פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים הייאז ככה, התקנתי לאחרונה ווינדוס 7, ואני לא מצליח לפתור את בעיית השיתוף. אני יכול לעיין בתיקיות וקבצים במחשבי XP אחרים, אבל אי אפשר לעשות ההיפך אצלי, ה7 חוסם את הגישה. ניסיתי לאפשר הרשאות לEVRYONE באופציות שם, כיביתי סיסמאות, הפעלתי את כל אפשרויות שיתוף הקבצים ועדיין זה לא עובד.איך אני מאפשר למחשבי XP לעיין בקבצים ב7?
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים אולי המדריך הזה יסייע לך? http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים לא יזיק לנסות שני דברים:1. לכבות את ה-FIREWALL הפנימי של WINDOWS ולבדוק אם יש שיפור.2. להוסיף למכונת ה-W7 את המשתמש GUEST כרשאי לראות הקבצים.
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים מחבר וואלה, אחלה רעיון עם ה GUEST נתת. זה עובד אבל לא דרך לשונית ה SHARING בכונן שאני רוצה לשתף, אז ניסיתי לתת גישה לGUEST דרך לשונית ה SECURITY בכונן וזה עבד. למה לעזאזל מייקרוסופט עושה חיים קשים בדברים האלה, חבורה של מטומטמים
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים מחבר גרסת פרו.אגב יש לי שאלה, מה זה אומר שיש אייקון מנעול על כמה מהתיקיות ששיתפתי בעבר וביטלתי את השיתוף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.