פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים חברה אתם חלשיםהנה הארסנל שלי:במוד זה heavygunner 660השיריון זה איזה 940/240והנה הנשקים הראשיים שאני משתמש בהם (אני אציין שסיימתי את המשחק גם בפלייטרו 1 ו2 וכדאי שתנסו לשחק עם כמה שיותר אנשים חזקים ברשת כי רק ככה יפלו לכם כאלה דברים:[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אתם מדברים כמו אלפים בדרגה 80 שישחקו בWOW...בכל מקרה, יום ראשון אני מצטרף אליכם, אני דרגה 12^^
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים הריי בסוף כולם יהיו LVL50 ולכולם יהיו נשקים אגדיים ול-rtk217, הנה משהו קטן שיהיה לי כשאגיע לרמה...
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים WTF? למה רואים אצלך רק כוונת ידית ושתיהן מעופפות באוויר ללא שום גוף של רובה?סיימון וDJ הוספתי אתכםאני זה MAXSCVIR (אותיות קטנות)
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אני מניח... זה קצת מבאס לוותר על דבר כזה, אבל אני אוותר עליו אם מישהו רוצה שיגיד לי. עריכה: נכנסתי למשחק ארוך עם חבר'ה מאוד חזקים מה שהביא לאויבים מפחידים קצת ובלתי הריגים בכל אופן הדבר הזה פשוט נזניק לי את הרמות וכרגע אני רמה 48 ( ) הנשקים בכלל מגוחכים... נ.ב הגרפיקה כזאת מחורבנת כי כרטיס המסך כרגע מחורבן.
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים מחבר 1) תגידו, אין אפשרות להתנות מקש מהיר לתרופות? כך שבזמן קרב אוכל ללחוץ על מקש כדי להשתמש באחת?2) למישהו יש טיפ איך לעבור את Skazilla? צריך לירות כשהיא פותחת את הפה, זה ברור, אבל משהו מעבר? כי זה ממש קשה...
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים זה אחד הדברים שהכי חסרים לי במשחק, קיצור ללקיחת פיינקילר.לא זוכר שזה היה קשה, מקסימום תחזור אחרי כמה משימות שבהן תמצא נשקים חזקים יותר
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים באמת אפשר למצוא שם דברים מדהימים אבל זה לא עוזר למישהו כמוני שאני רמה 36 וב99% מהחפצים אפשר להשתמש מרמה 48 ומעלה :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.