עבור לתוכן

בעייה רצינית של ניתוקים באינטרנט

Featured Replies

פורסם

זה החל מלפני חודש. באמצע גלישה רגילה, פתאום מתנתק האינטרנט. רק כאשר אני נכנס לפאנל של המודם דרך 10.0.0.138 ולוחץ על התחברות, האינטרנט חוזר.

עד שזה קרה היו ניתוקים נדירים של פעם בחודש, וגם אחרי שניה האינטרנט היה מתחבר בעצמו.

יש לי אינטרנט במהירות 5MB תשתית בזק, וספקית נטוויז'ן 017.

וד"א מאז שהתחילו הניתוקים האינטרנט התחיל להיות זוועה. הכל יותר איטי, בעיות גלישה בכל אתר הרבה שגיאות של טעינת דפים, שלא נדבר על זה שאי אפשר כבר להוריד קבצים גדולים כי אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק.

אין הבדל בבעיות בין EE לבין פיירפוקס.

בהתחלה כשהבעיות של הניתוקים החלו להופיע התקשרתי למוקד התמיכה הטכנית של בזק והם הציעו לאפס את המודם, עשיתי את זה ולא היה בעיות למשך מספר שעות, אבל אחרי זה הם חזרו.

אני חייל שמשרת בבסיס סגור, לא יוצא לי להיות הרבה בבית. ולכן לא יצא לי לבדוק באופן סדיר מה קורה באמת עם האינטרנט. בפעם שניה שהתקשרתי אל המוקד הם עשו עוד פעם רסט עם הגדרות אחרות. זה עזר שוב לכמה שעות, ואז הבעיות חזרו. חזרתי לבסיס, ואז מאתמול אני בבית. פשוט בלתי נסבל. בכל כמה דקות הולך האינטרנט! אני מהבוקר מנסה להשיג את המוקד תמיכה טכנית של בזק. 3 שיחות. שיחה ראשונה המתנתי על הקו 32 דקות, אף אחד לא עונה, ניתקתי. פעם שניה 40 דקות!!! אף אחד לא עונה. ונכון לזמן שאני כותב שורות אלו אני עדיין, בשיחה שלישית מחכה שיענו במוקד תמיכה של בזק. הזמן כרגע שאני ממתין על הקו הוא 17 דקות. אין מענה.

אני עומד לשבור את המודם. אין לי עצבים כבר לשטויות שלהם אין שום פיתרון וגם בשעות הבודדות שיש לי לשבת על המחשב שום דבר לא זז כמו שצריך.

מישהו יכול לעזור?

עריכה:

עוד כמה פרטים:

המודם-נתב הוא tnn siemens sl2-141

אין הבדל אם אני מעמיס על האינטרנט או לא כמו עם אימיול. הכל עובד לאט.

בזמן כתיבת שורות אלו האינטרנט הספיק להתנתק לי 3 פעמים.

ואין לי ווירוסים במחשב. הכל אחרי סריקה, ואין שום דבר חשוד. הבעייה בתשתית, ובמודם.

פורסם

א.אני הייתי מהמר שזה המודם סימנס - אחד הסוגים שלא אהובים עליי.

ב.לגבי התמיכה - יש קצת עומס לבזק עקב מזג האוויר הסוער.

ג.הייתי בודק באתר של בזק אם יש גרסת קושחה לעדכן - במידה ויש - מעדכן.

ד.מודא שלא מוגדר TIMEOUT בחייגן של הנתב.

ה.ליתר ביטחון לודא שאין בעיית תשתית או ספק - הייתי מבצע שתי בדיקות

האחת - מגדיר את המודם כBRIDGE ומפעיל חייגן במחשב - לודא פשוט שהניתוק לא קורה מהמודם - הרי אם זה לא יתנתק זה די מראה שזה המודם/הגדרות המודם.

השנייה - שם חייגן במחשב עם סיומת של 1@ בכדי לודא שזה לא נובע מהספק - למרות שהאופציה הקודמת מועדפת עליי.

ו.פונה ל166

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות.

האם זה בטוח לעדכן קושחה? אם יש סיכוי שידפק משהו אז הלך האחריות?

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

האם זה בטוח לעדכן קושחה? אם יש סיכוי שידפק משהו אז הלך האחריות?

זה מבזק, אני משתמש בגירסה הזו.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי, עד עכשיו אין ניתוקים. אעדכן בהמשך.

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים