פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים שלום לכולם,יש לי מחשב גיימינג חביב, ולאחרונה משיקולים של חוסר מקום עתידי חשבתי על מעבר למארז HTPC.עכשיו ישנן שתי בעיות עיקריות, אוורור ומקום לHDים.כניראה שבשנה הקרובה אני גם אחליף מערכת ככה שמאוד חשוב מארז שיתן לי פיתרון גם לעתיד.אני צריך מקום ל5 HDים, ופה הקטע היותר בעייתי כי המקס' שמצאתי זה מקום לשלוש.תקציב לא ממש חשוב, אבל נגיד גג 1500 שקל למשהו איכותי.תודה מראש
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר מה בדבר הSilverstone Lascala SST-LC16S-MR?הבנתי שהמיקום מספיק, אבל ראיתי שהמארז מבוסס על מאוררי 80, אין צורך לדאוג לגבי רעש? והקירור באמת יספיק?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים הבקשה של האני צריך מקום ל5 HDים, ופה הקטע היותר בעייתי כי המקס' שמצאתי זה מקום לשלוש.מחסלת כמעט כל מארז HTPC נורמלי (מי צריך 5 בHTPC?)LC16S זה אותו מארז בגדול רק עם שלט וLCD
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר אומנם זה מארז htpc, אבל השימושים שלי בו הם ממש לא רק ht. זה המחשב הראשי שלי.HD אחד מערכת הפעלהשני סדרותשלישי סרטים/מוזיקהרביעי משחקים/תוכנותחמישי אוסף של הרבה ג׳אנק.- מה בנוגע לאוורור, זה מספיק בשביל כרטי מסך highend?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מה הנפח של הקשיחים?כאמור, אין לך הרבה אופציות, הקירור לא אמור לעשות בעיות
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים מחבר חשבתי גם על הרעיון לקחת מארז רגיל ופשוט להשכיב אותו.320*25001000250 (שמחר מתחלף ב1500)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.