עבור לתוכן

כיצד לחבר בין דומיין לבין האתר שבניתי

Featured Replies

פורסם

היי,

בניתי אתר דינאמי ב-Java, והוא מותקן על שרת Websphere בביתי ויש לי IP קבוע בבית.

עד כאן הכל נחמד.

יש לי דומיין שהוא למשל : www.example.co.il .

כיצד אני מחבר בין הדומיין לבין השרת. כלומר אם מישהו יקיש בדפדפן שלו את שם האתר שלי www.example.co.il אז זה יפנה לשרת שלי ויציג לו את האתר.

תודה !!

פורסם

דבר ראשון אתה צריך דומיין, אם אתה צריך המלצות מאיפה תגיד לי.

אחר כך אפשר ב DNS פשוט להפנות את זה למחשב שלך, אגב חבל.. למה על המחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אתה צריך דומיין, אם אתה צריך המלצות מאיפה תגיד לי.

אחר כך אפשר ב DNS פשוט להפנות את זה למחשב שלך, אגב חבל.. למה על המחשב שלך?

יש לי כבר דומיין.

אז איך אני תכלס מחבר , איפה אני עושה את ההפניה עם ה-DNS וכו' (אני לא ממש מגכיר את הנושא) ומה אני בעצם צריך לעשות ?

(המחשב הוא מחשב שרת יעודי לנושא).

תודה.

פורסם

בעקרון אתה צריך לעדכן רשומות מסוג CNAME (ולעיתים גם A) במסך הגדרות ה-DNS של ה-DOMAIN שלך. כאשר רכשת את שם ה-DOMAIN קבלת, ככל הנראה, גישה לאזור הניהול של ה-DNS. באזור הזה אץה צריך להקים שדות כאמור לעיל כך שיצביעו על כתובת ה-IP בו נמצא האתר שלך. איך בדיוק לעשות זאת משתנה בין רושם DOMAIN אחד למשנהו. אצל מי רשמת את ה-DOMAIN?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ביררתי עם מנהל הדומיין והם נתנו לי הפניה לכלי ניהול והכל בסדר.

א-ב-ל יש לי בעיה, עם הפניה לאתר.

אני אסביר - הם מפנים את הדומיין שלי ל IP ול-PORT שלי בבית (לראוטר),

בראוטר אני מגדיר port forwarding ככה שכל פניה ל-IP שלי ולפורט 9080 למשל, תועבר אוטומטית לשרת ה-JAVA לפורט 9080.

אבל, אצלי בשרת JAVA לא מספיק לפנות ל IP ו-PORT, אלא צריך להוסיף את ה- Context-root (למי שמכיר) , למשל (myApp זה ה-Context-root) :

mysite.coil:9080/myApp

מישהו יודע איך אני מגדיר את זה ?

תודה !

פורסם

1. לא ברור למה בחרת מספר פורט כזה מוזר. אם אתה רוצה גישה ישירה לאתר שלך, אתה צריך לבחור ב-PORT 80 שהוא ברירת המחדל ל-HTTP.

2. שוב, ברירת המחדל באתרים הוא דף ששמו הוא INDEX.

אם אתה משתמש בשתי ברירות המחדל הללו גישה לאתר תעלה אותו באופן אוטומטי כמו שאתה רגיל בכל אתר אינטרנט אחר.

פורסם
  • מחבר

1. לא ברור למה בחרת מספר פורט כזה מוזר. אם אתה רוצה גישה ישירה לאתר שלך, אתה צריך לבחור ב-PORT 80 שהוא ברירת המחדל ל-HTTP.

2. שוב, ברירת המחדל באתרים הוא דף ששמו הוא INDEX.

אם אתה משתמש בשתי ברירות המחדל הללו גישה לאתר תעלה אותו באופן אוטומטי כמו שאתה רגיל בכל אתר אינטרנט אחר.

הפורט הדיפולטי לאפליקציות על שרת WEBSPHERE הוא תמיד 9080.

האתר לא יעלה אוטומטית בלי התוספת של שם האפליקציה בסוף. למשל כדי להעלות אפליקציה ששמה myApp יש להיכנס באתר אל :

http://localhost:9080/myApp

ואז השרת מנווט אותך אוטומטית אל :

http://localhost:9080/myApp/index.html

אבל בשביל זה צריך שיתווסף אוטומטית ה- /myApp , אחרת השרת לא ידע איזו אפליקציה אתה צריך.

מי שמכיר java יודע את זה.

פורסם

JAVA אף פעם לא היתה הצד החזק שלי. SORRY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים