עבור לתוכן

אסטרטגיה בסטראקראפט (הראשון)

Featured Replies

פורסם

בעיה... אני זוכר שלפני 7~8 שנים הייתי די טוב עם כל הגזעים... אבל זרגים (עם הדגש במקום הנכון) אני פחות אוהב...

בנאדםםםם, אתה לא יכול להגיד משהו כזה ולא לדעת שיצטטו אותך לחתימה, נכון? אחרי הכל, לא כולם משחקים סטארקראפט !!!

סתם סתם אני צוחק, למרות שמאוד בא לי :silly:

כן זה דיי בעיה אם אתה מבוגר ואין לך הרבה זמן לשחק כי זה משחק שכולו אימון ומצריך הרבה השקעה בשביל לדעת לשחק באמת... סיימת את הראשון וההרחבה בכלל?

• תגובות 39
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WC3 היה יכול להיות משחק מצויין אם אלמנט המזל לא היה כל כך חזק בו.

אתה יכול לפרט על כך?

פורסם

כל היחידות עושות נזק בטווח (כלומר 7-10 נזק למשל), חוץ מזה יש קריטקל היט וקריטקל מיס. משחק יכול להיות מוכרע ע"י קריטקל היט גבוה אחד למשל בלייד מאסטר שבמזל מכה שלו עשתה קרוב ל100 נזק אם היא גבוהה וקריטקל. חוץ מזה, יש גם את המזל בדרופים. נניח ואותו בלייד מאסטר קיבל מקבוצת הקריפס הראשונה סליפרס אוף אג'ילטי הוא מקבל יתרון משמעותי, אם הוא קיבל מנטל אוף אינטלג'נס במקום, הוא די בחיסרון.

כל זה לא קורה בסטארקראפט. אלמנט ה"מזל" היחידי קורה כשיחידה יורה על היי גראונד וגם אז בגלל שאחוז הפיספוס כזה גבוה (30 אחוז)שחקנים יודעים מראש לתקוף היי גראונד רק עם יתרון כוחות משמעותי. לא תראה מקרים שכוח נחות התגבר על כוח חזק ממנו בגלל מזל נטו, הכל זה היכולת של השחקנים.

פורסם

זה גם חלק מהיופי , שהמשחק עובד גם על אחוזים , ויש גם אפשרות להפסיד גם אם טיפה יש לך עליונות ,

וחוץ מזה , הMICRO בWC3 בכלל לא משתווה לSC , כנ"ל האסטרטגיה והטקטיקה , ובכלל איך אפשרות להשוות ביניהם??? WC3 משחק האסטרטגיה הכי טוב בכל הזמנים , וSC אחריו , זה כן

פורסם

sc הוא משחק האסטרטגיה הטוב יותר שנוצר, WC3 אפילו לא שלישי.

פורסם

האמת אם אתה רוצה אתה יכול לנסות לשחק מולי ברגע שאתקין אותו שוב..אני כ"כ גרוע במולטי ברמות שזה מדהים ממש.

את הסינגל של SC סימתי לפני שנתיים משו כזה אבל את ברוד וורז לא היה לי כח אז השתמשתי בצ'יטים וניסיתי לשחק נגד כמה חברים טובים שהגדירו עצמם כ"בסדר ומטה" ומאז לא נגעתי בו.מה שכן,היתי צריך להקליט את ההסברים שהריצו לי בטלפון בזמן שעברנו על הריפלייז:"אם יש לך בסיס אחד ואתה לא מנסה להשתלט על עוד משאבים מהר מאוד האויב יעשה את זה יעשה עליך מצור ויגמור עליך" "למה אתה מוציא כח כזה גדול ומפקיר את הבסיס?!" ושו "אתה רק מתחבא בבסיס,איך תנצח ככה?" "אתה חשוף לחלוטין להתקפה מהאויר" "עם מה שעשית עכשיו 2 דארק טמפלרים יכולים לשחוט לך את כל הבסיס" "חהחהחה גמרתי לך על הSCV והcommand center(לא זה היה משהו אחר אבל אני לא זוכר) אין לך איך לבנות!" אררג גם כן חברים.

ככה שאם אתה באמת נוב ברמת התת רמה אולי נשחק פעם ;D

פורסם

טוב שגעתם אותי

שמישהו כבר יתקין ונעשה איזה משחק

iccup - הוראות מלאות בדף הקודם.

פורסם

שלחו הודעה פרטית אם אתם רוצים להריץ משחק בערב!

אני דיי גרוע...אבל לפחות אני יודע את ה-tech tree בע"פ!!

פורסם

מישהו רוצה משחק עכשיו?

אם כן אז עד 22:00 אפשר למצוא אותי כאן רק תכנסו ותכתבו משהו.

פורסם
  • מחבר

בנאדםםםם, אתה לא יכול להגיד משהו כזה ולא לדעת שיצטטו אותך לחתימה, נכון? אחרי הכל, לא כולם משחקים סטארקראפט !!!

סתם סתם אני צוחק, למרות שמאוד בא לי :silly:

כן זה דיי בעיה אם אתה מבוגר ואין לך הרבה זמן לשחק כי זה משחק שכולו אימון ומצריך הרבה השקעה בשביל לדעת לשחק באמת... סיימת את הראשון וההרחבה בכלל?

כן, בשנת 99 אאל"ט, אבל עים צ'יטים בחלק מהמסכים (כאלה שצריך לחפש בהם משהו ולא הייתה לי סבלנות= black sheep wall, כאלה שאני יודע שאני יכול עבור וכדי לקבל יתרון משמעותי ולא לבזבז זמן= הכול, וגם שני השלבים האחרונים של הפרוטוסים במקורי וכמה מסכים עם כל הגזעים בהרחבה עברתי עם קודים... באחרון של הפרוטוסים במקורי פשוט נגמר לי כל הכסף ולזרגים נשאר עוד בסיס קטן שאיכשהו לא שמתי לב אליו והם היו בדרך לחסל אותי...)

בWC3 המיקרו הוא רק עם הגיבורים... שאר היחידות מסתדרות מעצמן במיבנה (ולא הולכות בתור כמו בSC...)

אתמול יצא לי לשחק בWC3 ברשת אחרי כמה שנים שלא נגעתי בו... 2X2, ונפלתי עם איזה נוב ששלח את הצבא שלו לצבור XP בזמן ששני האוייבים פתחו לי את הבסיס בצד השני של המפה... ובסוף הוא עוד הפסיד לפני :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים