פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים מסכים ^ אם כבר להחליף נשק אז ACR. נשק טוב תגידו.. אני היחיד שחושב שה-Death Streak ממש מיותרים? Drop a live grenade זה נחמד למפות קטנות עם הרבה פינות כמו למשל favela או skidrow. אבל חוץ מזה כמעט ואני לא מנצל את ה-death streaks. ה-last stand ממש מעפן, גם כשאני בצד השני שלו.. אם אני הורג מישהו ויש לו last stand.. רואים את זה ממש בקלות והורגים אותו. copycat לא מעניין, גם לא health boost.. לפחות לא הרגשתי ביתרון של health boost. בקיצור - ממש מעפן. אני היחיד שחושב כך?
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים הdrop live grenade מצחיק אותי כל פעם מחדש , אני אוהב לראות את הכיתוב "Afterlife"...Payback is a bitch... כל השאר באמת לא מציאה...
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים בשביל שחקן מתחיל ברמות נמוכות (כמוני לדוגמא, יוצא לי לשחק אחת לשבועיים-שלוש) הקופיקט הוא הזדמנות מצויינת להתנסות בפרקים ונשקים שעוד לא הגעתי אליהם
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים ^^מאוד מהר זנחתי את הקופיקט...כל אחד מתרגל לפריסה שלו של הציוד , קשה לי לשחק עם בחירות של אנשים אחרים בנשק/ציוד...
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים DEATHSTREAKS זה נובי ודפוק לדעתי, והורס חלק מההנאה של השחקן שהורג אותך.. אני אישית נשאר עם COPYCAT ולא משתמש בו וככה אף אחד לא נפגע ואני נהנה
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים לקחתי את ה-health boost.. ניתן לזה ניסיון שוב כל אחד מתרגל לפריסה שלו של הציוד , קשה לי לשחק עם בחירות של אנשים אחרים בנשק/ציוד... מאותה סיבה אני משתגע שיש כ"כ הרבה classes.. אני תמיד משחק רק עם קלאס אחד. לפעמים מחליף לקלאס אחר.. מקסימום מידי פעם מבצע שינויים בקלאסים הקיימים. אבל כמה אפשר? אתה מתרגל לנשק ולתוסף שלו.. זה מעצבן להחליף כל הזמן. נ.ב. יצאתי עכשיו ממשחק sabotage שארך פחות מדקה.. חחח
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים אין לכם קטע כזה שבמפות מסויימות אתם מרגישים יותר טוב עם מקלע, אחרות עם רוס"ר וכו?
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים לקחתי את ה-health boost.. ניתן לזה ניסיון שוב מאותה סיבה אני משתגע שיש כ"כ הרבה classes.. אני תמיד משחק רק עם קלאס אחד. לפעמים מחליף לקלאס אחר.. מקסימום מידי פעם מבצע שינויים בקלאסים הקיימים. אבל כמה אפשר? אתה מתרגל לנשק ולתוסף שלו.. זה מעצבן להחליף כל הזמן. בדיוק... אין לכם קטע כזה שבמפות מסויימות אתם מרגישים יותר טוב עם מקלע, אחרות עם רוס"ר וכו? לא. SCAR עד שייפתח הFN2000 , נראה איך הוא , בטח נחזור לSCAR ונחכה עד שייפתח הAK...
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים אין לכם קטע כזה שבמפות מסויימות אתם מרגישים יותר טוב עם מקלע, אחרות עם רוס"ר וכו?לא, אבל אני N00B מת, אז יש לקחת את הדיעה שלי בע"מ.רגע... יכול להיות שרשמתי "לקחת דיעה בע"מ"?... מה ש 5 ראונדים עם B.D.B ו Simon עושים למוח...
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים אין לכם קטע כזה שבמפות מסויימות אתם מרגישים יותר טוב עם מקלע, אחרות עם רוס"ר וכו?מקלע אני לא משתמש אבל יש מפות שאני משתמש בקלאס קלע, אחרות עם גוסט, יש כאלה עם צלף, יש כאלה עם תחמושת חודרת קירות ויש עם התת מקלע גם.
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים תישאר עם הSCAR , הוא יותר קטלני...בסוף הלכתי על SMG עם מרטון וlight wight, לנסות run n gunהdeath streak דיי מעפן. מרטיודם וlast stand עוזרים רק לעיתים רחוקות, health boost עוזר רק לRust
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים SCAR עד שייפתח הFN2000 , נראה איך הוא , בטח נחזור לSCAR ונחכה עד שייפתח הAK... ממליץ לך לנסות את ה-ACR. נשק ממש טוב. הדיוק שלו מכפר על הכל.
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים ^^מאוד מהר זנחתי את הקופיקט...כל אחד מתרגל לפריסה שלו של הציוד , קשה לי לשחק עם בחירות של אנשים אחרים בנשק/ציוד...אבל כשאתה בדרגה מאוד נמוכה וכמעט כלום לא פתוח לך ה-COPYCAT הוא דבר מעולה, ונותן לך הזדמנות שווה מול דרגות גבוהות יותר.הdrop live grenade מצחיק אותי כל פעם מחדש , אני אוהב לראות את הכיתוב "Afterlife"...Payback is a bitch... כל השאר באמת לא מציאה...ברררררר....שונא את זה!תגידו.. אני היחיד שחושב שה-Death Streak ממש מיותרים? Drop a live grenade זה נחמד למפות קטנות עם הרבה פינות כמו למשל favela או skidrow. אבל חוץ מזה כמעט ואני לא מנצל את ה-death streaks. ה-last stand ממש מעפן, גם כשאני בצד השני שלו.. אם אני הורג מישהו ויש לו last stand.. רואים את זה ממש בקלות והורגים אותו. copycat לא מעניין, גם לא health boost.. לפחות לא הרגשתי ביתרון של health boost. בקיצור - ממש מעפן. אני היחיד שחושב כך?יצא לי להרוג כמה וכמה שחקנים עם LAST STAND.היו מקרים שבהם זה נתן לי את האפשרות להמשיך ולכבוש נקודה.היו מקרים שבהם יצא לי להרוג כמה אוייבים לפני שהרגו אותי סופית.והרבה פעמים מצאתי את עצמי חוזר על הרגליים.זה דבר שיכול לעזור לך להגיע ל-KILLSTREAKS.
פורסם 2009 בדצמבר 2116 שנים ממליץ לך לנסות את ה-ACR. נשק ממש טוב. הדיוק שלו מכפר על הכל.כבר חרשתי עליו , רשמתי את זה לפני כמה ימים , הוא אומנם מדויק אבל הוא חלש יחסית (גם עם SP וFMJ)...הוא איכזב אותי בכמה קרבות פנים מול פנים וזו הסיבה שחזרתי ל SCAR .(שבינתיים לא מאכזב , רק נגמרות לו המחסניות צ'יקצ'ק)אם הM16 לא היה יורה BURST של 3 כדורים כל פעם הייתי נשאר איתו עד הסוף המר (או עד שהיה מגיע משהו יותר טוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.