פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים בקשר להאי פי המוזר הארוך הזה שאמור לפתור את בעיית החוסר בכתובות פנויותשמתי לב שבוינדוס 7 זה מותקן אוטומטית וכשאני משתף בביטורנט אני מתחבר ליותר אנשים כי אני גם מתחבר לאנשים עם אי פי כזההשאלה היא: האם בוינדוס XP הייתי מוגבל רק לגרסה 4 או 6?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר נכון ועשיתי את זה פעם בXP אבל זה לא הוסיף לי אלא שינה לי את האיי פי לגמרי לV6בוינדוס 7 עדיין יש לי את האי פי הרגיל אבל עדיין תמיכה לV6
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים גם באקספי אפשר לעבוד עם IPV6 אלא שספקיות האינטרנט ורשת האינטרנט עצמה לא מתפקדת ברובה המוחלט עם IPV6.אבל יש איזו שהיא דרך לעבוד עם IPV6 עם גבי רשת ה IPV4 הקיימת של האינטרנט ואני לא זוכר את השם שלה.אהה הנה בבדיוק ראיתי את זהipv6 teredoהנה על זה בויקיפדיה באנגליתhttp://en.wikipedia.org/wiki/Teredo_tunneling
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים IPv6 זה לא רק כתובת של 128 ביט במקום 32 אלא פתרון כולל להרבה מגבלות רשת והתאמה לscalability יותר מחושב.אפשר לתעל IPv6 לא רק דרך Teredo.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר נחמד מאודרק מה שמעצבן זה שזה קשה עד בלתי אפשרי לזכור כתובות כאלה בעל פה בלי להכניס לקליפ בורד
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים אף פעם לא היה ממש צורך לזכור כתובת IP בעל פה.ישנם שירותי dynamic ip חינמיים שכל מנוי ביתי פרטי יכול להשתמש בהם בשביל ה IP הציבורי שלו.ושרתי DNS ארגוניים לכתובות IP בתוך הרשת הארגונית.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים כל הרעיון של DNS הוא שלא יהיה צורך להתעסק בכתובות IP אבל לצערי הרבה יותר קל לי להסביר לבן אדם בטלפון "תקיש X.X.X.X " מאשר "תקיש www.bezeqint.net" ואני צריך לאיית לו כל אות בשביל שיבין על מה דיברתי.אני יודע שיש עוד פתרונות תיעול של IPV6 אבל זו דרך אחת שידועה לא מעט.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר כל הרעיון של DNS הוא שלא יהיה צורך להתעסק בכתובות IP אבל לצערי הרבה יותר קל לי להסביר לבן אדם בטלפון "תקיש X.X.X.X " מאשר "תקיש www.bezeqint.net" ואני צריך לאיית לו כל אות בשביל שיבין על מה דיברתי.אני יודע שיש עוד פתרונות תיעול של IPV6 אבל זו דרך אחת שידועה לא מעט.דווקא תמיד שהתומכים של 014 אומרים לי "כנס ל xxx.xxx.xxx.xxx" אז אני אומר להם: רגע, קשה פשוט להגיד לי להיכנס ל 2.i014.net ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.