פורסם 2010 בינואר 315 שנים נכון מתחת להודעה שלך יש את ה-S6 הזה? והוא מופיע "עליך" כשאתה משחק?אם כן גם אני רוצה שיופיע לי....ותודה...
פורסם 2010 בינואר 315 שנים נכון מתחת להודעה שלך יש את ה-S6 הזה? והוא מופיע "עליך" כשאתה משחק?אם כן גם אני רוצה שיופיע לי.... ותודה... נכנסים לסטים , בהגדרות של המשתמש פשוט רושמים את הכינוי שלך ולפני הכינוי שמים את ה|S6 , לא משהו מסובך... לדוגמא: S6|joniar הבנת?
פורסם 2010 בינואר 315 שנים על מנת שהכינוי שלך יופיע בצבע האחיד של הכינויים בקלאן שנה אותו ל:2S6|^1Jon^3iar^
פורסם 2010 בינואר 315 שנים דווקה אתמול הצלחתי לעשות משהו מטורף והזוי עם ה"סכין המעופפת".. שמעתי יריות וצלף מנסה לפגוע בי,קלטתי את הכיוון ושלחתי לו את הסכין ממרחק של מפה (זאת עם השלג) שלמה כמעת ! אחרי ההריגה הוא יצא ובכה שאני צ'יטר :lol: הייתי צריך לצלם את זה.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מקסים אני לא מוצא אותך בסטים, אתה יכול להוסיף אותי? הניק שלי בסטים - assaf181 אשמח להשתתף בקרב סכינים
פורסם 2010 בינואר 315 שנים לרוץ עם CLASS לסכין ורימון עשן של הCP ביד זה פשוט פסיכי ! עשיתי היום 30-1 בקלות ! אנשים שפוט מסתכלים עליי בזמן שאני רץ אליהם
פורסם 2010 בינואר 315 שנים אההההההההההההההההההההה חה חה חה חה חה חהח הח הח הח הח חה חה חהחהחהחהחה למה המוח היהודי מסוגל
פורסם 2010 בינואר 315 שנים היה לי סיבוב מטורף עכשיו. שיחקתי sabotage ועשיתי rush עם הפצצה, ניצחנו בסיבוב תוך פחות מדקה כולל ה-countdown.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.