עבור לתוכן

אני לא יכול לסבול את זה יותר! 012 וסאות'פארק

Featured Replies

פורסם

זהו דיי נמאס לי! :pissed:

חזרתי משיחה עם 012, עם התמיכה הטכנית,

אני כבר סובל בערך כחצי שנה מקרטועים בלתי נסבלים בצפייה באתר southparkstudios בתוכניות המשודרות בחינם ברשת.

לפני 012 היה לי ספקית ותשתית בזק עם גיימרים על 2.5MB.

תמיד הייתי יכול לראות SouthPark על האיכות הכי גבוהה (HD) ללא קרטועים בכלל, אפילו על 2 מחשבים!

מהיום בו עברתי ל012, זהו, נדא.

אני לא מסוגל יותר לראות Southpark על Low, בסטרימינג של 300Kb!

לי יש ב012 5MB עם גיימרים על תשתית הוט.

לאחר חצי שנה של סבל ותקווה לתיקון יצרתי עמם קשר (למרות שבמהלך החצי שנה הערתי על הבעיה הזאת בכל שיחות התמיכה הטכנית המרובות שהיו לי איתם)

היום הם אמרו לי שהמשתמש שלי תקין לחלוטין, ולטענתם הם בדקו בנטויזיון וגם שם זה מקרטע (אצלי זה כאילו 4 שניות סרט 16 שניות buffering)

ביקשנו מהם לבדוק בבזק כמו שהיה לנו אבל הם טענו שהם אינם יכולים, והם אמרו שהם לא יכולים להאמין לנו שבבזק היה יותר טוב.

הם טוענים שהשרתים של סאות'פארק איטיים מאוד.

הוא טען שאין מה לעשות, ולמרות בקשתנו להעברה לניהול מעליו או לפנות למי שצריך כי לדעתנו הבעיה אצל 012, לא עשה זאת.

לסבי יש אינטרנט בזק, לכן אמרתי לנציג התמיכה הטכנית שאבדוק במשתמש הבזק של 1.5MB.

בינתיים עד שאגיע אליו, ארצה לדעת האם אצלכם יש קירטועים בסאות'פארק, בבקשה אמרו כמה MB יש לכם? האם בגיימרים? איזו ספקית? איזו תשתית?

אני מקווה שיהיה לי הוכחה לכך שהבעייה אצלם.

אור כהן, מתחיל לא לאהוב את 012 :nixweiss:

פורסם

אני על 5M ב014, חבילת גיימר תשתית של הוט. אין שום בעיה על האיכות הכי גבוהה. בהצלחה

פורסם

014 בכבלים ללא חייגן, 7Mb

אחרי הקליק זה טען במשך בדיוק 3 שניות והתחיל לנגן את הפרק

(כשהוא נטען ברקע הרבה יותר מהר מקצב הניגון ולכן לא נראה שייתקע על buffering בהמשך)

(וזה עם utorrent פתוח ברקע)

מתחיל לא לאהוב את 012

מתחיל? אפשר לחשוב שזה חדש לך

אנשים במשך השנה האחרונה (אולי אפילו יותר) מפוצצים את הפורום הזה ופורומים אחרים בתלונות על איכות הקו של 012.

אי אפשר לפתוח פורום רשתות (כלשהו, לא רק הנוכחי שאתה נמצא בו עכשיו)

מבלי לראות מישהו מתלונן על 012 בדף הראשון, ואתה מתפלא?

פורסם

קודם כל, האם אתה נותן לדפדפן לבצע Buffering (לטעון את הוידאו, פשוט תלחץ על Pause כאשר הסרטון מתחיל ותנסה לנגן אותו כעבור כעשרים שניות)? זה יכול לשפר את הצפייה שלך באתר הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, האם אתה נותן לדפדפן לבצע Buffering (לטעון את הוידאו, פשוט תלחץ על Pause כאשר הסרטון מתחיל ותנסה לנגן אותו כעבור כעשרים שניות)? זה יכול לשפר את הצפייה שלך באתר הנ"ל.

חיכיתי חצי שעה כשעשיתי זאת, זה לא עבד :bash:[br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 07:43:38

ראיתי עכשיו 2 פרקים של Southpark באורך מלא באיכות גבוהה, נראה כי הבעייה טופלה?

אני אבדוק גם בערב, אולי פשוט מדובר בבעיה בעומס.

אולי הם תיקנו את זה? :P

פורסם

תתקשר לשירות לקוחות , שאל אותם מה הפקס של הפניות ציבור שלהם.

פקס שלח "זועם" על יחס הנציג , על כך שלא העביר לגורם בכיר יותר לבקשתך , וציין שבדקת אצל סבך במהירות של 1.5 מגה בזמן כאשר באותו זמן בדקת גם אצלך בבית , ואצלו באותו זמן נתון (עם דגש על אותו זמן נתון) לא הייתה שום איטיות !

מעבר לזה ציין שאתה מרגיש שמנסים לעשת אותך קטן , ושלא מתאמצים בכך שמאשימים את האתר של סאות' פארק שאצל סבך עובד בצורה תקינה לחלוטין בכל שעות היממה וגם כאשר אתה בודק במקביל עם כישלון רב אצלך במחשב.

שאתה מבקש שגורם בכיר בחברה יבדוק מדוע במקום חווית גלישה יש לך סבל גלישה.

חכה 48 שעות - והם יחזרו אליך , אם הם רציניים כמו שהם אמורים להיות הם יתנו לך QOS קצת יותר טוב לשרת של סאות' פארק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים