פורסם 2010 בינואר 215 שנים במוצ"ש נעביר טורנירסיימון,GMAN, DAEDRA,DEAD GUN,DJ ELECTRIK,QUINTIX,DANCHIK ו THE REAPER יהיו אורחי כבוד (זאת יעני הזמנה)לא בשבילי האמת אבל תעשו חיים
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מה זה אומר? חשבתי שלמספר יש ערך מוסףבמגניבותו של השם אז בתור דוס המספר האוטומטי שהוספתי היה...(drumroll pleae...) נו כן...
פורסם 2010 בינואר 215 שנים אה.כנראה שעוד לא שקעתי לעולם המילים הלועזיות של האקדמיה.. כשאני רוצה להרשים את הבודק,אני מכניס לעבודה שלי כל מיני LOL,או אפילו ROFL,מה שבוודאי יעלה את הציון שלי ב5 נקודות לפחות
פורסם 2010 בינואר 215 שנים אה.כנראה שעוד לא שקעתי לעולם המילים הלועזיות של האקדמיה.. כשאני רוצה להרשים את הבודק,אני מכניס לעבודה שלי כל מיני LOL,או אפילו ROFL,מה שבוודאי יעלה את הציון שלי ב5 נקודות לפחות LOL רק אל תכניס WTF, זה יריד לך אותו ב -10 נקודות קיצור, לא הבנתי לגבי הטורניר. מתי, מה, איפה, כיצד.....
פורסם 2010 בינואר 215 שנים אתה אופטימי מידי... מה לעשות אני משתגע.. בטוח מישהו נתקל בזה.... המשחק פשוט לא עולה, קופץ הלוגו ואז הוא נשאר בווינדוס. אני כבר מיואש..
פורסם 2010 בינואר 215 שנים אני לא חושב... נראה לי שהוא זרק לכיוון שם וכשהסכין נפל הוא הרג מישהו.אבל אולי..
פורסם 2010 בינואר 215 שנים איך אני שם במשחק את הלוגו של הפורום.ואיך אני יודע שאני משחק עם אנשים מהפורו!?איך אני שם את השם שלי בדף הראשון של תארד זה {השם שלי במשחק זה joniar2}
פורסם 2010 בינואר 215 שנים איך אני שם במשחק את הלוגו של הפורום.למה הכוונה?ואיך אני יודע שאני משחק עם אנשים מהפורו!?אתה יכול לדעת לפי הזיהוי שלS6| או לפי הרשימה של הקבוצה. אחרת אין לך איך לדעתאיך אני שם את השם שלי בדף הראשון של תארד זה {השם שלי במשחק זה joniar2} אתה שולח הודעה פרטית עם השם והכינוי בסטים לg-man
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.