עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/01/07/bfbc2-pc-beta-update-fr-229-n-dice.aspx##

:'(

קודם כל,שבו,תרגעו,קחו כוס קפה,

אם מה שכתוב כאן נכון,אז גם לבאד קומפני 2..אין שרתים DEDICATED...הגיע הזמן להתחיל לפתוח חלונות בבוקר,אולי להשקיע בלימודים,להתפייס עם ההורים והחברה,

ובנימה פסימית זאת שמתי לב שבאחד הטריילרים של AVP מופיע הלוגו של GAMES FOR WINDOWS אני מאוד מקווה שזה לא קשור ללייב כי אם כן אז זה אומר שיבואו ימים שנתגעגע לסטים..

• תגובות 8.3k
  • צפיות 642.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל ההשקעה שלהם טיפול לזבל.ממש חבורה של טיפשים מטורללים.

פורסם

החוצפה זה שכשMW2 יצא הם לעגו לזה שאין DEDICATED כאילו זה הFAIL של החיים,מה שכמובן אצלם לא יהיה...אז הנה :kopfpatsch:

פורסם

במה ממשלות העולם משקיעות תגידו לי? באיזה חייל חטוף? באיזה שלום במזרח התיכון? בדיכוי של תוכנית גרעין שגם ככה לאפחד לא אכפת ממנה?

ובחברות המשחקים שמחרטטות כ"כ הרבה שמנהיג רוחני ניהיה אדם ישר לידן אפחד לא נוגע...

אני אומר, הבא נרצח את מנכ"ל DICE וניתלה אותו מהביצים על השלט של אולפני IW עם השלט - "כך יעשה למפתח הבא שיחרטט".

ואז יבואו ימי שלווה לגיימרים ;)

פורסם

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/01/07/bfbc2-pc-beta-update-fr-229-n-dice.aspx##

:'(

קודם כל,שבו,תרגעו,קחו כוס קפה,

אם מה שכתוב כאן נכון,אז גם לבאד קומפני 2..אין שרתים DEDICATED...הגיע הזמן להתחיל לפתוח חלונות בבוקר,אולי להשקיע בלימודים,להתפייס עם ההורים והחברה,

ובנימה פסימית זאת שמתי לב שבאחד הטריילרים של AVP מופיע הלוגו של GAMES FOR WINDOWS אני מאוד מקווה שזה לא קשור ללייב כי אם כן אז זה אומר שיבואו ימים שנתגעגע לסטים..

אתה עושה COPY PASTE להודעות שלך??

רשמתי לך כבר בדיון על BC2 , איפה ראית שאין DS ומה הקשר בדיונים האלה לAVP?

פורסם

כן,היה מאוחר וחשבתי שזה רלוונטי לשני הת'רדים. אבל קיבלתי,פעם באה אשקיע יותר.

פורסם

maxim אתה מקסים !

רק תדאג לערוך את ההודעה שלך..יכול להיות שהמנכ"ל קורא עברית,ויכול להיות שהוא מבשל לך איזה משהו עם העורך דין שלו :lol:

פורסם

שלום,

עד לפני כמה ימים שיחקתי במשחק הנ"ל במולטי והכל פעל מצויין.

ועכשיו פתאום בימים האחרונים פשוט לא ניתן לשחק, יש לאגים, מתנתק לי באמצע המשחק,

אני לא יכול לסיים אפילו משחק אחד!

למה זה קרה לי פתאום? ואיך אפשר לפתור את זה??

אם זה חשוב אז יש לי אינטרנט 5MB נטוויז'ן+ADSL.

בלתי ניתן לשחק!! בלתי ניתן לשחק! בלתי ניתן לשחק!!!!!! :kopfpatsch:

מה לעשות?!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!?

פורסם

אתה לא לבד אצל כולם זה ככה.

בזמן האחרון בכל אופן זה נהיה יותר גרוע

וזה מבאס

פורסם

בלתי נסבל פשוט..בייחוד הזמני המתנה

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל לי לא היו אתמול לאגים בכלל. :P

ככה זה כשמחרימים את המשחק.

אולי אם קהילת הגיימינג שמרשה לעצמה להיות מתוסכלת אבל לא עושה כלום בנידון, היתה מצביעה ברגליים ופשוט מפסיקה לשחק במשחק עד לתיקון כל הבעיות האקוטיות שיש בו, אז IW היו מבינים שיש להם עסק עם אנשים שעומדים על שלהם ולא מוכנים לספוג הכל.

לדעתי, במבט קדימה הם פגעו במכירות של MW3 בצורה די קשה.

פורסם

אני די בטוח שהם לא פגעו מכיוון שאף אחד לא ירכוש את המשחק בקצב הזה :nono:

פורסם

:hizuk:בהתחלה לא הבנתי מה הבעיה בזה שאין שרתים,אבל IWNET הזה פשוט מכה.לא צריך לחכות לMW3.אני אומר להצביע ברגלים ואם יתברר באמת שגם BAD COMPANY 2 יעבוד ככה,אז פשוט לא לקנות אותו מראש.חיבים לעצור את זה לפני שזה יהפוך להיות הסטנדרט במולטי. :puke:

פורסם

תגידו , בעיות הלאגים האלה שכולנו חווים

זה רק אצלנו בישראל או שגם גיימרים באירופה ( כמו בריטניה , צרפת , בלגיה וכו') מתלוננים עליו ?

מישהו משוטט בפורום בחו"ל ובדק מה המצב ?

סתם עניין אותי..

פורסם

אצלי למשל, אין כל כך לאגים.

תשתית בזק + 5MB בזק בינלאומי, אין לי לאגים כל כך, למרות שלפעמים יש איזה צ'יטר שגורם ללאגים!

אחחחח... אני מצטער על זה שקניתי את המשחק, הייתי צריך לקנות כבר את הCOD4 וזהו! -_-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים