פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים שלום אני מאד רוצה לשדרג את המחשב הקיים שיש לי OPTIPLEX 620 DELLProcessor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHzPhysical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM )Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Seriesדיסק קשיח - ST3500418ASDVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530ANetwork Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI ExpressLeadteck PVR 2000 XP - כרטיס טלויזיהספק דל 305Wלהחליף בלוח אם + מעבד חדשים ומודרניים כמו : 1. מעבד - AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX 2. לוח אם - GIGABYTE MA78GM-US2Hהאם תהייה בעייה כלשהי של תאימות החלקים ? אני יודע שזה כמו להחליף מחשב אבל חשוב לי מסיבות עסקיות שזה יהיה שדרוג !כמו כן אם לוח האם הנ"ל לא יתאים האם לוח אחר כן יתאים?שוב תודה לעוזרים
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים אני לא חושב שכדאי לשדרג בכלל מחשב כ"כ ישן. אתה גם ככה צריך להחליף לוח/מעבד/זכרונות ואולי גם כ.מסך במידה ושלך AGP והלוח PCI-E.אתה נשאר עם HD (שאני מניח שהוא ישן ואיטי), ספק מעפאן ומארז ככל הנראה גם לא משהו בכלל. שלושת האחרונים עולים יחסית מעט - כדאי לך לקנות מחשב חדש כמו שצריך ובהנחה ושלך עובד, פשוט למכור אותו כיד שניה באיזה 200 שקל
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר אז ככה המארז באמת שקט באופן מופלא יותר מהחדשים ונפלא מכל הבחינות לדעתידדוקא הHD חדש עכשיו 500G מהמומלצים שיש הצורב מספק אותי בהחלט והזיכרון יתאים (המחשב היה PCI EXP ולא AGP)והספק לא ג'נרי וגם כן עשה עבודה טוב עד כה!כפי שהסברתי מסיבות עסקיות אני מעדיף כרגע להחליף חלקים ולא לרכוש חדש!לא יהיה לי צורך בכרטיס מסך כרגע כי הכרטיס המובנה צריך להיות לא רע בכלל לשימושי משרד (אין משחקים במחשב הזה)גם ראיתי שההספקים של הלוח והמעבד נמוכים ולכן יספיק הספק הקיים !טכנית אפשר להחליף ללוח אם אחר בערך כמו שהצעתי באותו גודל ? ואוסיף מעבד וקירור
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר אני מבקש לדעת האם אוכל להחליף את הלוח אם + המעבד באחד מודרני יותר באופן טכני ולא תהיה בעיה ? אלך לחנות ואבקש להחליף את הלוח והמעבד יהיה בסדר מצא חן בעיני Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מחבר אולי בכל אופן איזה מומחה ייתן לי את התשובה הלא מסובכת עבורכם ? טכנית ניתן להחליף את הלוח אם הישן בחדש ?או שתהיה בעייה של תאימות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.