פורסם 2010 בינואר 415 שנים אני חייב לציין שמצבכם קשה עד קשה מאוד. עם ההתמכרות הקשה שלכם אפילו לא שמתם לב לכך שיש פה בפורום אייקון של אקימבו :2gunsfiring: ולעניין הנשקים, אחרי שפתחתי את ה-G18 :2gunsfiring: וניסיתי אותו קצת, חזרתי די מהר ל-RAFFICA שלי. אין בכלל מה להשוות את הדיוק, העוצמה והיעילות בין השניים.
פורסם 2010 בינואר 415 שנים ומישהו גם אמר שכדאי להשתמש במטול אל תאמין לכל מה שכתוב בפורומים בנושא אחר : אני יכול לומר ברצינות שאני עדיין נהנה לשחק במשחק אבל יירד לי ממנו כבר...לעומת הכותר הקודם שעד שייצא MW2 לא נמאס לי ממנו בכלל - מבחינתי אכזבה, אני רק מחכה ל-BF2. עד אז...נקרע לכולכם את ה***
פורסם 2010 בינואר 415 שנים בניתי קלאס לוחם 2.0 שם דווקא שמתי את הM4 שהוא לא רע בכללבהשוואה לSCAR האגדי יש לM4 מחסנית נורמאלית ורתע מאוד נמוך. הוא חמוד לאללה.
פורסם 2010 בינואר 415 שנים האמת שזה תלוי באיזה סגנון משחק אני משחק.אם זה TDM אז SKIDROW , RUNDOWN , DERAIL ,FAVELA , QUARRY , TERMINALאם זה DOM אז HIGHRISE ,WASTELAND ,FAVELA ,QUARRY , RUNDOWN , ESTATE , AFGHANFFA אז את SCRAPYARD , RUSTעל KARACHI וINVASION אני לא ממש מסמפט ואת הSUB BASE זה לפי החשק הכללי באותו יום , יום אסל יום באסל (בTDM וDOM)...
פורסם 2010 בינואר 415 שנים מפה אחת אוהב, מפה אחת לא אוהב.. לא רשימת כל המפות כי אני יודע אילו מפות יש
פורסם 2010 בינואר 415 שנים האהובה עליי היא ה-FAVELA נכון לעכשיו... גם לDOM וגם לTDM.לאלה ששלחו הזמנות בסטים - אישרתי, סורי על הדיליי.
פורסם 2010 בינואר 415 שנים לא רשמתי שאתה לא יודע את כל המפות...זה מה ששאלת:אז איזה מפות אתם הכי אוהבים?ואילו הכי פחות?התייחסתי ברצינות לשאלה שלך ועניתי לך בהתאם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.