עבור לתוכן

בעיה שהתחילה ליפני כשבוע בערך המחשב לא עולה ליפעמים

Featured Replies

פורסם

קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב ומיד ליפני הקטע שיש תעלייה של הווינדוס יש לי כמו מסך שחור עם כמו סימן כזה בצד שמאל - מהבהב וקורה שהוא לא זז הוא רק מהבהב והמחשב יכול להישאר גם שעה ככה,ואז אחרי ריסט קורה שפיתאום הסימן הזה - יורד שורה ואז יש תטעינה של הווינדוס,למה זה קורה? זה אף פעם לא היה לי וזה כבר פעם שלישית!

יש מצב אולי עם אני יפרמט זה יעזור? או שאין קשר?

מיפרט:

e8400

4gb ram

500gb wd aaks

ASUS P5QL-E

corsiar 550wtt

nzxt tempest

פורסם

תריץ בדיקת דיאגנוסטיקה על הדיסק קשיח שלך.

פורסם
  • מחבר

חח ואיך עושים את זה?ופירמוט לא יעזור? אין מצב וירוס או משהוא?

פורסם

תגיד, בן כמה אתה?

הכל יכול להיות, אבל לפי תסמינים כאלו נהוג לבדוק את הדיסק הקשיח קודם כל.

יש לך את MHDD כפתרון כללי או התוכנות שיצרני הדיסקים קשיחים מספקות למוצרים שלהם וניתן להוריד אותם באתרים שלהם. הרבה פעמים גם בדיקת S.M.A.R.T. מספיקה כדי לזהות בעיות מהסוג הזה.

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל השאלה שלי עם פירמוט יכול להועיל?? כי אני מחר מנסה לעשות את זה,וביגלל פעם ביכלל לא היה לי תסימן הזה - למעלה פשוט אחרי המסך שמראים תלוח אם המסך היה מהבהב ואז היראו תווינדוס

פורסם

אני מרגיש שאני מדבר לקיר פה...

אם יש לך בעיית חומרה אז איך בדיוק התקנה מחדש של מערכת הפעלה תפתור את זה?

פורסם
  • מחבר

ואיך אתה יודע שזה בעיית חומרה? ביגלל זה שאלתי עם פירמוט יכול לעזור

פורסם

הוא יכול לעזור לפחות בכך שאחרי שתעשה אותו תפסיק לשאול האם פרמוט יכול לעזור.

פורסם
  • מחבר

טוב כניראה שצדקתם,אחשיו פירמטתי את כל הכוננים ושאני מדליק את המחשב עדיין יש תסין הזה בצד שמאל מהבהב אבל הוא יורד שורה והמחשב פועל אבל לפי דעתי עוד כמה ריסטארטים הוא שוב יעשה את זה שהוא עוצר,אני פשוט לא זוכר עם תמיד היה לי תסימן הזה או אף פעם לא היה זה אמור להיות הסימן? או שהווינדוס ישר צריך להיות? חח שחכתי ליכתוב תמיפרט

e8400

4gb ram

500gb wd aaks

ASUS P5QL-E

corsiar 550wtt

nzxt tempest

פורסם
  • מחבר

תאמת שאני משחק במשחקים אני לא שם לב לאיזה בעייה לי ניראה שאיזה חלק במחשב עושה בעיות לא ההארד דיסק,יש מצב זה קשור לצורב dvd שלי כי קורה לו ליפעמים שהוא נעלם מימנהל התקנים,אז בינתיים מה שאני עושה לו אני ניכנס למנהל התקנים ועושה הפוך ללא זמין,כי מתי שהוא נעלם המחשב ניתקע לשנייה בערך וזה מפריע אז העלמתי אותו,ומתי שאני צריך אותו אני מפעיל אותו כי אין לי איתו הרבה שימוש,גם שמתי לב שעם יש דיסק בכונן ואני לוחץ על הכפתור שמוציא וביחד המחשב נידלק אז הקטע עם הסימן המהבהב לא זז ורק שהכונן ניפתח הוא יורד שורה וממשיך יש מצב הבעיה קשורה לכונן?

חח איזה חפירה

ובנוגע לבדיקת ההארד דיסק ראיתי שאמרו שלא מומלץ להישתמש בתוכנה כי עם לא מישתמשים נכון אפשר ליגרום לנזק[br]פורסם בתאריך: 26.10.2009 בשעה 20:27:41

עודד עידכוןןן תיראו מה שמתי לב מה זה??? כל פעם שאני מדליק את המחשב וניכנס למנהל התקנים מופיע לי השגיעה הזאת ביישום,וזה באותה שעה ודקה שאני מדליק תמחשב תיראו ymzqnmqd0gz3.jpg אחשיו זה ההוכחה מישהוא מבין מה השגיאה אומרת? בבקשה תעזרו לי וסליחה על הדאבל זה ממש חשוב לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים