פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים איך שאני שונא קמפרים עם רובה צלפים עריכה- וואי איזה משחק מגעיל היה עכשיו.. מלא קמפרים.. גועל נפש
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים my daily nuke ;Dאולי קצת בשלב מוקדם מידי אבל לא היה לי כח להמשיך ..אני משער שיכולתי לסיים עם איזה 50 KILLS...אבל בקטנה..אני מקווה שכל יום אעלה תמונה של NUKE .. :-\http://www.siz.co.il/my.php?i=tkmnvyi4zawz.jpg
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים שכנעתם אותי.אני מתחיל להתקמפר.נמאס לי שרק אני לא מקבל קילסטריקס. לעזעזל אם אני מקבל סנטרי גן אני קופץ משמחה!אם כבר אני נוב אז הגיע הזמן שאני אתחיל להתנהג כמו אחד! ביום שישי אולי אני אתקין את המשחק ואז אעבור לצד האפל.ואשים מלא קליימורים מסביב ואשתמש בכוונת תרמית. למרות שפעם ניסיתי קצת את המטול ולא התלהבתי ומהר חזרתי לתבור בטח זה גם מה שיקרה הפעם
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים אני חושב שיש באג בnuke.. איך אני הורג 32 אנשים עם 0 הריגות ואין לי fucking NUKE !? למרות שכוונתי ב killstrike מישהו מכיר את התופעה ? ועם קמפרים אפשר להסתדר,בסך הכל הם מחדדים לכם את חוש הריכוז ועוד משהו קטן.. תפסיקו להשתמש במטול ! זה פשוט הורס את המשחק !
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים ^^הוא מסומן בV ירוק?השגת את הרצף ככה או השתמשת בcare package?בטח שמסומן !חוץ מכמה טילים,לא השתמשתי בכלום.הכל הודות לתבור :-)
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים ובטוח שלא קיבלת חלק מההריגות עם Care Package? כי זה הדבר היחיד ש"עלול" לא להתחשב לך ברצף...
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים לא לא... חולות רעות. כמו אלה שעולות לך לכיוון הפנים אחרי שאתה לא ישנת 3 ימים ויש רק חולי רע וחולירע סביבך. וחול.
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים ובטוח שלא קיבלת חלק מההריגות עם Care Package? כי זה הדבר היחיד ש"עלול" לא להתחשב לך ברצף...אתה רציני כאילו ?אם נגיד קבלתי 2 טילים עם care package,אז הוא לא מחשיב ברצף ??
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים אתמול התחלתי לשחק במולטי, אין מילים, לא יכלתי להפסיק, היום ישבתי איזה 3 שעות, אני לא מאמין !ובנתיים המטול והקמפרים הלא כל כך רבים לא מפריעים לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.