פורסם 2010 בינואר 2415 שנים אני רמה 50 בhuter. 50 בברקיק,ויש לי מלא דברים סוסים גמרתי את המשחק בהנטר בבריק בקרוב יש לי את חבילת הרחבה יש עוד אחד ותכף גם אותה יהיה לי מישהו צריך עזרה שאלה משהו ?
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים DLC מספר 3 שוחררה. The Secret Armory of general knoxx מישהו שיחק? רשמים?
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים יש לי את כל ה- DLC וה- GENERAL KNOX ממש ממש שווה.השאלה שלי זה איך מגיעים לרמה 70 ? אולי לסיים את הארנות- 4,5,6 ?לא משנה, מסתבר שזה האק, או משנים את זה בעזרת תוכנה.
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים שימוש מקורי למשחקhttp://kotaku.com/5795148/when-your-favorite-game-is-proposing-marriage-the-answer-is-yes
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים בשעה טובה התקנתי את המשחק. רושם ראשוני: נחמד מאוד אבל לא אהבתי שצריך ללחוץ בשביל להרים תחמושת ונשק, נראה לי די מיותר.
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים אם אני זוכר נכון לחיצה ארוכה לוקחת הכל (לפחות בתחמושת).זוכר נכון ;D לחיצה ארוכה לוקחת את כל התחמושת והכסף ואת כל הנשקים כל עוד יש לך מקום באינבנטורי.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים זה לא נכון לגבי הנשקים. לחיצה ארוכה לוקחת את הנשק הקרוב במקום זה שיש לך ביד.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים זה לא נכון לגבי הנשקים. לחיצה ארוכה לוקחת את הנשק הקרוב במקום זה שיש לך ביד. צודק! טעות שלי =)
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים כל הקטע הוא שהלחיצה הזו מיותרת לחלוטין! למה שלא תרצה לאסוף כסף/תחמושת אם אתה משחק לבד? היו צריכים לתת לשחק ללחוץ רק במקרה ומדובר בכלי נשק או חפץ אחר. אגב מדהים כמה באגים יש במשחק שיצא לפני כמעט שנתיים ומכר די הרבה עותקים. מה עובר על gearbox? :-X בכל מקרה, באיזה סדר מומלץ לשחק את הDLC? עדיף להמתין לסוף המשחק לפני שמתחילים אותם? אפשר להיכנס ולצאת מהאזורים האלה מתי שרוצים? תודה
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים כל הקטע הוא שהלחיצה הזו מיותרת לחלוטין! למה שלא תרצה לאסוף כסף/תחמושת אם אתה משחק לבד? היו צריכים לתת לשחק ללחוץ רק במקרה ומדובר בכלי נשק או חפץ אחר. אגב מדהים כמה באגים יש במשחק שיצא לפני כמעט שנתיים ומכר די הרבה עותקים. מה עובר על gearbox? :-X בכל מקרה, באיזה סדר מומלץ לשחק את הDLC? עדיף להמתין לסוף המשחק לפני שמתחילים אותם? אפשר להיכנס ולצאת מהאזורים האלה מתי שרוצים? תודה אני לא חיכיתי לסוף המשחק כדי להתחיל עם הDLC - לא ניראה לי שזה משנה. כשאתה בתפריט של הQuick Travel - תבדוק איזה רמה מומלצת ללוקיישן של כל DLC. אם אתה לא מספיק חזק יהיה כתוב שם בענק Impossible או משהו בסגנון. The Secrete Armory of General Knox - זה הDLC הגדול ביותר שיצא למשחק והוא גם ממש קשה. תלך לשם רק ברמה 35-36.
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים ויש בו כמה באגים שיכולים לדפוק את המשימה הראשית אז צריך להיזהר...אני לא רוצה לתת ספוילרים אבל עדיף שתבדוק לגבי המשימה Armory Assault לפני שאתה מתחיל אותה.
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים Borderlands to add Steam Cloud saving, play data collection on Sept. 9 ובנוסף, מישהו יכול להסביר לי את הסיום העלוב הזה? כל מה שיש בכספת זה היצור הענקי הזה?..אפילו לא איזה חפץ נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.