עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הfraps ידוע אבל הבעיה היא שיש מספרים עם FPS שמציקים וזה גורם לפזילה > :screwy:

DJ אחינו,אני ממליץ לך להשתמש עם מטול+ריצה מהירה+CP+לאסט סטנד+פירסט סטנד+tactical knife..

ככה מרחוק אני יאתר ויצוד אותך כמו סנאי קטן :lol: :lol: :lol:

• תגובות 8.3k
  • צפיות 642.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אויש איזה בכייינים

סנייפר - שמך עומד לפניך.

אני משתמש רוב הזמן ברוס''רים לא כמו אחרים שמשתמשים פה בריינג'רים אקימבו צלפים מלוכלים ושאר ירקות כמו הG18 והמטול.

האם אני משתמש במטול? כן, למה שלא אשתמש? זה כלי לחימה ואני משתמש בו לעיתים רחוקות.

זה רק אני והסקאר שלי... it must be scar... scar scar

פורסם

מחר בבוקר אני הולך לקעקע על הזרוע "IWNET"

:-X

פורסם

שכחת את הSUCKS.שלא תיצור רושם מוטעה.

פורסם

ביטלו את הtactical knife+הריצה המהירה+הרימוןCP.. אז היה באמת לינצ' !

היום עשיתי nuke אחולמניוק :P אחלה צ'יטים :lol:

למה שאני מצלם קטע ממשחק ב-print screen,הוא עושה לי מסך שחור בצייר ?

תודה

כל הכבוד אחי, מזל טוב, תזהר, זה ממכר החרא הזה גם אני עשיתי היום NUKE עם החבר'ה פה, במפה afghan .

הראשון שלי ! :P

עכשיו, לגבי כל הקטע של המטולים ,אקימבו ,לאסט סטנד, וכל הדברים ה"מרגיזים". אין מה לעשות צריך להתמודד, אני לפעמים לא מסוגל להמשיך כשכל הקבוצה היריבה עם מטולים + לאסט סטנד ,או שאני יוצא ,או שאני מתמודד, אבל זה משחק, אלה הכלים שקיבלנו, כל אחד עושה את השימושים שלו,גם אני משתמש קבוע באקימבו, וזה לא שאני לא יכול לפרק גם עם d-eagle ,סתם יש את האופצייה אז למה לא? זה לא כזה מגעיל.

אני סנייפר כרגע, והכי מעצבן שאתה מגיע לרצף יפה של 10 KILLS ואז BOOMMMMM אתה רואה את עצמך עף 100 מטר ובוכה, למה בוכה? אין chopper, אבל בקטנה חבר'ה, take it easy ;D

פורסם

זה רק אני או שמשהו דפוק בכוונת הטרמית של הבארט? עם הACOG והכוונת הרגילה כמעט כל הריגה זה ONE SHOT KILL אבל עם הטרמית קורה דיי הרבה שאני יורה במישהו, יורה במרכז הגוף במקום שאין סיכוי שאני אפספס ולא רק שהוא ממשיך לרוץ אלא שגם לא פגעתי בו בכלל...

פורסם

^

יותר בעייה של "פינג טרמי" לדעתי.. ;D

פורסם

תכלס,כל אחד ישחק איך שנח לו..אבל אם אתם משתמשים במטול אז קחו בחשבון שזה לא רמה.

כל הכבוד אחי, מזל טוב, תזהר, זה ממכר החרא הזה גם אני עשיתי היום NUKE עם החבר'ה פה, במפה afghan .

הראשון שלי ! Tongue

זה השני שלי :)

הראשון היה במפה Karachi,והשני במפה Invasion,שזה לדעתי מאוד קשה לעשות שם nuke בdomnation.

זה רק אני או שמשהו דפוק בכוונת הטרמית של הבארט? עם הACOG והכוונת הרגילה כמעט כל הריגה זה ONE SHOT KILL אבל עם הטרמית קורה דיי הרבה שאני יורה במישהו, יורה במרכז הגוף במקום שאין סיכוי שאני אפספס ולא רק שהוא ממשיך לרוץ אלא שגם לא פגעתי בו בכלל...

זה גם לי קורה,אני כבר לא משחק עם הטרמי,סתם מעפן !

פורסם

^

אכן קשה, עשיתי ניוק בכל המפות מלבד RUST .... ;D

זה נראה לי קשה....אתגר משהו.

אבל my nukest map is afghan

פורסם

נדיר למצוא הודעה שלך בלי המילה "nuke"

אני מתחיל לחשוב שאתה איראני ;)

פורסם

לפני כמה עשרות דפים אמרתי כבר שעוד ניוק אחד והאו"ם יפעיל נגד DAGDEGAN סנקציות

פורסם

נו בשעה טובה אני יכול לעשות פרסטיג'. מה אתם אומרים כדאי?

פורסם

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT SURE 'BOUT THAT...

פורסם

^

אכן קשה, עשיתי ניוק בכל המפות מלבד RUST .... ;D

זה נראה לי קשה....אתגר משהו.

אבל my nukest map is afghan

אף פעם לא יצא לך לעשות ניוק איתי ::)

פורסם

אף פעם לא יצא לך לעשות ניוק איתי ::)

כי אני נלחץ לידך !![br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 18:32:48

סתם, לא יצא לי לשחק איתך כל כך הרבה ,אולי שלושה משחקים במצטבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים