עבור לתוכן

מבקש המלצה לעבודה עם שני מסכים במחשב עריכת וידאו... מסובך, אז פרטים בפנים...

Featured Replies

פורסם

מתנצל שלא שמתי תקציב בכותרת, אבל יש סיבה. אז ככה... קניתי מחשב חזק לעריכת וידאו. כמובן עם כרטיס מסך QUADRO, וכל המשתמע ממנו. כרגע נשארו לי מהמחשב הישן שני מסכים: מאג 19 אינץ', ו-LG 17 אינץ' (שניהם CRT). כמובן שמה-LG אתפטר. עכשיו השאלה שנשאלת היא, האם אני קונה מסך LCD חדש אחד, נגיד 22-23 אינץ', לעבודה לצד המאג 19 אינץ', או שאני הולך עד הסוף וקונה שני LCD? השיקולים שלי הם כמובן כספיים, אך גם קשורים לאיכות. האם ההבדל בין החדש לישן יהיה בלתי נסבל (רזולוציה, איכות תצוגה, ריצודים?)? ובנוסף, אם אני קונה רק אחד, אוכל ללכת על משהו קצת יותר יקר ואיכותי. אם אני קונה שניים חדשים, ההעדפה תהיה למשהו קצת יותר זול, כדי שלא אפשוט רגל.

עצות? המלצות?

אם מסך אחד נראה לי אוכל להוציא עד 1200 ש"ח. שני מסכים, מעדיף עד 900 כל אחד, אם אפשר אז פחות. ואם נראה למישהו שההבדלים זניחים, בבקשה תשכנעו אותי! (:

מקווה שהבהרתי את המצב.

תודה מראש!

פורסם

קונים מחשב עם Quadro ומחפשים לחסוך על מסך? :nixweiss:

באיזו רזולוציה אתה רגיל לעבוד עם שני המסכים שיש לך כרגע?

אם שניהם עובדים טוב, לא בטוח שיש סיבה להיפטר מאחד מהם בכלל.

פורסם
  • מחבר

כן, אני יודע, אני מודע לחוסר ההיגיון בהתלבטות שלי... :bash::kopfpatsch:

כרגע אני עובד על המסכים ברזולוציה 1100 ומשהו על 800 ומשהו (לא זוכר את הממדים המדוייקים). הכי טוב יהיה לקנות שני DELL שכולם ממליצים עליהם פה ולגמור עניין. אבל אני מנסה להיות צרכן נבון ולבדוק מבצעים והנחות. שניים כאלה לעומת שני סמסונגים של 900 זה הבדל של 600 ש"ח סה"כ, שזה לא כל כך נורא אם חושבים על זה.

שאלה נוספת: אני הולך על 22'', אז חוץ מה-DELL האם יש מסך או חברה שאמורים להיות מעל כולם? יש מלא מסכים באזור ה-900 שקל, ואני מתקשה להבחין בהבדלים משמעותיים ביניהם. הסמסונג 2233BW נראה לי כרגע הכי טוב ביחס למחיר.

אחד העניינים המשמעותיים בהחלטה שלי הוא גם מראית עין. אם אני רוצה לעבוד מהבית ולהביא לקוחות אלי, זה לא נראה הכי מקצועי לעבוד עם מסך אחד שמן וישן ומסך שני דק וחדיש. אז אני מסתכל בקנקן קצת במקרה הזה. :)

תודה...

פורסם

לדעתי האישית - קנה שני DELL 2209WA וסגור עניין.

1. לעבוד עם מסך TN תקציבי בעריכת וידאו זה לא רציני ובמיוחד עם שני מסכים זוויות הצפיה וחוסר האחידות ברקע ישגעו אותך.

גרוע בהרבה מ-CRT לדעתי.

2. אם אתה מביא לקוחות הביתה זה באמת לא לעניין לשים CRT ישן וקטן ליד LCD 22 אינטש טוב.

3. מעט יותר לעניין - כשהלקוחות שלך ואתה תנסו להסתכל ביחד על העבודה שלך על המסך הם יראו תמונה גרועה עם צבעים דהויים ומושחרים,

במיוחד אם הם יצפו מעט מלמעלה (בעמידה נאמר). לא מומלץ.

המסך מהווה 50% מחוויית השימוש במחשב - ודאי בתחום שלך. זו השקעה לטווח ארוך ולא מומלץ לחסוך דווקא כאן.

פורסם

חייב להסכים עם גונן בעניין זה.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אתם הורגים אותי (כלכלית), אבל אני מת עליכם! הנימוקים שלכם ממש משכנעים, ואני "ככה" קרוב לקנות את ה-DELL.

(12 תשלומים, בערך 200 ש"ח לחודש..... אוותר על קוק לשנה. :))

אני כבר חורש חודש על האתר, והבנתי שה-DELL זה הדבר הכי רציני, הלכתי שבועות אחורה בהיסטוריה של הפוסטים, ואין ברירה, זה הצעד הנכון.

נשימה עמוקה, אבדוק עוד כמה מבצעים, ואעשה החלטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים