פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים עזבו אתכםמה שבאמת משעשע זה להרוג אוייב ע"י PACKAGEמה שהכי עצוב שאחרי העידכון כל הצ'אלאנג'ים שלי נימחקו... וגם הצ'אלנג' הנדיר הזה..
פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים אני חושב שצריך להוסיף לעמ' הראשי גם את הכינוי של כל אחדכי כשמוסיפים אותך לא כתוב השם משתמש אלא הכינוי(וד"א אני אשמח לדעת מי זה S6|Born2KilL שהוסיף אותי (אישרתי אותך))
פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים אני חושב שצריך להוסיף לעמ' הראשי גם את הכינוי של כל אחד כי כשמוסיפים אותך לא כתוב השם משתמש אלא הכינוי (וד"א אני אשמח לדעת מי זה S6|Born2KilL שהוסיף אותי (אישרתי אותך)) זה אני!
פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים חברה שלחתי friend invite לכולכם, תאשרו!! אני CPTx steam user: tictactoe88 למי שרוצה להזמין נמאס לי מSD עם איטלקים ובריטים!!!!!!!!!
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים במקום הראשון זה סתם בחור עם מזל שהתקמפר (מאיפה השגתי את זה? תארו מה קורה לקבוצה שלו- THEY ARE DOMINATED) בכל מקרה, היה לי הרגע משחק טוב עם הבארט שלי... עכשיו יש לי בגדי הסוואה נורמאליים כמו בCOD4 וחבל שהעידכון של הסטים איפס לי את הניוק, הייתי צריך להסתפק בAC130 33-1, PURE SNIPING AND CLYMORES.
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים במקום הראשון זה סתם בחור עם מזל שהתקמפר (מאיפה השגתי את זה? תארו מה קורה לקבוצה שלו- THEY ARE DOMINATED) בכל מקרה, היה לי הרגע משחק טוב עם הבארט שלי... עכשיו יש לי בגדי הסוואה נורמאליים כמו בCOD4 וחבל שהעידכון של הסטים איפס לי את הניוק, הייתי צריך להסתפק בAC130 33-1, PURE SNIPING AND CLYMORES. יפה אבל לא הבנתי משהו.... אם זה דומיניישן אז למה להתקמפר?
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים מי אמר שהתקמפרתי? את B ו C תפסתי לבדי (לא בתחילת המשחק)אז כנראה לא הבנתי את ההודעה שלך....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.