קרה לדגדגן.. :-\דגדגן-כלום לא קרה, אתה תמיד יכול להוריד איזה האק ולסדר את הרמות שלך למה שהיה קודם (רק לפני זה תוודא שלא תקבל באן בגלל זה!).Done.
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים אתם לא תאמינו מה קרה עכשיו.. הצטרפתי למשחק עם דגדגן ופתאום אני רואה אותו ועוד איזה בחור עם שם קצר שחור ושתיים כאלה | אדומים מצדדי השם שהתחיל ב B אם אני לא טועה (משהו כזה: | Bxxx | ) , שתיהם רמה 70 פרסטיג' ראשון.. :-X דיברתי עם electric והוא אמר לי שזה קרה לו, איזה האקר עשה שכל פעם שיהרגו אותו מקבלים 999999 XP ועולים מלא דרגות, בקיצור סביר להניח שזה קרה לדגדגן.. :-\ דגדגן-כלום לא קרה, אתה תמיד יכול להוריד איזה האק ולסדר את הרמות שלך למה שהיה קודם (רק לפני זה תוודא שלא תקבל באן בגלל זה!). Done. מזה אני מפחד בדיוק, אני לא אוהב להתעסק עם השטויות האלה. אני אשלח הודעה ל IW . מקווה שבזה הם יעזרו לי :( :( אני נראה כמו מחמוד הצ'יטר עכשיו עריכה: מקסימום אני אפתח משתמש חדש... נתחיל הכל מההתחלה
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים חחח... אתה יכול לשלוח מייל לIW , לפרסם הודעה בפורום שלהם או אפילו לשלוח ה"פ לרוברט באולינג (או בטוויטר שלו) , מה שבטוח זה שמIW לא תקבל תגובה , אולי ממשתמשים בפורום שלהם...
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים יש גם גישה נוספת דגדה, אתה תמיד יכול להגיד לעצמך "פאק איט, זאת לא אשמתי ולא מעניינות אותי התגובות של אחרים לזה, אמשיך לשחק כמו שאני יודע"
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים ^ כאן יש גם יתרון וגם חסרון. יתרון-אתה נהנה כרגיל. חסרון-יכול להיות שלא תהנה שאתה לא יכול "לפרסטג'" שוב. אני אומר פשוט תמשיך לשחק כרגיל, אם תרצה לעשות פרסטיג' ולהתחיל מהתחלה קנה חדש.
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים בנוגע ל DLC , פתחתי דיון בפורום הראשי והמנהל שם ענה:Well from the last map pack which the pc was not charged for, I don't think you have anything to worry abouthttp://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=293736אז יש לי הרגשה טובה שהמפות לא יעלו לנו כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.