פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים שהגרסה המקורית יצא בזמנו יצא לי לשחק רק בגרסת הWII שהייתה די פושרת אין לי מושג איך גרסת הHD אבל בקרוב אני יוכל לנסות אותה בזכות הגרסה הזאת שיוצאת עוד כמה ימים למחשב לאנשים ששיחקו במשחק בגרסת הHD זה לא יתן הרבה סך הכל אותו משחק אם כמה שלבים נוספים ואולי תוספות קטנות אחרות אבל אני שמח שזה יוצא גם לPC הפעם
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים שיחקתימשחק חמוד - גרפיקה נאה , רעיון נחמד , ויותר טוב מהמשחק הקודם שיצא למחשב.מאכזב שאין ריצה (או שאני לא מכיר את הכפתור) , השליטה בכוחות הג'דיי קצת מוזרים.וגם כל העניין של לכוון למטרה כשאתה רוצה לתפוס מישהו - חסר קצת אינטואיטיביות.אבל בסך הכל משחק נחמד ששווה להשקיע בו בטח כמה שעות.
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר יש ביקורת ווידיאו מIGN על הגרסה הזאת -http://ps3.ign.com/dor/objects/22398/star-wars-the-force-unleashed-ultimate-sith-edition/videos/forceunleashed_sith_vdr.html
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים את UT3 הוא מריץ מצוין ובחזרה לנושא, גם אותי מעניין לראות איך המשחק הזה מקשה על כרטיסי המסך של היום וגם על המעבדים עם המנוע הפיזיקלי המתקדם שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.