עבור לתוכן

שאלה בקשר לipV6

Featured Replies

פורסם

בקשר להאי פי המוזר הארוך הזה שאמור לפתור את בעיית החוסר בכתובות פנויות

שמתי לב שבוינדוס 7 זה מותקן אוטומטית וכשאני משתף בביטורנט אני מתחבר ליותר אנשים כי אני גם מתחבר לאנשים עם אי פי כזה

השאלה היא: האם בוינדוס XP הייתי מוגבל רק לגרסה 4 או 6?

פורסם

ב XP אין תמיכה מובנית ל IPV6 (יש IPV4) אבל אפשר להתקין אם צריך.

פורסם
  • מחבר

נכון ועשיתי את זה פעם בXP אבל זה לא הוסיף לי אלא שינה לי את האיי פי לגמרי לV6

בוינדוס 7 עדיין יש לי את האי פי הרגיל אבל עדיין תמיכה לV6

פורסם

גם באקספי אפשר לעבוד עם IPV6 אלא שספקיות האינטרנט ורשת האינטרנט עצמה לא מתפקדת ברובה המוחלט עם IPV6.

אבל יש איזו שהיא דרך לעבוד עם IPV6 עם גבי רשת ה IPV4 הקיימת של האינטרנט ואני לא זוכר את השם שלה.

אהה הנה בבדיוק ראיתי את זה

ipv6 teredo

הנה על זה בויקיפדיה באנגלית

http://en.wikipedia.org/wiki/Teredo_tunneling

פורסם

IPv6 זה לא רק כתובת של 128 ביט במקום 32 אלא פתרון כולל להרבה מגבלות רשת והתאמה לscalability יותר מחושב.

אפשר לתעל IPv6 לא רק דרך Teredo.

פורסם
  • מחבר

נחמד מאוד

רק מה שמעצבן זה שזה קשה עד בלתי אפשרי לזכור כתובות כאלה בעל פה בלי להכניס לקליפ בורד

פורסם

אף פעם לא היה ממש צורך לזכור כתובת IP בעל פה.

ישנם שירותי dynamic ip חינמיים שכל מנוי ביתי פרטי יכול להשתמש בהם בשביל ה IP הציבורי שלו.

ושרתי DNS ארגוניים לכתובות IP בתוך הרשת הארגונית.

פורסם

כל הרעיון של DNS הוא שלא יהיה צורך להתעסק בכתובות IP אבל לצערי הרבה יותר קל לי להסביר לבן אדם בטלפון "תקיש X.X.X.X " מאשר "תקיש www.bezeqint.net" ואני צריך לאיית לו כל אות בשביל שיבין על מה דיברתי.

אני יודע שיש עוד פתרונות תיעול של IPV6 אבל זו דרך אחת שידועה לא מעט.

פורסם

hack2003, אתה כבר מדבר פה על דברים שונים לגמרי. :D

פורסם
  • מחבר

כל הרעיון של DNS הוא שלא יהיה צורך להתעסק בכתובות IP אבל לצערי הרבה יותר קל לי להסביר לבן אדם בטלפון "תקיש X.X.X.X " מאשר "תקיש www.bezeqint.net" ואני צריך לאיית לו כל אות בשביל שיבין על מה דיברתי.

אני יודע שיש עוד פתרונות תיעול של IPV6 אבל זו דרך אחת שידועה לא מעט.

דווקא תמיד שהתומכים של 014 אומרים לי "כנס ל xxx.xxx.xxx.xxx" אז אני אומר להם: רגע, קשה פשוט להגיד לי להיכנס ל

2.i014.net

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים