עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

סמטקס גם טוב נגד קמפרים.....

נדבק להם מעל הראש והם לא יכול להחזיר אותו

;D

G00D 1

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ניסיתי את מה FIRE13RINGER הציע וזה לא עזר. אין לי כרגע אפשרות לשדרג את מערכת ההפעלה לצערי.

באחד הפורומים כתבו לי שהבעיה הזאת היא חסימה של IW לפריצה. כשהמשחק רק יצא, שיחקתי קצת בפרוץ ואז החלטתי לקנות את המקורי. לפני שהתקנתי את המקורי מחקתי לגמרי את הגרסה הפרוצה. יכול להיות שבגלל שבהתחלה שיחקתי בפרוץ הם לא נותנים לי לשחק, למרות שבסוף קניתי את המשחק? יש פה מישהו שבהתחלה שיחק עם פרוץ ואז קנה את המשחק וזה כן עובד לו עכשיו?

תסלח לי שאני אומר לך, אבל אתה אוכל את מה שבישלת.

פורסם

אני שיחקתי קודם בפרוץ (גם מולטי) ואז במקורי.. ועכשיו אין שום בעיה לשחק.

פורסם

REZA זה קצת לא הוגן מה שאתה אומר,מה שיוצא זה שהיה עדיף לו להשאר עם הפרוץ.בגלל שהוא שינה את דעתו והחליט להשקיע ולקנות את המשחק הוא אכל אותה.אם אתה מדבר על זה כעונש אז זה עונש טיפשי ומיותר.

פורסם

אני יכול להציע דבר כזה, תתקין מחדש את המשחק הפרוץ.

ואז תמחוק אותו עם התוכנה YOUR UNINSTALLER, היא מוחקת את התוכנה/משחק לגמרי וגם את הרגיסטרי שלו.

רק אחרי זה, תתקין את המקורי.

לי זה עבד כי ככה עשיתי מלכתחילה!

פורסם

עכשיו מחקתי את המשחק לגמרי (כולל כל מה שקשור אליו ברג'יסטרי) ואני מוריד אותו מחדש מסטים. אם זה לא יעבוד אני אנסה את מה שאמרת.

אני רק מקווה שהם לא חסמו לי את המשתמש.

נ.ב.

סטים מוריד כל כך לאט!

פורסם

בשעה טובה הצטרפתי היום למועדון הניוקרים ;)

היה amazing :xyxthumbs:

המפה- Favela

Domination

[attachment deleted by admin]

פורסם

התדרדרת סיימון... חשבתי שאתה אפילו לא מסמן אותו... :lol:

פורסם

סיימון, מעולם לא היה לך ניוק לפני כן? :o

פורסם

a-nuke-for-a-nuke.gif

התאהבתי ב shotgun החצי אוטומטי.. נשק שמזכיר לי את sof2

פורסם

a-nuke-for-a-nuke.gif

התאהבתי ב shotgun החצי אוטומטי.. נשק שמזכיר לי את sof2

כן הוא קוטל, אבל אני התאהבתי בראפיקה (לא אקימבו גייז) ,שמתי אותו בכל הקלאסים שלי ,ראפיקה + FMJ קטלני ביותר,

עכשיו לעיניין ,

סימון שלנו עשה ניוק וואוווווווווווווווו

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

כפיים חבר'ה, לאחר המון ניסיונות כושלים בשל חוסר מזל מעורר רחמים ,הגיע הזמן, אני משער שהוא יחגוג עוד מעט עשרה אני אחגוג איתו 100 ;D

סיימון, מברוק אח שלי.

פורסם
simon nuked!!!!!!!!11111111111111111oneoneone
hopaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!11

ככה נראו הצ'טים בסטים לפניי שעה קלה.

פורסם

DADGEGUN לפחות הוא לא מתקמפר כמוך.(מצטער,אתה לא באמת מתקמפר,פשוט התרגלתי שמגיבים ככה במשחק.שזה גם די הגיוני כי אם מישהו ניצח אותי אז ברור שהוא קמפר/אקימבו/מטוליסט וכו.כמובן אם הוא שואל אז מסבירים לו שהוא אולי באופן אישילא אבל כל הצוות שלו...חיחי ;D זה מצחיק אותי כל פעם מחדש)

ולענינו,גם אני היתי בהלם פוגבירד,אבל תחשוב על זה שסיימון עדיין נשאר מודל לחיקוי בזה שהוא מודה בזה שזה ניוק ראשון.וזו,ידידי,הגבורה האמיתית פה.

פורסם
כפיים חבר'ה, לאחר המון ניסיונות כושלים בשל חוסר מזל מעורר רחמים ,הגיע הזמן, אני משער שהוא יחגוג עוד מעט עשרה אני אחגוג איתו 100 Grin

סיימון, מברוק אח שלי.

:lol:

גם אתה נדלקת על רפי ? אחלה נשק!

פורסם

חבר'ה, סוף סוף עובד לי המשחק!

כדי שהוא יעבוד, מחקתי את הסטים ואת המשחק לגמרי, התקנתי את הסטים מחדש בתיקייה אחרת והורדתי מחדש את המשחק דרך סטים.

כרגע אני משתדל לחזור לכושר (שלא ממש היה...) ובימים הקרובים אחזור לשחק איתכם ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים