עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

משפט ילדותי? איך זה קשור? אסור לי לאהוב משחק אני מבין, זו דעתי, אני חושב שBC2 (במצב שלו כרגע) גרוע ביותר, הוא לא מתנהל נכון בכלל, השליטה מוזרה, התנועה מוזרה, הכל מוזר, אני מאמין שהסיבה לכך היא BETA ,אבל נראה, אני קניתי אותו כבר, אני אשחק בו ,כי זה משהו אחר לגמרי מMW2 ,קשה אפילו להשוות בניהם האמת, זה כמו להשוות PRO EVOLUTION ל STARCRAFT , :-\

אני פשוט מעדיף את הסגנון של MW בכלל, הסיבה האמיתית שקניתי את BC2 היא הגיוון , שיהיה קצת שינוי ,זה הכל.

אבל ילדותי זה באמת לא היה קשור,

לא שמתי את המשחק על פודיום, אני בעצמי מאוכזב מכל כך הרבה דברים, אבל כולם לא קשורים קשר ישיר למשחק עצמו/משחקיות/גראפיקה/נשקים וכו'.... בעיות טכניות ונזלתיות ;D

• תגובות 8.3k
  • צפיות 655.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מסכים עם מייק, אבל אין מה להשוות בין BFBC2 לMW2, זה כמו להשוות דמקה ומונופול

פורסם

DagdeGun - אני מאמין ש-MIKE מסתכל על זה מנקודת מבט קצת אחרת ממך, הוא מסתכל בתור צרכן סופי שלא מעניין אותו (ובצדק) הסיבות ללמה יש צ'יטרים או למה יש מיגרציה של משחק באמצע - הוא שילם על מוצר ומבחינתו הוא אמור להיות מושלם.

אתה לעומת זאת מוכן לסנן את האלמנטים "החיצוניים" האלה..

בסה"כ דרך התסכלות שונה, אני למען האמת עם MIKE.

משחק צריך להיות מושלם, ואם הוא לא אז לא עשו מספיק QA לפני ששחררו אותו וזה מאכזב אותי כלקוח, קח דוגמא :

את COD4 : MW2 אני אוהב אבל אני בספק אם אני אקנה את הכותר הבא בתור, וזה בגלל שהמשחק הזה אני מרגיש שהמפתחים פשוט חירבנו על קהל השחקנים.

בלי שרתים לבחירה, מליון צ'יטרים, החלפה של שרת תוך כדי משחק, ועוד ועוד - כל אלו גרמו לי לאבד את האמון במפתחת.

אני מאמין שיש עוד אנשים בדעה כמו שלי ויש גם אנשים עם דעה כמו שלך - ITS ALL GOOD.

פורסם

כן טוב זה קצת אוף טופיק אבל...אני מקווה שיש יותר אנשים בדעה של REZA כי אני ממש אשמח לראות שא"א לא יקנה משחק בלי שרתים מקומיים שוב..אבל זה נשמע לי קצת לא פרקטי כי כבר עכשיו קונים משחקים שהעיקר בהם זה הסינגל כמו ביושוק 2 למרות שאין בהם שרתים מקומיים ומשחקים גדולים כמו הMW הבא או STARCRAFT בפרקטיקה א"א לא יחרים בגלל העדר השרתים כי המשחק עצמו טוב מדי-זאת גם העמדה שלי ביחס לMW2.אבל היתי שמח לראות שכן (גם אם אני באופן אישי כן אקנה. ;D) אבל אחרי שחטפו את L4D2 כצאן לטבח האמון שלי בכושר ההחרמה של הגיימרים ירד הרבה מתחת לקו האפס. אגב בבטא של BC2 יש שרתים מקומיים? מה נסגר עם זה? לא אמרו שרק ישכירו שרתים,או שיהיו שרתים קבועים ולא יהיה אפשר לפתוח אחד?מה ירדו מזה בסוף?

פורסם

הבעיה המרכזית של MW2 היא שהמפתחים החליטו הפעם לכוון לקהל יעד מאוד צעיר, משיקולים כלכליים פרופר.

קהל כזה שאין לו בכלל מושג מה זה DEDI-SERVERS - תן לו רק ללחוץ PLAY ולהתחיל לרוץ כמו משוגע

אינפיניטי לא ספרה בכלל את כל הגיימרים הותיקים שבעצם הפכו אותה לחברה כזו גדולה, היא פשוט השתינה עליהם.

בנוסף, ניתן לראות בפורום הראשי של המשחק שאין כל התייחסות מצד החברה לבעיות וטענות שמעלים שחקנים

אין תמיכה בקהילה כמו בכותרים הקודמים כי אין בכך שום תועלת. כלכלית.

כולם צריכים להבין שגירסת הPC של MW2 היא פורט (נחות) מהקונסולות ואין מה לעשות בנידון.

המולטי הזה לא יחזיק יותר מדי זמן להבדיל מקודמיו ולמעט COD5 שלא פותח ע"י אינפיניטי.

וחבל שכך כי כמו שליאור כתב המשחק עצמו מעולה.(משחקיות, עיצוב נשקים, ויזו'אל וכו)

ובקיצור- בחורה טובה משפחה חרא

פורסם

לא יודע לגבי זה...כל המשחקים היום הם "פורט" מה לעשות..

אבל למעט השרתים המקומיים אני לא רואה פה שום סימנים שמדובר בפורט ואלמלא היתי יודע על כך מראש לא היתי שם לב.

דווקא לא נראה לי שירדו מMW2 מהר מדי..מה גם שעוד תגענה DLC שיזרימו עוד חיים..אני יותר חושש מהיום בו אקטיביזיון תחליט שזה לא משתלם כלכלית להחזיק את המשחק..נגיד כשיצא MW3,ותחליט לסגור לכולם את השאלטר..

פורסם

הבעיה המרכזית של MW2 היא שהמפתחים החליטו הפעם לכוון לקהל יעד מאוד צעיר, משיקולים כלכליים פרופר.

קהל כזה שאין לו בכלל מושג מה זה DEDI-SERVERS - תן לו רק ללחוץ PLAY ולהתחיל לרוץ כמו משוגע

אינפיניטי לא ספרה בכלל את כל הגיימרים הותיקים שבעצם הפכו אותה לחברה כזו גדולה, היא פשוט השתינה עליהם.

בנוסף, ניתן לראות בפורום הראשי של המשחק שאין כל התייחסות מצד החברה לבעיות וטענות שמעלים שחקנים

אין תמיכה בקהילה כמו בכותרים הקודמים כי אין בכך שום תועלת. כלכלית.

כולם צריכים להבין שגירסת הPC של MW2 היא פורט (נחות) מהקונסולות ואין מה לעשות בנידון.

המולטי הזה לא יחזיק יותר מדי זמן להבדיל מקודמיו ולמעט COD5 שלא פותח ע"י אינפיניטי.

וחבל שכך כי כמו שליאור כתב המשחק עצמו מעולה.(משחקיות, עיצוב נשקים, ויזו'אל וכו)

ובקיצור- בחורה טובה משפחה חרא

אני מבין שהם לא חושבים על העתיד..

פורסם

נראה לי שאיבדתם אותי קצת חבר'ה, אני ממש ממש ממש מאוכזב מהמשחק, שלא תבינו, אני מאוד מקווה שBC2 יהווה לי אחלה תחליף, אני טוען משהו אחד ואתם חושבים משהו אחר,

המשחק עצמו, כמשחק, מצוין ,אין ויכוח על זה, פשוט המערכת הדפוקה לגמרי, ילדים עם נזלת שאין להם מושג וסקיל במשחק, כאלה שרצים עם אקימבו ,מטולים, וכו'...

זאת הנקודה שלי, אין שליטה, זה הכל, ברור שהמשחק כמכלול הוא חרא בגדול, ובנינו הרבה טירות למפתחי IW בזכות הכותר הזה, אני מאוכזב בדיוק כמוכם...

פורסם

ובכל זאת אתה טוען שלא ניתן להשוות אף משחק לMW2 ושהוא מס' 1 ביקום, אולי תחליט?

פורסם

...

הוא אמר שהמשחק מצויין, אבל המערכת דפוקה. ז"א שלוקח שנה להצליח להתחבר, וכשמתחברים יש מלא צ'יטרים וכו'... המשחק מעולה (אבל לצערנו המערכת ומי שבצד השני של המסך הורס).

פורסם

ובכל זאת אתה טוען שלא ניתן להשוות אף משחק לMW2 ושהוא מס' 1 ביקום, אולי תחליט?

:yelclap:

זאת התגובה הכי ילדותית שראיתי אי פעם.

אתה רב איתי או משהו? כי אני לא ... המשך יום נעים, תשמור את הדעות שלך לעצמך, אני אשמור את שלי לעצמי... תהנה בכל דרך שתבחר. ;D

פורסם

מספיק לריב חברים, כולנו בסוף נשחק הן בMW2 והן בBC2 בכל מקרה :P

יחי גילמור ונופלר, המוזיקאים והגיטריסטים הגדולים ביותר :P:yelclap::hat:

brothers in arms, אחד השירים ;)

עריכה:

גוועלד, יותר מדי סמיילים :P

פורסם

^

מה פתאום רבים?

חלילה MIKE אחלה, זאת הדעה שלו, וזו שלי, זה הכל, חילוקי דעות, לא ריב, אגב מארגנים משחק?

יאללה בואו נעשה איזה PARTY

פורסם

:'( LOST SPIRIT לא כולם ישחקו גם בBC2..אח מה שאנשים מקריבים בשביל תואר..

אגב בתור מישהו שהידע שלו במוזיקה זה תת רמה אז מי אלה גילמור ונופלר?(אבא של בנות גילמור?)

יאללה אני נכנס לפרטייה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.