עבור לתוכן

שדרוג חינם לכל נייד לווינדוס 7 - בואו לבדוק אם גם לכם מגיע

Featured Replies

פורסם

אני בטוח כן.

אפילו בספר ההדרכה רשום לך שניתן לבחור בהתקנה חדשה מ 0 אך היא תגרום למחיקת כל המידע ו HP ממליצה לעשות שדרוג, ושאתה מתחיל את ההתקנה הדיסק שואל אותך שדרוג או התקנה "נקייה".

אבל יש בעיה אחרתי שאל תשכח אותה על המחשבים של HP לרוב יש מחיצת שחזור שמותקן עליה ויסטה והמצב שקורה הוא הפעלת המחיצה-->כלומר התקנת ויסטה--> לאחר מכן התקנת ה 7.

אולי ינחו אותנו איכשהוא למחוק את השחזור להתקין 7 נקי ולעשות נק' שחזור מחדש זה יהיה מצויין!

אוי, שכחתי מזה באמת.

אני די משוכנע שאי אפשר יהיה להפוך את מחיצת השחזור מויסטה ל-7... אבל...

מישהו יכול להגיד לנו אם ברגע שעושים התקנה נקיה של חלונות 7 על מחשבי HP שבאו עם ויסטה במקור, האם תהיה גישה למחיצת הויסטה כדי להפעיל את הגיבוי משם, במקרה הצורך ?

קצת מטרידה אותי האופציה להתקע בלי מחיצת שחזור, לא משנה של איזה מערכת הפעלה.

• תגובות 93
  • צפיות 17.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן ניתן להשתמש...ההוראות עובדות ככה בעצם, כי במקרה הצורך ובמקרה של בעייה ההוראות אומרות להפעיל את מחיצת השחזור..ואח"כ להתקין את -7 ככה שהיא עובדת במקרה הצורך.

פורסם

אוקיי, הזמנתי לי עותק.

למי שהזמין למחשה ה-HP שלו, כמה זמן לקח מרגע שהעלתם את הוכחת הרכישה עד שקיבלתם אישור ?

כי עשיתי את זה לפני 4-5 ימים, הקבץ עלה אבל טרם קיבלתי אישור.

זה אמור לקחת כל כך הרבה זמן ?

תודה.

פורסם

אצלי כבר יום אחרי הייתה תשובה...ולשאלתך עשיתי התקנה נקייה וייצא מצויין.

אפילו נפטרתי מהתוכנות של HP שלא רציתי, מה שרציתי התקנתי, תענוג!

פורסם

אצלי כבר יום אחרי הייתה תשובה...ולשאלתך עשיתי התקנה נקייה וייצא מצויין.

אפילו נפטרתי מהתוכנות של HP שלא רציתי, מה שרציתי התקנתי, תענוג!

אני שמח לשמוע. ולשאלה ששאלתי, האם איבדת גישה למחיצת השחזור ? או שאץה מסוגל לראות אותה ולהתחיל ממנה שחזור ?

פורסם

יש לי את הפבליון dv5-1060 ושידרגתי ל7... אבל עשיתי התקנה נקייה מאפס שזה הכי טוב אבל אני בכל זאת רוצה שיהיו לי את התוכנות של HP על המחשב, אז הלכתי לאתר וזה מה שמצאתי http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=4062&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=3773655

וזה בסדר, יש שם בערך את כל הדרייברים, אבל לא את כל התוכנות המגניבות שבאו עם הנייד... יש איזה דרך להשיג אותם?

תודה :)

פורסם

אני מאמין שבלחיצה על F11 בעליית המחשב אני ייכנס אליה...היא קיימת עדיין...

frustrated יחד עם הדרייברים חייב להיות גם את כל התוכנות שבאות עם המחשב כמו MEDIA CENTER וכל אלו חפש שוב אם לא שלח מייל לתמיכה של HP והם ייתנו לך קישור.

פורסם

יש לי LENOVO G 550 אך כנראה ששם הם לא שמעו על חינם,כי הם רוצים 23 יורו בשביל השדרוג,למרות שיש לי VISTA HOME PREMIUM מקורי שהגיע עם המחשב.... מה עושים?

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את מדיניות השדרוגים של לנובו, אבל 23 יורו לווינדוס 7 זה גרושים...

פורסם

aga18 - לא הבנת, השידרוג הוא חינם. אתה משלם את עלות המשלוח של הדיסקים. או לפחות, הם טוענים שזו עלות המשלוח. :)

פורסם

אז אין שדרוג חינם חח,אני חושב שאדבר עם נציג של LENOVO בארץ ואשאל מה מו מי,חבל על כל כסף:P

פורסם

לנובו האלה... גנבים לא קטנים. מילא 26 יורו לישראל (אני יכול להבין אם הם מתעקשים על חברות שילוח/ביטוח משלוח/כל המסחרה הנ"ל) אבל 17$ דמי טיפול בתוך ארצות הברית? הרי את השדרוג עצמו הם מקבלים ממיקרוסופט בחינם.

פורסם

הזמנתי שדרוג דרך טושיבה. שילמתי 40$ "דמי טיפול". עדיין לא נשלח למרות שבאתר רשום זמן אספקה משוער 22.12.09.

פורסם

לא יאמן כמה החברות גובות על משלוח דיסק.

לשם השוואה דל ארה"ב שלחה לי את הדיסק ללא עלות מצידי!

פשוט אין על השירות העסקי של דל!

פשוט תענוג

פורסם

לטענתם לא משלמים כסף על משלוח, משלמים כסף על באנדל "מיוחד" של טושיבה הכולל מערכת הפעלה שהם מקבלים בחינם + דיסק דרייברים + חוברת הדרכה. על זה אנחנו משלמים 40$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים