עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אבל מומלץ לשחק גם בModern Warfare הראשון? או שהשני לא רואה אותו ממטר ועדיף "לפספס" אותו?

• תגובות 8.3k
  • צפיות 641k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני חושב,ונראה לי שאני לא לבד,שהסינגל של 1 היה פצצה.לדעתי שווה לשחק בו לפני השני.הסינגל השני פחות טוב מהראשון מבחינות רבות כשבראשן העלילה והיא מבולגנת מספיק גם בלי להכיר את העלילה של הראשון.מצד שני, השאלה היא עד כמה הסינגל חשוב לך,מכיוון שהעלילה גם ככה לא כ"כ חשובה ב2 אז אתה לא מפסיד הרבה בפספוס הרקע,גם ככה העיקר החויה.אבל לא נראה לי שיהיה לך כח לחזור לסינגל של 1 אחרי 2.מה שאני עשיתי זה לקחתי סיבוב על הסינגל של 1 לפני שהתפניתי ל2.זה לא כזה ארוך,אפשר להשאיל מחבר,או להתנחל אצלו לכמה ימים..עד שיזרקו אותך מהבית.חפראווי אאוט :עכביש:[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 00:02:17

דוח מלימודי המשפטים: היום ישבתי בהרצאה עם 2 עפרונות(אחד היה לא כ"כ מחודד),כשלפתע הבנתי: יש לי אקימבו עפרונות! :silly:

כמובן שכשהשני נהיה לא מחודד מספיק חזרתי לראשון במקום להחליף מחסנית.200 XP ;D

פורסם

אתה מושפע MW2 לגמרי אה? :lol:

היכן אתה לומד משפטים אגב?

פורסם

ק.אונו

פורסם
  • מחבר

מי שהציע לקרוא תקציר של MW1 ולדלג עליו הוא פשוט לא שפוי בכל המשמעות.

איך אתם מציעים לו לוותר על המשחק שבזכותו ל-MW2 יש בכלל זכות קיום?

הגרפיקה שם לא פחות טובה מ-MW2, העלילה יותר טובה וזה פשוט משחק חובה.

פורסם

:hizuk: יש בזה משהו.המכירות של MW2 הם גם הצבעת אמון רצינית בMW.אהבנו את 1,קנינו את 2. עם זאת אני לא יודע כמה המולטי שלו חי ובועט..אבל עדיין שווה לקחת על הסינגל סיבוב לפני 2

פורסם
דוח מלימודי המשפטים: היום ישבתי בהרצאה עם 2 עפרונות(אחד היה לא כ"כ מחודד),כשלפתע הבנתי: יש לי אקימבו עפרונות!

כמובן שכשהשני נהיה לא מחודד מספיק חזרתי לראשון במקום להחליף מחסנית.200 XP Grin

דקרת את המרצה ?

פורסם

דקרת את המרצה ?

בטח היה לו טוש לוח (מטול) + ספוג (רימון סמנסטק)

פורסם

דוח מלימודי המשפטים: היום ישבתי בהרצאה עם 2 עפרונות(אחד היה לא כ"כ מחודד),כשלפתע הבנתי: יש לי אקימבו עפרונות! :silly:

כמובן שכשהשני נהיה לא מחודד מספיק חזרתי לראשון במקום להחליף מחסנית.200 XP ;D

במשפטים, הרוב המוחלט כותב עם מחשבים ניידים... מעטים הכותבים עם עט. ואתה עם עפרון? עוף מוזר

:kopfpatsch:

פורסם

לפחות זה לא נוצה וקסת דיו :lol:

19045729_photos_wa.jpg

פורסם

במשפטים, הרוב המוחלט כותב עם מחשבים ניידים... מעטים הכותבים עם עט. ואתה עם עפרון? עוף מוזר

:kopfpatsch:

:'( מלח על הפצעים.אולי אין לי לפטופ אבל לפחות יש לי לב טוב! לתרומות אנא שלחו אלי הודעה בפרטי.אני מוכן אפילו לקבל מחשבים עם כרטיסי מסך של אינטל.

סנייפר שקלתי את זריקת הניירות המסורתית על המורה מאחורה,אבל פחדתי שהמרצה יראה שזה אני בקילקאם.

חוץ מזה כשהמרצה אמר שיש לו עינים בגב,אז הבנתי שהוא משתמש באיימבוט ופשוט חבל לי על הזמן איתו.

פורסם

:facepalm: :facepalm: :facepalm::bash: :bash: :bash::kopfpatsch: :kopfpatsch:

מצבנו מתדרדר מיום ליום אני רואה, הכל סביב MW2 אה?

לא נורא ,גם אני באותה הסירה. ;D

חלמתי על זה שאני בוגד בחברה שלי, אבלי לצערי הרב היא התקמפרה אצלי בבית וראתה הכל ב UAV, >:(

קמפרית !!!

חטפה KICK!!!!

פורסם
roflmfao.jpg
פורסם

מי שהציע לקרוא תקציר של MW1 ולדלג עליו הוא פשוט לא שפוי בכל המשמעות.

איך אתם מציעים לו לוותר על המשחק שבזכותו ל-MW2 יש בכלל זכות קיום?

הגרפיקה שם לא פחות טובה מ-MW2, העלילה יותר טובה וזה פשוט משחק חובה.

מסכים שזה משחק חובה. התכוונתי שלא חובה לשחק בו בשביל להבין את השני.

פורסם
חוץ מזה כשהמרצה אמר שיש לו עינים בגב,אז הבנתי שהוא משתמש באיימבוט ופשוט חבל לי על הזמן איתו.

חח רפואה שלמה ;D :lol:

חלמתי על זה שאני בוגד בחברה שלי, אבלי לצערי הרב היא התקמפרה אצלי בבית וראתה הכל ב UAV, Angry

דרמה רצינית.. תבדוק את הנושא ברצינות :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים