עבור לתוכן

כמה מעלות נחשב חום בצבא?

Featured Replies

פורסם

כמה מעלות נחשב חום בצבא?

בשביל גימלים כמובן ...

• תגובות 31
  • צפיות 27.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה מעלות נחשב חום בצבא?

בשביל גימלים כמובן ...

חום זה חום בדיוק כמו באזרחות. תלוי ברופא יש כאלה שאם לא תבוא מדדה עם איזה 39 לא יתנו לך גימלים

ויש כאלה על 38 כן ישלחו. תלוי על מי תיפול.

אם יש לך אפשרות ללכת לביקור רופא שם יש סיכוי טוב להוציא גימלים (לפחות בסניפים מסוימים).

פורסם
  • מחבר

יש לי 37 וחצי..... :nixweiss:

פורסם

די גבולי אבל במזג אוויר שיש בחוץ אפשר לשחק על זה...

פורסם
  • מחבר

לקחתי יום ד', אין לי כוח לטירטורים.

תודה בכל זאת. :sleep:

פורסם

הרגש טוב :xyxthumbs:

פורסם

37 וחצי זה תקין. בבדיקה דרך הפה הטווח הנורמאלי הוא 36.0-37.5 כאשר גם חריגה קטנה לפה או לפה היא תקינה לשיקול דעתו של הרופא

פורסם

יש לי 37 וחצי..... :nixweiss:

ואצלי זו בערך הטמפרטורה הקבועה הרגילה שלי - אז כל השרות הייתי אמור להיות בגימלים מבחינתך? ::)

פורסם

זה באמת בעיתי לדעתי. הטמפ' ה"רגילה" אצלי היא 36.5 ככה שאם יש לי במקרה 37.2 אני מרגיש על הפנים לחלוטין, אבל אף רופא לא ייתן לי גימלים במצב הזה לצערי..

פורסם

בכלל, לתת גימלים על טמפרטורה נטו זה מטופש לדעתי כי זה מאוד אינדיבידואלי. אחד לא מתפקד כמו שצריך עם 37.2 כמו שמר Xtract אמר, אחר מתפקד בסדר גמור גם עם 38+ (כמוני) - ויצא לי להיות בתפקיד גם עם יותר מזה. אני מבין שטמפרטורה זה אחד הדברים היחידים שניתן למדוד אבסולוטית (לך תמדוד עכשיו תפקוד או סבל), אבל זה עדיין מטופש.

פורסם

חום גבוה זאת לא מחלה, זה בסך הכל סימפטום.

אם הרופא מודד לך 38 מעלות אבל לא מזהה שום בעיה אחרת, מבחינתו יכול להיות שסתם שתית לפני דקה המון תה רותח.

פורסם

^ במקרה כזה נכון לבצע מדידת חום רקטאלית.

פורסם

לא בהכרח. יש אנשים שיכול להיות להם "חום גבוה" במשך שבועות, חודשים ואפילו קבוע, מבלי שזה יהיה מלווה בבעיות אחרות או יפריע לתפקוד ובלי שום קשר לאופן המדידה.

פורסם

יתכן, אך כל עוד אין היסטוריה המעידה על כך, הייתי מצפה מהרופא שיוודא שהחום לא נגרם מתה חם, ויאשר יום-יומיים מנוחה בבית.

פורסם

מילא היו מחליטים שזה אבסולוטי אבל יש כאלה שכן נותנים גימלים בטמפ' X ויש כאלה שלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים