פורסם 2010 בינואר 2215 שנים ^^טוב , דברים כאלה לא חדשים...רק חבל שאין עדיין פרטים על הDLC , הוא יהיה בחינם או לא? יהיה לSP או לMP?
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים ^^טוב , דברים כאלה לא חדשים...רק חבל שאין עדיין פרטים על הDLC , הוא יהיה בחינם או לא? יהיה לSP או לMP?ללא שום ספק זה יהיה בתשלום...
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים זה עדיין לא משנה את העובדה שניתן להגיע לשם...וכן , די מבאס אם היה שם CG או AC130.לפי הלוגו זה נראה כמו CG...
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים Modern Warfare 2 Map Pack Leaked?לפי השמות אתם יכולים לדמיין את המפות:Here’s a list of the map titles shown in the video: * mp_abandon * mp_compact * mp_complex * mp_dcwh (The White House) * mp_revolt * mp_stormThe next four are Call of Duty 4 Modern Warfare maps remade for Modern Warfare 2: * mp_shipment * mp_crash * mp_vacant * mp_overgrown
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים אתה יודע שאפשר להגיע לשם , נכון? עד שתגיע כבר יורידו אותך... הרי pavelow זה CP נחשק על כולם. אגב, יש לי בעיה קטנטונת, שאני משנה את הגדרות הגרפיקה ל-3 פעמים אקסטרה (בפילטרים) אז כשאני משחק זה טוען לי כל לפעמים וקשה לי לשחק כך. כשאני עושה "אוטומטי" זה עובד סבבה. המצחיק הוא שה-FPS לא משתנה.
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים הורג אותי האנשים שמתבכיינים שאני מתקמפר... כיאלו הם דורשים ממני לבוא לכוונת שלהם.
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים כל עוד במשחקי DOM אתה עסוק בלעזור לקבוצה לכבוש נקודות ולנצח, ההריגות הם רק כלי...isnt it deadra?
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים Modern Warfare 2 Map Pack Leaked?לפי השמות אתם יכולים לדמיין את המפות:Here’s a list of the map titles shown in the video: * mp_abandon * mp_compact * mp_complex * mp_dcwh (The White House) * mp_revolt * mp_stormThe next four are Call of Duty 4 Modern Warfare maps remade for Modern Warfare 2: * mp_shipment * mp_crash * mp_vacant * mp_overgrownחרא קדוש, התחלתי לבייץ מרוב ציפיה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.