עבור לתוכן

איך ליצור קשר עם נציגות גוגל בישראל ?

Featured Replies

פורסם

שלום

המייל שלי הפך ללא שמיש משום מה (gmail). הססמה לא עובדת בכניסה למשתמש (שאני זוכר אותה בעל - פה מעל לשנתיים)

הססמה נכונה משו בחשבון נדפק אצלם אני חושב.

מיכוון שגם הface book לא רוצה להתחבר. (אני רשום במייל הזה שם)

מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם

חיפשתי בגוגל את גוגל, טוב לא מצאתי כל כך.

איך אני יוצר קשר עם גוגל ישראל ?

תודה.

פורסם

חשבת לעשות שחזר סיסמא?

פורסם

מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם

אתה טועה. לגוגל יש בישראל רק מרכז פיתוח, לא מרכזי שירות. למה שלא תפנה לתמיכה שלהם דרך האתר?

http://mail.google.com/support/bin/request.py

פורסם

תפתח חשבון חדש ותשלח מייל לג'ימייל.... :smile1:

פורסם
  • מחבר

המערכת האוטומטית לעזרה לא עוזרת במקרה הזה. לא ברור למה החשבון לא נכנס. חלק מהמשתמשים שלי באתרי אינטרנט מבוססים על הכתובת מייל הזו גם הם לא נכנסים.

אם אין עם מי לדבר אז אני בבעיה, לפתוח מייל חדש זה אומר לפתוח משתמש חדש בכל הפורומים שבהם אני רשום

ויש רקורד לדברים חשובים לי בתיבה

בטוח שאין עם מי לדבר בארץ או בחו"ל? שווה לי את השיחת חוץ

מה הייתם עושים במקומי?

תודה רבה.

פורסם

קשה לי להאמין שזה יעזור לך, יש שם קבוצת דיון:

http://www.google.com/support/forum/p/gmail/label?lid=613f70d9ff743c86&hl=en

יש לי רעיון קצת שונה.

נסה להשתמש ב- Gmail בתוכנת דואר חיצונית כגון: Outlook Express

ככה תוכל לדעת עם ה- Gmail נחסם לחלוטין. יכול להיות שיש בעיה בחשבון רק באתר של ה- Gmail.

פורסם

לכל השאר: זה סימן :)

השתמשו בתוכנה GMAIL BACKUP וגבו את כל המיילים שלכם. חשוב למי שיש מידע חיוני והיסטוריה...

פורסם

קראתי את הנ"ל ויש לי רעיון קצת שונה מתחום המקצוע שלי (אבטחת מידע).

1) מה אתה אומר על האפשרות שמישהו בדרך מרתקת(לא רוצה לפרט אבל זה קל אם מכירים אותך) פשוט גילה את הסיסמה שלך, יודע לאן אתה גולש ו:

א) נכנס לGMAIL ושינה לך את הסיסמה ומשם עקב זה שבטח יש לך אימיילים מאשרים מאתרים שונים נכנס אליהם ופשוט איפס את הסיסמה גם בהם ?

ב) נכנס לג'ימייל שלך וגם אם אין לך שם מיילים מאשרים, גילה/יודע לאיזה אתרים אתה גולש ואיפס לך את הסיסמאות.

2) מעבר לזה, מאילו מהסעיפים הבאים הורכבה הסיסמה שלך ?

א) אותיות קטנות

ב) אותיות גדולות

ג) סימנים

ד) מספרים

פורסם

^זה גם הדבר הראשון שאני חשבתי עליו. אם היה מדובר רק באימייל אז מילא, אבל העובדה שהבעיה קיימת גם באתרים אחרים שהוא נרשם אליהם עם כתובת המייל הזאת רומזת בענק שמישהו כנראה פרץ/חדר לחשבון ופשוט שינה לו סיסמאות.

(עוד סיבה למה לא שומרים אימיילים עם סיסמאות או דברים חשובים אחרים, אם יש משהו חשוב שמפחדים לשכוח מדפיסים ושומרים במקום שרק לך יש גישה אליו)

פורסם
  • מחבר

תודה.

חשבתי על האופציה שמישהוא פרץ:

1) ביקשתי מחברים שיגידו לי אם מישהוא שם בשמי הודעה בface book וזה לא קרה עד עכשיו. זה גם לא קרה בפורומים האחרים.

2) למה שמישהוא יעשה דבר כזה? זה לא מעט עבודה וזה לא עוזר לו בכלום.

את הססמה לאתר שאני מנהל החלפתי וביקשתי מהמתכנת של האתר לשים לב.

אני אנסה עכשיו להגדיר את ה outlook

עריכה:

אוקיי זה תחום שאני לא מבין בו כלום.

התחלתי יצירה של חשבון מייל חדש בoutlook

1) הכנסתי שם

2) הכנסתי את הכתובת של האימייל

ועכשיו הוא מבקש ממני את זה:

4057409301_399675c450_o.jpg

אשמח לעזרה =)

פורסם

לכל השאר: זה סימן :)

השתמשו בתוכנה GMAIL BACKUP וגבו את כל המיילים שלכם. חשוב למי שיש מידע חיוני והיסטוריה...

תודה

זה באמת מפחיד מה יקרה אם כל המילים שלי ימחקו...

פורסם
  • מחבר

תודה שניצל הסתכלתי בHELP אבל הוא לא היה כל כך יעיל לGMAIL

השתמשתי במדריך הזה

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=76147

הoutlook לא מקבל את הססמה

ד"א כדי לוודה שאני באמת זוכר את הססמה נכנסתי לאופציות של chrome ובדקתי איזו ססמה הזנתי בGMAIL וכמובן שזו אותה אחת שזכרתי.

אשמח לעוד רעיונות אולי משו מתחום האבטחת מידע

פורסם

^זה גם הדבר הראשון שאני חשבתי עליו. אם היה מדובר רק באימייל אז מילא, אבל העובדה שהבעיה קיימת גם באתרים אחרים שהוא נרשם אליהם עם כתובת המייל הזאת רומזת בענק שמישהו כנראה פרץ/חדר לחשבון ופשוט שינה לו סיסמאות.

בדיוק.

אין שום קשר בין זה שיש (נניח) בעיה בחשבון GMAIL שלו ובין זה שהוא לא יכול להיכנס לפייסבוק. למעשה יש לי יוזר בפייסבוק שקיים עם מייל שבכלל לא פעיל (הוא היה פעיל ל-2 דקות לצורך ההרשמה..) , זה לא קשור.

זה שהוא "פתאום" גם לא מצליח להיכנס למייל, וגם לא מצליח להיכנס לפייסבוק או לעוד מקומות שהוא נרשם אליהם *עם המייל הזה* (גלינג גלינג) מצביע בוודאות על זה שמישהו השיג את הסיסמה למייל שלו, ואז פשוט ביצע שחזורי סיסמה לאתרים ופרץ גם לשם.

ה"מישהו" הזה יכול להיות גם סתם סקריפט אוטומטי (aka וירוס), זה לא חייב להיות מישהו משועמם שרוצה לנקום בך ולשנות לך את הסטטוס בפייסבוק ל"אני מניאק"..

פורסם

המדריך זה בדיוק התוצאה הראשונה בלינק שנתתי לך.

יכול להיות פשוט שהחשבון שלך סגור ל-pop3. צריך לשנות את זה בהגדרות של החשבון מתוך ה-gmail (וכמובן אי אפשר לעשות את זה אם אתה לא מצליח להיכנס לחשבון שלך...)

בכל מקרה, לא הבנתי - מה קורה כשאתה מנסה לעשות password recovery?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים