עבור לתוכן

בעיית ניתוקים לא מובנת - בזק/בזק בינ"ל.

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי נתב DLink-2760u שקיבלתי מבזק, והספקית שלי היא בזק בינ"ל.

בשבוע האחרון יש לי בעיות ניתוקים מוזרות - נורית הDSL דלוקה באופן קבוע וירוקה, נורית הInternet דלוקה באופן קבוע וירוקה.

כמו כן הLoca Area Connection נראה כאילו תקין (אין איקס אדום) ויש אייקון של חיבור תקין לאינטרנט...(ההתחברות היא ללא חייגן).

אבל אני לא מצליח לגלוש/להוריד מביטורנט וכו'....

כדי לסדר את הבעייה, אני מכבה את הראוטר ומדליק אותו / עושה ריסטרט לראוטר דרך המחשב וזה מסתדר...

חשוב לציין שלא שינית שום דבר במחשב בשבוע האחרון - שום תוכנה או עדכוני חומרה וכדומה, והדרייברים שלי עדכניים.

האם מדובר בבעיית תשתית או ספק?? האם בכלל מדובר בבעיה אחרת?

והשאלה הברורה והחשובה מכל - איך אני פותר את הבעייה הזו? ???

תודה לכולם.

פורסם

יש פינגים לאינטרנט כשזה קורה? יש אופציה לחבר מחשב נוסף ולבדוק את זה?

זה נשמע כמו איזשהו וירוס או תוכנה שהורגת את האינטרנט משימוש יתר.

לרוב אם הנורית internet דולקת או מהבהבת, אז הנתב מחובר והבעיה היא במחשב עצמו.

תנסה כשזה קורה לעשות disable וenable לכרטיס רשת, תראה אם זה בכלל עובד, ואם כן אם זה עוזר.

פורסם
  • מחבר

יש פינגים לאינטרנט כשזה קורה? יש אופציה לחבר מחשב נוסף ולבדוק את זה?

זה נשמע כמו איזשהו וירוס או תוכנה שהורגת את האינטרנט משימוש יתר.

לרוב אם הנורית internet דולקת או מהבהבת, אז הנתב מחובר והבעיה היא במחשב עצמו.

תנסה כשזה קורה לעשות disable וenable לכרטיס רשת, תראה אם זה בכלל עובד, ואם כן אם זה עוזר.

לגבי הפינגים - איזה פקודה אני אמור לכתוב בCMD? ולאיזה איי פי? של הראוטר או הDNS של הספקית?

לגבי וירוס - אני מאוד קפדן ויש לי אנטיוירוס של מקאפי פלוס אנטי ספייור...סריקות שעשיתי לא הראו שמשהו לא תקין.

האם יכול להיות שתוכנת הביטורנט שלי גורמת לזה? יש לי Vuze....אילו הגדרות יכולות לגרום לה להפסיק...?

פורסם

היי

יש באג בראוטר הזה בשירות ה DHCP שלו. הבעיה משתחזרת אצלי ואצל עוד משתמש בפורום אחר עם אותו ראוטר.

הפתרון הוא לשים ערך גבוהה בשורה של ה renew time תחת DHCP.

בנוסף, כדאי שתרים טלפון לבזק ותעדכן אותם על הבעיה והפיתרון (במידה והוא גם עובד אצלך) על מנת שיהיו מודעים לבעיה ואולי ישחררו גרסת עדכון שתפתור אותה.

פורסם

תריץ:

ping bezqe.co.il

מה התוצאה שאתה מקבל?

תוכנות שיתוף קבצים בהחלט יכולות להקריס נתבים. תקטין את מספר ה-CONNECTIONS שתוכנת השיתוף פותחת.

פורסם

היי

יש באג בראוטר הזה בשירות ה DHCP שלו. הבעיה משתחזרת אצלי ואצל עוד משתמש בפורום אחר עם אותו ראוטר.

בנוסף, כדאי שתרים טלפון לבזק ותעדכן אותם על הבעיה והפיתרון (במידה והוא גם עובד אצלך) על מנת שיהיו מודעים לבעיה ואולי ישחררו גרסת עדכון שתפתור אותה.

לפי תיאור הבעיה - קשה לקשור אותה ל- DHCP

מה גם שאין שום באג ידוע בנתב הזה בשירות ה- DHCP

האם עדכנת את בזק ? מה היתה תשובתם ?

פורסם
  • מחבר

היי

אשמח לבדוק את זה....איזה ערך הוא מספיק גבוה?

פורסם

לפי תיאור הבעיה - קשה לקשור אותה ל- DHCP

מה גם שאין שום באג ידוע בנתב הזה בשירות ה- DHCP

האם עדכנת את בזק ? מה היתה תשובתם ?

כשאמרתי באג ידוע, התכוונתי שהבאג ידוע לי :D

במשך כשבועיים ניסיתי כל מני דברים (כולל החלפה של 3 ראוטרים שונים מאותו הסוג). חוויתי ניתוקים מאינטרנט הדומים לניתוקים שחווה פותח השרשור כל יומיים בערך. שיניתי את ערך ה renew time ומזה כשבועיים וחצי הראוטר עובד בצורה רציפה ללא צורך באתחול. (יש לי שלושה מחשבים המחוברים קווית בבית).

בזק הבטיחו לבדוק עבורנו אפשרות להתקין את גרסת הקושחה המקורית של DLINK. (כרגע הנתב מגיע עם קושחה ייעודית של בזק). [br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 01:10:09

אשמח לבדוק את זה....איזה ערך הוא מספיק גבוה?

אני שמתי אותו על 10000, אבל כל ערך גדול יהיה מספיק טוב.

פורסם
  • מחבר

תריץ:

ping bezqe.co.il

מה התוצאה שאתה מקבל?

תוכנות שיתוף קבצים בהחלט יכולות להקריס נתבים. תקטין את מספר ה-CONNECTIONS שתוכנת השיתוף פותחת.

כשזה קורה, אין פינג:

Ping request could not find host bezeq.co.il. Please check the name and try again

פורסם

כשזה קורה, אין פינג:

Ping request could not find host bezeq.co.il. Please check the name and try again

יותר מזה. אני מוכן להתערב שאתה אפילו לא יכול לגשת לראוטר, תנסה ping 10.0.0.138 .

פורסם
  • מחבר

יותר מזה. אני מוכן להתערב שאתה אפילו לא יכול לגשת לראוטר, תנסה ping 10.0.0.138 .

נכון. ניסיתי לגשת לראוטר ללא הצלחה....

אבל גם עניין הDHCP לא עובד....הגדרתי ל9000 וזה עדיין מתנתק.

גם הגבלת החיבורים בVuze לא עוזרת ועדיין יש ניתוקים תכופים....[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 16:40:03

טוב סוג של אבחון, אולי יעניין כאלו עם בעייה דומה:

חייגתי אל בזק, ויש שם הודעה קולית שאומרת שישנן בעיות עם תשתית החשמל של החברה, ולכן ייתכנו ניתוקים מהאינטרנט....

אני מקווה שהבעייה תטופל בקרוב ושזו אכן הבעייה ולא משהו אחר....

פורסם

נכון. ניסיתי לגשת לראוטר ללא הצלחה....

אבל גם עניין הDHCP לא עובד....הגדרתי ל9000 וזה עדיין מתנתק.

גם הגבלת החיבורים בVuze לא עוזרת ועדיין יש ניתוקים תכופים....[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 16:40:03

טוב סוג של אבחון, אולי יעניין כאלו עם בעייה דומה:

חייגתי אל בזק, ויש שם הודעה קולית שאומרת שישנן בעיות עם תשתית החשמל של החברה, ולכן ייתכנו ניתוקים מהאינטרנט....

אני מקווה שהבעייה תטופל בקרוב ושזו אכן הבעייה ולא משהו אחר....

הבעיות בתשתית של בזק כנראה לא קשורות אלך, מכיוון שאתה אפילו לא מסוגל לבצע פינג לראוטר שנמצא אצלך בבית.

אחרי שהעלאת את הערך ל 9000, וכאשר היה ניתוק, האם יכלת לגשת לראוטר? אם לא אז יש לך בעיה אחרת.

תוודא עם 166 שהרואטר משויך לקו שלך. אני לא יודע מה המשמעות של זה אבל במהלך החיפושים שלי אחרי פתרון לבעיה היה מוקדן אחד שטען שיש אזושהי הגדרה שהם צריכים לבצע ואם הקו לא מוגדר נכון, אז ייתכנו ניתוקים. כאמור, לי זה לא עזר, מה שעזר זה להחליף אתר הראוטר פעמיים ולשנות את הערך ל 10000.

פורסם
  • מחבר

הבעיות בתשתית של בזק כנראה לא קשורות אלך, מכיוון שאתה אפילו לא מסוגל לבצע פינג לראוטר שנמצא אצלך בבית.

אחרי שהעלאת את הערך ל 9000, וכאשר היה ניתוק, האם יכלת לגשת לראוטר? אם לא אז יש לך בעיה אחרת.

תוודא עם 166 שהרואטר משויך לקו שלך. אני לא יודע מה המשמעות של זה אבל במהלך החיפושים שלי אחרי פתרון לבעיה היה מוקדן אחד שטען שיש אזושהי הגדרה שהם צריכים לבצע ואם הקו לא מוגדר נכון, אז ייתכנו ניתוקים. כאמור, לי זה לא עזר, מה שעזר זה להחליף אתר הראוטר פעמיים ולשנות את הערך ל 10000.

לא הצלחתי לבצע פינג למודם...וגם אני החלפתי את הראוטר פעמיים, לצערי זה לא עוזר יותר מדיי.

גם לי קשקשו איזה משהו על הגדרה ואמרו לי שהגדירו מחדש....אבל אין לי מושג אם הם סתם אומרים את זה כדי שירדו מהם, או שהם באמת עושים משהו....בכל מקרה, זה לא עזר

פורסם

לא הצלחתי לבצע פינג למודם...וגם אני החלפתי את הראוטר פעמיים, לצערי זה לא עוזר יותר מדיי.

גם לי קשקשו איזה משהו על הגדרה ואמרו לי שהגדירו מחדש....אבל אין לי מושג אם הם סתם אומרים את זה כדי שירדו מהם, או שהם באמת עושים משהו....בכל מקרה, זה לא עזר

מוזר, אני כבר לא יודע מה להגיד.

עברתי הרבה תלאות בקשר לזה, ותוך כדי שיטוט באינטרנט הכרתי עוד אנשים שיש להם את הראוטר הבעייתי הזה ויש להם את אותם בעיות כמוני, אבל לכולם עזר התיקון של ה renew time.

תנסה לבטל את ה DHCP בכלל ותשתמש רק בכתובות סטאטיות.

אנחנו די בטוחים (ובזק מסכימים איתנו, לכן הם מנסים להשיג גרסת חומרה מקורית של DLINK) שיש אזשהו באג בהקצאת הכתובות של הראוטר. העלאה של ה renew time גורמת ל DHCP לא להקצות מחדש כתובות IP ואז הכל בסדר. כאשר הוא מקצה מחדש, והבאג מתרחש, המחשב שלך לא מקבל IP ולכן אין לו גישה לאינטרנט ומתרחש ניתוק.

פורסם

אבל כל עוד המחשב דלוק הוא לא אמור להקצות מחדש כותבות. אפילו כשהמחשב מכובה השרת DHCP שומר את הכתובת לזמן מוסיים, ככה שזה לא אמורה ליהיות הבעיה.

זה נשמע כמו פשוט איזשהי בעיה במחשב.. אולי בכרטיס רשת.

תנסה לבטל ולהפעיל את הכרטיס רשת ותראה אם זה מגיב בכלל (לפעמים הוא פשוט נתקע ובגלל זה כל הבעיות)

תנסה גם להביא מחשב אחר (איזה לפטופ מחבר או משהו) ותבדוק אם זה גם קורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים