פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים סיימון , זה לא חוכמה , שמת את השיר בווליום נמוך ודאגת שישמעו אותך מפרק מחסניות , אי אפשר להבין כלום מהשיר (חוץ מזה שהוא לא בעברית). בוא נעשה עסק , אתה תיתן לי את העותק שלך ואני אתן לך את שלי ותגלה לנו את שם השיר , מה אתה אומר?
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים כל הכבוד לך סיימון שהגעת לרמה 35. לצערי השבוע הייתי בבסיס ולכן לא ממש היה לי זמן. אבל זה הולך להיות סופ''ש מעניין לנו... לא כך? נ.ב אני כבר כמה זמן תקוע על רמה 40... פה לעלות דרגה זה ממש מאמץ עילאי כי להרוייח כמה נקודות בודדות על כל אחד זה מבאס שלא לדבר על משחקי רשת, לפחות אני עוזר לאנשים שבאים רמה 2-5 ועולים ל10-12 בתוך כמה דקות
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אבל זה הולך להיות סופ''ש מעניין לנו...לא כך?דבר איתי.לא הבנתייש שירים של מונסוןMOONSON בסאונדטראק של המשחק?בנו של הירח?
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים לא הבנתי יש שירים של מונסוןMOONSON בסאונדטראק של המשחק? חחחח , לא, סיימון צילם את עצמו משחק והוסיף לזה את עצמו שר ומנגן על הגיטרה... זה היה ברור שהוא לא יוותר על העותק שלו של MW2 , הוא אולי משוגע אבל לא טיפש...
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים שימו לב שימו לב!אחרי שסיימתם את המשחק אפשר להתחיל משחק חדש ושם האויבים יהיו חזקים יותר והנשקים שיפלו יהיו טובים יותר!נשקים קטלניים!
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים אחרי שאתה מסיים את הבוס האחרון וחוזר למשחק בפעם הבאה יש לך 2 אפשרויות:1.להמשיך את הקוואסטים שלא סיימת2.להתחיל את המשחק מההתחלה עם הדמות שפיתחת.אפשרות 2 היא התשובה שלך.תמיד אפשר לבחור גם באופציה 1[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים היי סימוןבאיזה רמה סיימת את המשחק ?בעצתך התחלתי את המשחק עם מורדכי ולא מתחרט עד כה.יש לך טיפים באיזה SKILL כדי להתמקד ?
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים סיימתי ברמה 35עכשיו אני רמה 38 וההתקדמות בפעם השניה היא מהירה יותר.הכסף מגיע עכשיו לכדי 4 ספרות לפעמים, האויבים חזקים יותר אבל לא במיוחד כי יותר נכון להגיד שאתה פגיע יותר מקודם.אבל, זרבה יותר כיף לחזור לכל הקרציות בסשן הקודם ופשוט לטבוח בהם.בון-האד פשוט נבהל מהעובדה שרצתי לעברו ובכמה יריות שלחתי אותו לעולם טוב יותר.לא סיימתי לפתוח את כל הסקילים (תמונה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים משחק מעולה אני כרגע רמה 19 עוד מעט 20 אם רולנדמי שמעוניין לשחק איתי שיוסיף:GAMESPY: elixvx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.