פורסם 2010 במרץ 1415 שנים אני רוצה לפתוח פורט למשחק בראוטר שלי..באיזה פורט המשחק משתמש?http://www.mapmodnews.com/article.php?story=Modern-Warfare-2-Router-Settings-IW
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים ה UPNP שלי מאופשר ועדיין הNAT שלי במשחק הוא STRICT וגם פתחתי את הפורטים של udp+tcp (28960-28964) ועדיין STRICT... איך אתם עשיתם?
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים מישהו מוכר account?בדיוק היום מצאתי קונה פוטנציאלי! אם הוא לא ירצה אני אשמח למכור לך.
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים Cha0stAlker - פנה אלי. יש לי חשבון שנפתח רק ע"מ לקנות MW2 דרך הסטים. עם פרטים מלאים של המייל במידה ותרצה. המחיר הוא 20$ דרך פייפאל. אם אתה עדיין מעוניין .. פנה אלי בה"פ לתאם
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים מישהו יודע איך אני גורם למערכת הדפוקה של IWNET לא לבחור בי כהוסט?תמיד כשאני הוסט (זה קורה הרבה מדי לצערי) אני חווה לאגים נוראיים
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים כן, תבטל את ה uPNP בראוטר ותוודא שאין פורטים של המשחק מוגדרים ב Port Forwarding. כשתכנס למשחק ה NAT Status אמור להיות Strict ולא Open.
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים כן, תבטל את ה uPNP בראוטר ותוודא שאין פורטים של המשחק מוגדרים ב Port Forwarding. כשתכנס למשחק ה NAT Status אמור להיות Strict ולא Open.ואז זה יקשה על חברים להתחבר אלי לא?הפעלתי קודם יוטורנט והיה אחלה, זה סוג של פיתרון?
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים ואז זה יקשה על חברים להתחבר אלי לא?הפעלתי קודם יוטורנט והיה אחלה, זה סוג של פיתרון?כשאתה מארח Party, משתמשים עדיין לא מתחברים אליך - הריכוז נעשה על גבי השרתים של IW. רק כשאתה מוגדר כ HOST המשחק רץ מהמחשב שלך, והוא למעשה משמש כ"סרבר זמני" עד שאתה מתנתק, או שעד שהמערכת של IW משתגעת ומחליטה למצוא HOST אחר.
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים אחלה תודה.ענין אחר שמאוד מציק לי זה הגדרת השליטה במקשים.אני משנה את המקשים יוצא מהמשחק, חוזר וההגדרה האחרונה לא נשמרת.נמאס לי להשליך על עצמי STUN G כל תחילת סיבוב,מישהו נתקל בבעיה כזו?
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים מישהו יודע מה זה לעזעזל dropshotting?Drop shot= when you and an enemy both surprise each other in relatively close range, a tactic used to give yourself the edge. You immediately drop to prone position while taking your aim and getting off your shots.
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים אהה זה אני כל הזמן עושה את זה רק לא ידעתי שקוראים לזה ככה.. לא יכלו פשוט לקרוא לזה "proning"?
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים לא בדיוק , הכוונה היא שאתה לא רק נשכב אלא אתה נכנס לשכיבה ותוך כדי הכניסה למצב שכיבה אתה יורה (אתה "מרסס" יריות תוך כדי כניסה למצב שכיבה ולא נשכב ואז מכוון ויורה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.